FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:34

Hajdeee je napisao/la:
13 jan 2023, 13:26
Pa napisao si da je pricao o prodaji zgrade. Pozicionirao si pricu kao da je on organizator, i da on nekom puni glavu.
A sto ostade poslije Sabrine Anela, Azra, i druge iz SFK koje su bile dio te ekipe?
Lupas ko maksim po diviziji... Ja uopste ne pricam o prici Hajrinoj na sastanku nit o prici njegovoj uopste vec o radu u klubu. Odgovori mi. Zasto je Hajro odmah istjeran iz kluba cim je Nam Tanu javio to vjerovatno da vidi ima li kakve istine u tome? Eto Sabrine svakako vise nema, a ako su i ostale bile dio te price da Mirvic to zna letile bi i one, to ti je valjda jasno. Nije ni Mirvic bas totalna budala da mu neko krade lovu, a da on to zna i svjesno pusta

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:37

guadalupe je napisao/la:
13 jan 2023, 13:29
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
13 jan 2023, 13:22
guadalupe je napisao/la:
13 jan 2023, 13:14

Lažovcino :rol:

Hajro nista nije rekao na sastanku, nego samo pozdravio raju i rekao da je otisao zbog toga sto je Mirza postavljen mimo procedure ikakve, ne zbog samog Mirze nego zbog statuta kluba koji je prekrsen, to je jedina recenica koju je rekao na sastanku. Lazovcino taj biznis je Sabrina sa svojim SFK kolegicama koje Mirvic i dalje drzi u klubu pokrenula, kako ovdje spinuju hahah Lazovcino sve se zna.
Znao sam da ces mi dat neki simpatican nadimak, a zaboravio si napisat i da sam bot :urnebes:

Nije poenta sta je Hajro pricao nego sta je radio iza ledja Mirvicu i Tanu dok je bio u klubu. Pitajte ga, mozda bude malo iskreniji pa vam i kaze pravu istinu. Sto se tice toga da je to planirala Sabrina sa svojim kolegicama, Sabrina vec odavno nije u klubu ako nisi znao, a cisto sumnjam da bi Mirvic dao nogu iskrenim i postenim ljudima cim je saznao da mu neko radi iza ledja, a ove pokvarenjake ostavio. Al dobro, kako ti kazes.

Sto se tice pisanja o tome sta je Hajro pricao na sastanku, a kako ja da znam sta je pricao? Nisam ni bio tu. Sve sto znam pricali su tvoji saborci i od njih sam to cuo.
Covjek je bolan sam otisao zasto lazes kakvo tjeranje, cak je nahvalio Mirvica i rekao da ima odlican odnos sa njim, samo da je okruzen uzasnim ljudima. Cemu laganje to te pitam, kakve ti koristi imas sta lazes na covjeka ?
Pricam ono sto znam i sto sam cuo, isto kao sto svi na ovom forumu iznose neke stvari koje se cuju, kakva korist kakve pm

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 13 jan 2023, 13:39

13 jan 2023, 13:34
Hajdeee je napisao/la:
Pa napisao si da je pricao o prodaji zgrade. Pozicionirao si pricu kao da je on organizator, i da on nekom puni glavu.
A sto ostade poslije Sabrine Anela, Azra, i druge iz SFK koje su bile dio te ekipe?
Lupas ko maksim po diviziji... Ja uopste ne pricam o prici Hajrinoj na sastanku nit o prici njegovoj uopste vec o radu u klubu. Odgovori mi. Zasto je Hajro odmah istjeran iz kluba cim je Nam Tanu javio to vjerovatno da vidi ima li kakve istine u tome? Eto Sabrine svakako vise nema, a ako su i ostale bile dio te price da Mirvic to zna letile bi i one, to ti je valjda jasno. Nije ni Mirvic bas totalna budala da mu neko krade lovu, a da on to zna i svjesno pusta
LAZOVE HAJRU SU POKUSALI ISTJERATI SABRINA I CO. JER IM NIJE PODOBAN, NA KRAJU GA JE ONA POPUSILA.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:40

Hajdeee je napisao/la:
13 jan 2023, 13:31
Gubis se ko abdest.
Rekao si da je pricao o zgradi i prodaji iste. Ne, nije.
Drugom recenicom, fakticki i indirektno, potvrdjujes tu pricu oko prodaje zgrade.

Zasto ne odgovori, po kojoj osnovi su onda ostale u klubu Sabrinina ekipa koja je pravila sve tu muljaze, i bila joj podrska u svakom smislu?
Pojednostavit cu ti. Mozda nije na sastanku pricao o tome siroj masi, al je organizatorima bojkota vjerovatno on to rekao. Jel kontas sad ili da jos jednostavnije probam?

Odgovorih ti sad u nekom postu, al ponovo cu ti. Ne vjerujem da je Mirvic toliki idiot da zna da ga je neko pokusao zajebati na taj nacin, a da je pustio da ga proba zajebati i na neki drugi ili da mu malo po malo krade pare. Ne postoji osoba koja ce to dopustit, jednostavno ne postoji

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:41

guadalupe je napisao/la:
13 jan 2023, 13:39
Hajdeee je napisao/la:
LAZOVE HAJRU SU POKUSALI ISTJERATI SABRINA I CO. JER IM NIJE PODOBAN, NA KRAJU GA JE ONA POPUSILA.
Smiri malo dozivljaj, uzmi dozu, kriziras.

Pa eto ne istjera ga Sabrina, a Sabrina otisla. Sto sad Hajru istjerase?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 jan 2023, 13:42

Sta je ba Nam Tanu javio, pa Hajro letio? O kojoj godini pricas uopste?
Hajro je svojevoljno podnio ostavku, iz principijelni razloga, i neslaganja sa procedurama odlucivanja i donosenja odluka, kao i sa cinjenicom da se na trenera postavio MV.
Ni jednu rijec, slovo, lik nije rekao protiv bilo koga. Ne izmisljajte lazi.
Mirvic ne zna ko je bio najuzi staff Sabrini, i ko joj je odradjivao sve zive poslove? Ma sigurno. Bas neki neupucen covjek. :zzz:

I to sto mi je drago. Bar ste poceli skidati maske.

Sta cemo za zgradu? Hajro je nije ni spomenuo? Sta mislis ko je? A iz kluba je :zviz:
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 13 jan 2023, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jan 2023, 13:42

Ko god u ovoj situaciji podrzava Aylah, Cickovo, Celavog, taj ima dobre osnove da izganja invalidninu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:46

Hajdeee je napisao/la:
13 jan 2023, 13:42
Sta je ba Nam Tanu javio, pa Hajro letio? O kojoj godini pricas uopste?
Hajro je svojevoljno podnio ostavku, iz principijelni razloga, i neslaganja sa procedurama odlucivanja i donosenja odluka, kao i sa cinjenicom da se na trenera postavio MV.
Ni jednu rijec, slovo, lik nije rekao protiv bilo koga. Ne izmisljajte lazi.
Mirvic ne zna ko je bio najuzi staff Sabrini, i ko joj je odradjivao sve zive poslove? Ma sigurno. Bas neki neupucen covjek. :zzz:

I to sto mi je drago. Bar ste poceli skidati maske.

Sta cemo za zgradu? Hajro je nije ni spomenuo? Sta mislis ko je? A iz kluba je :zviz:
Sto Hajro sastavi ugovor nepovoljan po klub u vezi stadiona? On je bio glavni zaduzen za to. On ga je dogovarao s opstinom. Dobri nas Hajro...

Pa kako ne mozes upratit godine? O '64 ti pricam yebo ga ti. Ko da ne znas kad se sta desava u klubu.

Kakva Sabrina pricam ti za ovaj period. Kazem ti nemoguce je da Mirvic zna da ga je neko pokusao ili uspio pokrast i da ga nije izbacio iz kluba. Jel to toliko teško shvatit?

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 13 jan 2023, 13:47

13 jan 2023, 13:41
guadalupe je napisao/la:

Legendo sam je otisao, Mirvic mu je govorio da ostane. Zajebao si se malo i pogubio u raspravi, argumenti su ti laganje.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:48

guadalupe je napisao/la:
13 jan 2023, 13:47
guadalupe je napisao/la:

Legendo sam je otisao, Mirvic mu je govorio da ostane. Zajebao si se malo i pogubio u raspravi, argumenti su ti laganje.
Kako to znate? Hajro vam to rekao? To vam pricao "maaa kume molio on mene da ostanem, al necu ja s lopovima ocaamm kume ba imam i ja obraz"? :rol:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 jan 2023, 13:48

Poenta je samo da ako želiš nešto napraviti u ovoj državi, skloni oko sebe sve što rodni list vadi u BIH.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 jan 2023, 13:48

DBR1987 je napisao/la:
13 jan 2023, 12:28
Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !

Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.

Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.

Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!

Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.

Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.

Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.

Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.

Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.

Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.

Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.

Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.

Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!

Brao majstore +1

Al pazi dosla su vremena da ti ne smije biti drago sto je neki dobar igrac potpisao za nas!! Sve pod pricom borbe za bolje Sarajevo. Kakvo ba bolje Sarajevo, ja kakvo sam gledao od 99 godine pa na ovamo, osim sa bljeskovima **** teza, svaka sezona maltene ko ova zadnja pod sapom investitora. I to milijardu stvari se poklopilo za ovakvo lose rezultate. Za ove stvari zbog kojih se otislo u bojkot, pa to je smijesno. Naravno da milion stvari ne funkcionise u klubu, al doci ce i to na svoje.
Brate sjecam se bojkota navijaca Rome, trajao je godinu dvije ja mislim. Razlog je bila staklena pregrada po njihovoj centralnoj tribini, nisam bio upoznat zbog cega je stavljena. Ali pazi, ljudi uredno dodju na tribinu i svi lijepo sjednu, bez navijanja citavu utakmicu, tako su izrazili svoj vid nezadovoljstva. A ja sam plaćenik jer volim svoj klub, obnavljam clansku, otici cu kupiti majicu, sal...Jer je covjek koji daje pare klubu postavio neke ljude tu za koje misli da ce mu napraviti rezltat koji zeli... Apsurd fakat! Nisam ni ja za Mirzu, al nikako...a sebi bi se smijao da zbog njega ne odem gledati svoje Sarajevo. Daj fakat, ili ste djeca zeljna konstantnog buntovnistva ili evo ne znam..Jedno je sigurno, boli ovakva razjedinjenost, u situaciji kad imas najbolje uslove u drzavi.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 13 jan 2023, 13:51

DBR1987 je napisao/la:
13 jan 2023, 12:28
Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !

Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.

Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.

Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!

Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.

Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.

Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.

Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.

Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.

Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.

Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.

Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.

Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!
Dugo na forumu nije bio bolji post. :clap:

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 13 jan 2023, 13:52

13 jan 2023, 13:48
guadalupe je napisao/la:
13 jan 2023, 13:47

Kako to znate? Hajro vam to rekao? To vam pricao "maaa kume molio on mene da ostanem, al necu ja s lopovima ocaamm kume ba imam i ja obraz"? :rol:
kakav debil, ali veci sam ja sto sa tobom u raspravu ulazim. Halali.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 jan 2023, 13:52

Po cemu je nepovoljan ugovor? Po tome sto bi se onda trebalo ostati na Kosevu samim tim i u zgradi u Titovoj?
Po tome jeste nepovoljan, narocito kada imas plan, KOJI JE KAO TAKAV I PREZENTIRAN, da administraciju kluba selis u kontejnersko naselje u Butmiru.

Jesi gledao "Dnevnik" Sa Aylom? :mrgreen: Sama je to rekla, nije ni Hajro ni HZ.

Da, svi znaju ko je u svim sferama i segmentima bio intimna, i svaka druga podrska Sabrini. U svemu. I sve su ostale u klubu :zzz:
- FKS -

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 jan 2023, 13:53

Lazni veterani i lazni bordo prijatelji. Gdje su ovi silni prijatelji bili kada je klub bio u blokadama. Najvise su hajrovali a Sarajevu nikad nista nisu dali. Imena clanova sve govore, Nedim Runda :rol: po cemu je on bordo prijatelj i onaj drugi pekar. To su ljudi koji su namirisali lovu, ali odavno vec nemaju pravi nacin da uzmu dio kolaca. Svi navedeni su daleko od legendi, osim cale. Mislim da je on neutralan a mozda nije ni dovoljno upoznat sa situacijom. Dzemo je blatio klub gdje god je mogao, njemu Sarajevo nista ne znaci licno to znam, kockar nije i ne moze biti legenda sarajeva. Pola ovih legendi nije u stanju cenera za kartu dati ako im se ista ne plati ili pokloni i sta mi ono ima srati o znacaju kluba.
Puna podrska HZ a mirvic nek pripremi novcanik zbog inata ce se dobro naplacati kazni ovo proljece
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 jan 2023, 13:57

egocentrik je napisao/la:
13 jan 2023, 13:53
Lazni veterani i lazni bordo prijatelji. Gdje su ovi silni prijatelji bili kada je klub bio u blokadama. Najvise su hajrovali a Sarajevu nikad nista nisu dali. Imena clanova sve govore, Nedim Runda :rol: po cemu je on bordo prijatelj i onaj drugi pekar. To su ljudi koji su namirisali lovu, ali odavno vec nemaju pravi nacin da uzmu dio kolaca. Svi navedeni su daleko od legendi, osim cale. Mislim da je on neutralan a mozda nije ni dovoljno upoznat sa situacijom. Dzemo je blatio klub gdje god je mogao, njemu Sarajevo nista ne znaci licno to znam, kockar nije i ne moze biti legenda sarajeva. Pola ovih legendi nije u stanju cenera za kartu dati ako im se ista ne plati ili pokloni i sta mi ono ima srati o znacaju kluba.
Puna podrska HZ a mirvic nek pripremi novcanik zbog inata ce se dobro naplacati kazni ovo proljece
:salut:
NEMA NAZAD

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 13 jan 2023, 13:58

Ovo sa Brazilcem i Ziljkicem vec pocinje da djeluje ozbiljnije. :salut:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 jan 2023, 13:59

- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 jan 2023, 14:00

Meni samo u ovom bojkotu nije jasna jedna stvar. Eto ko tjera se trojac, ali se ne tjera Mirvić. Pa ko je njih doveo nego Mirvić :mrgreen: ?
Eto samo to nek mi se objasni. :think:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, boki86, bordobijeli, Kyle88, mikimaus, nedimmmm1337, PAPE3, Sinfoc1986, Vanja8, Venom i 78 gostiju.