FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izađem iz tramvaja na Otoci do Merkura moram, vidi me istocnjak i poslije priča raji da su me istjerali iz tramvaja.
🇵🇸
A što bi se tjerao Mirvić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:00Meni samo u ovom bojkotu nije jasna jedna stvar. Eto ko tjera se trojac, ali se ne tjera Mirvić. Pa ko je njih doveo nego Mirvić?
Eto samo to nek mi se objasni.![]()
🇵🇸
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa valjda je on doveo npr Aylu koja se sad tjera jelTorino je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:09A što bi se tjerao Mirvić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:00Meni samo u ovom bojkotu nije jasna jedna stvar. Eto ko tjera se trojac, ali se ne tjera Mirvić. Pa ko je njih doveo nego Mirvić?

Ili naprimjer Emir Hadžić koji je bio sportski direktor, a sad je u skaut službi, isto ga je neko morao dovesti.
I za kraj, Mirza. Mirvić je pregovarao sa svim trenerima, a na kraju je izbor pao na Mirzu.
Svi navedeni se nisu sami popeli na funkcije, morao ih je neko dovesti i dati im ugovor.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bravo 100%IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:51Dugo na forumu nije bio bolji post.DBR1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:28Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !
Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.
Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.
Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!
Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.
Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.
Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.
Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.
Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.
Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.
Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.
Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.
Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!![]()
Ja sam 100% ubjedjen da je Mirvic ovo uradio namjerno jer covjek je poslo message na neki nacin i HZ. Vase je da navijate podrzite klub ako necete ok..
ALI NECETE IDKUCIVATI VI O MOM NOVCU I LJUDIMA KOJIM SE JA OKRUZUJEM..
Igrace koje smo doveli odkako je mirvuc dosao i igrace koje smo otjerali nijedan klub to nije uradio. Ostetu od 340 k km platut za igraca nije malo. Ako se uzme u obzir da generalni sponzor pl bh i vlasnik tv prava orvaku za gidinu uplati 300 k km
Ovde ovi sto pisu peru se pare.. Tan je tu vec 8 godina vratio svoje pare pridajom Namu 65% kluba (12 m€)
Ima sad opet oko 50% kluba. NAM otisao.
Mirva samo po svom a ovim hz gube kredibilitet
- Shategabri
- Kontakt:
Evo tjeramo i Mirvića ako će ovako raditi.
Nek fino nađe nekog i proda mu svoj udio.
On uvjeren da radi dobro, a okupio klošare oko sebe u klubu.
Koševo Zapad
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:15Pa valjda je on doveo npr Aylu koja se sad tjera jelTorino je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:09A što bi se tjerao Mirvić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:00Meni samo u ovom bojkotu nije jasna jedna stvar. Eto ko tjera se trojac, ali se ne tjera Mirvić. Pa ko je njih doveo nego Mirvić?
![]()
Ili naprimjer Emir Hadžić koji je bio sportski direktor, a sad je u skaut službi, isto ga je neko morao dovesti.
I za kraj, Mirza. Mirvić je pregovarao sa svim trenerima, a na kraju je izbor pao na Mirzu.
Svi navedeni se nisu sami popeli na funkcije, morao ih je neko dovesti i dati im ugovor.

Čim je dosao renan i almedin odma druga priča jel moj gis
pitar glupi

1946
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
OK ako je tako. Ako se tjeraju ovi glavni iz kluba, onda se treba i investitor, to je već logičnije ako se tjeraju osobe koje je on tu postavio.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:18Evo tjeramo i Mirvića ako će ovako raditi.
Uostalom po meni to ima smisla jer ako se bojkotuje ide se na to da klub nema nikakvog uliva novca od navijača, pa da investitor kaže evo ja napuštam i odoše i navedeni koji se tjeraju.
- Shategabri
- Kontakt:
Interesantno.
Jesu nam se to pojavili neki novi navijači?
Nek je 20% bojkota, ovo nema logike.
No dobro, vidjećemo na kraju kad se crta podvuče hoće li biti i blizu broj kao prošle godine.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ako će biti nerazuman, treba ga tjerati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:21OK ako je tako. Ako se tjeraju ovi glavni iz kluba, onda se treba i investitor, to je već logičnije ako se tjeraju osobe koje je on tu postavio.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:18Evo tjeramo i Mirvića ako će ovako raditi.
Uostalom po meni to ima smisla jer ako se bojkotuje ide se na to da klub nema nikakvog uliva novca od navijača, pa da investitor kaže evo ja napuštam i odoše i navedeni koji se tjeraju.
Šta je sebi umislio?
Na kraju krajeva, da ide dobro, pa da kažemo eto bezobrazni smo, vidiš radi čovjek.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pretjerao sam apsolutno s izjavom, nema sumnje.Daidza8 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:20GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:15Pa valjda je on doveo npr Aylu koja se sad tjera jel![]()
Čim je dosao renan i almedin odma druga priča jel moj gis
pitar glupi![]()
![]()
Samo ne znam što sam pitar glupi, jer bi volio da odu Mirza i Ayla? Ja ne znam gdje sam rekao da navedeni ne trebaju napustiti klub? Ustvari, moja greška, jesam rekao da ako kako može da se oni izvine i da je to dovoljno da se bojkot prekine, samo kako bi imali podršku potpunu s tribina da izborimo tu Europu. A mislim da je svima u cilju da se ode u Europu, nebitno ko je trener i ko je u upravi.
Uostalom, brate dragi pogledaš šta mi piše u opisu i nije teško shvatiti jesam li promjenio priču.
Ali ok, nisam ni očekivao drugačije da mi se odgovori osim da sam glupi pitar.
Glupi pitar ostavlja ostalima da vode diskusiju, jer dok pitam lijepo nešto, krene se uvredama.

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 13 jan 2023, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dobro došao bošnjače Almedine 

Pa spin cisti.
Nije bio idetnican intenzitet uclanjivanja 2022. U drugim intervalima su bili veci naleti i akcije uclanjivanja.
Nije bio idetnican intenzitet uclanjivanja 2022. U drugim intervalima su bili veci naleti i akcije uclanjivanja.
- FKS -
Postoje mnoge stvari sa kojima se slazem vezano za zahtjeve navijaca ali bojkot je najveca glupost koje ce najvise nasteti bas nama navijacima i klubu, pojedincima najmanje. HZ inace prolaze kroz period kada tesko mobiliziraju navijace da dodju na Kosevo a ovakva odluka dodatno komplikuje stvari, i siguran sam po prestanku bojkota samo ce jos vise smanjiti brojnost (ako se ne okupljas oko onog zbog cega si tu, izgubis svrhu). Isto tako, vec se polarizuju navijaci koji su za i koji su protiv bojkota i pocinju unutrasnja tavorenja, sto opet nema smisla...
Bojkot nikad nije niti ce biti rjesenje, nego se trebalo iskazati nezadovoljstvo upravo suprotno, masovnim dolascima i iskazivanjem tog nezadovoljstva. Ovako samo pokazujes svoju slabost da ne mozes da pokrenes mase. Bojkot je pasivna reakcija odnosno izostanak djelovanja (nemoj se uclaniti, nemoj kupovati...) a opet izostaje djelovanje, hajmo na stadion navijati i traziti smjenu, hajmo se boriti.
Pa i da nekako shvatim da se odlazak na utakmicu bojkotuju kao jasna poruka ali sto se bojkotuje clanstvo. Bas sada bi trebao biti prioritet bildati i jacati bazu navijaca a ne slabiti. Clanstvo sigurno nije u interesu Ajle, Mirze niti Hadzije vec u interesu FK Sarajeva a posebno HZ.
Na hair i na dobro ovo sve da izadje al tesko bgm.
Bojkot nikad nije niti ce biti rjesenje, nego se trebalo iskazati nezadovoljstvo upravo suprotno, masovnim dolascima i iskazivanjem tog nezadovoljstva. Ovako samo pokazujes svoju slabost da ne mozes da pokrenes mase. Bojkot je pasivna reakcija odnosno izostanak djelovanja (nemoj se uclaniti, nemoj kupovati...) a opet izostaje djelovanje, hajmo na stadion navijati i traziti smjenu, hajmo se boriti.
Pa i da nekako shvatim da se odlazak na utakmicu bojkotuju kao jasna poruka ali sto se bojkotuje clanstvo. Bas sada bi trebao biti prioritet bildati i jacati bazu navijaca a ne slabiti. Clanstvo sigurno nije u interesu Ajle, Mirze niti Hadzije vec u interesu FK Sarajeva a posebno HZ.
Na hair i na dobro ovo sve da izadje al tesko bgm.
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:48Kako to znate? Hajro vam to rekao? To vam pricao "maaa kume molio on mene da ostanem, al necu ja s lopovima ocaamm kume ba imam i ja obraz"?guadalupe je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:47Legendo sam je otisao, Mirvic mu je govorio da ostane. Zajebao si se malo i pogubio u raspravi, argumenti su ti laganje.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:41
Smiri malo dozivljaj, uzmi dozu, kriziras.
Pa eto ne istjera ga Sabrina, a Sabrina otisla. Sto sad Hajru istjerase?![]()
Pa rekao je na sastanku zašto je otišao iz kluba valjda znaš , a da ...
Rund... Ups... Istocnjak, ne odgovori ti za kontejnersko naselje? Za to vam Aylah nije dala instrukcije za odgovore ili....
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ona brojka i bez bojkota se ne bi ponovila, jer je bila izazvana kao reakcija na uclanjivanje komsija i kao da smo tjerali "inat" nekiShategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:23
No dobro, vidjećemo na kraju kad se crta podvuče hoće li biti i blizu broj kao prošle godine.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, eto fore milju ispod.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:31Ona brojka i bez bojkota se ne bi ponovila, jer je bila izazvana kao reakcija na uclanjivanje komsija i kao da smo tjerali "inat" nekiShategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:23
Da vidimo.
Ako prebace 5 k bez fingiranja rezultata, svaka čast.
Realna procjena 3 do 3,5 k.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt: