Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Priključio se treninzima
Mladi reprezentativac BiH pred potpisom za FK Željezničar
IDEMO
Mladi reprezentativac BiH pred potpisom za FK Željezničar
IDEMO
-
- Kontakt:
Plemići, kakav je ovaj Drljo?
-
- Kontakt:
Iznimno GLUP dečko.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
E on sigurno nece imati problema oko uklapanja u sredinu..
Zapravo, jedina vrlina mu je što je ovu i iduću sezonu U21 godište.
Dosta bahat. Ima dobrog menadžera!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Borac isplatio sva dugovanja igračima, Milorad Dodik i Vlada RS-a im dali dva miliona KM
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Onda ovi vaši imaju para na bacanje. Nije mi jasno onda što čičkovo ulje a ne neki renomirani trener. + evo obeštećenje za sandžosa. Ne kontam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:07Mislim da jeste, čisto sumnjam da je iko do sad platio više od 170.000€ za igrača.SudoHusika je napisao/la: ↑13 jan 2023, 10:28Je li ovo obeštećenje za Renana najveće plaćeno obeštećenje u historiji lige?
A ovaj što se smije da je izvor TM ne može shvatiti da nije Zukanović stavio cifru nego Rus koji uz priloženi dokaz stavi cijenu prodaje.

Željezničar za život cijeli!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E ako se ti čudiš zamisli kako je nama.SudoHusika je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:15Onda ovi vaši imaju para na bacanje. Nije mi jasno onda što čičkovo ulje a ne neki renomirani trener. + evo obeštećenje za sandžosa. Ne kontam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:07Mislim da jeste, čisto sumnjam da je iko do sad platio više od 170.000€ za igrača.SudoHusika je napisao/la: ↑13 jan 2023, 10:28Je li ovo obeštećenje za Renana najveće plaćeno obeštećenje u historiji lige?
A ovaj što se smije da je izvor TM ne može shvatiti da nije Zukanović stavio cifru nego Rus koji uz priloženi dokaz stavi cijenu prodaje.![]()

Ma u principu, odbilo ih je bruku trenera, ovaj došao s pričom da neće ni marke uzeti dok ne napravi rezultat ali samo da mu daju jake igrače i Mirvić pristao

Samo nisu razmišljali o tome koliko ga je raje zamrzilo u prošlom mandatu. Mislim, ciljalo se i na nerealna imena ala Marko Nikolić koji nam se odmah zahvalio, a i bilo je realnih želja - Meho Kodro, Prosinečki, Zekić.. Na kraju se Meho zahvalio, Zekić također, a Robi je užasno skup bio.
I onda su vjerovatno iz žurbe jer Mirvić ide za USA naišli na ovu budalu i dobi posao.
A što je najgore toliko će mu jaka ekipa biti da me ne bi čudilo da bude po PPM najjači trener u poslijeratnoj historiji

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Šok i nevjericaKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:53Jesu bezobrazni.
Pravoslavci pjevaju za pravoslavnu Novu godinu. Grozno.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne lazi ljude da masnokosi narkoman dzaba radi ,odakle vise te bajke izmisljas ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:20E ako se ti čudiš zamisli kako je nama.SudoHusika je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:15Onda ovi vaši imaju para na bacanje. Nije mi jasno onda što čičkovo ulje a ne neki renomirani trener. + evo obeštećenje za sandžosa. Ne kontam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:07
Mislim da jeste, čisto sumnjam da je iko do sad platio više od 170.000€ za igrača.
A ovaj što se smije da je izvor TM ne može shvatiti da nije Zukanović stavio cifru nego Rus koji uz priloženi dokaz stavi cijenu prodaje.![]()
![]()
Ma u principu, odbilo ih je bruku trenera, ovaj došao s pričom da neće ni marke uzeti dok ne napravi rezultat ali samo da mu daju jake igrače i Mirvić pristao![]()
Samo nisu razmišljali o tome koliko ga je raje zamrzilo u prošlom mandatu. Mislim, ciljalo se i na nerealna imena ala Marko Nikolić koji nam se odmah zahvalio, a i bilo je realnih želja - Meho Kodro, Prosinečki, Zekić.. Na kraju se Meho zahvalio, Zekić također, a Robi je užasno skup bio.
I onda su vjerovatno iz žurbe jer Mirvić ide za USA naišli na ovu budalu i dobi posao.
A što je najgore toliko će mu jaka ekipa biti da me ne bi čudilo da bude po PPM najjači trener u poslijeratnoj historiji![]()
Jel ti zivot da budes neki insajder na **** forumu ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ama čovječe zato sam i rekao na priču ga je uzeo, generalno, ne samo to. Normalno da neće raditi besplatno, to je smiješno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:12Ne lazi ljude da masnokosi narkoman dzaba radi ,odakle vise te bajke izmisljas ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:20E ako se ti čudiš zamisli kako je nama.SudoHusika je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:15
Onda ovi vaši imaju para na bacanje. Nije mi jasno onda što čičkovo ulje a ne neki renomirani trener. + evo obeštećenje za sandžosa. Ne kontam.![]()
![]()
Ma u principu, odbilo ih je bruku trenera, ovaj došao s pričom da neće ni marke uzeti dok ne napravi rezultat ali samo da mu daju jake igrače i Mirvić pristao![]()
A što je najgore toliko će mu jaka ekipa biti da me ne bi čudilo da bude po PPM najjači trener u poslijeratnoj historiji![]()
Sad jasnije? Ili da ti crtam u paintu?
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 13 jan 2023, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma ovo je fotomontaza

-
- Kontakt:
Nije Hadzic kriv, nije on mogao da prikupi sve detalje Ziljkiceve proslosti prije potpisa.
-
- Kontakt:
E svaka mu cast ako ga je on uzeo na pricu ,ti kao milioner uzme te na pricu narkoman koji 3 recenice ne zna sastaviti ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:15Ama čovječe zato sam i rekao na priču ga je uzeo, generalno, ne samo to. Normalno da neće raditi besplatno, to je smiješno.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:12Ne lazi ljude da masnokosi narkoman dzaba radi ,odakle vise te bajke izmisljas ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:20
E ako se ti čudiš zamisli kako je nama.![]()
Sad jasnije? Ili da ti crtam u paintu?
Nista tu nije bilo bez trojca koji su ga zajedno zejedno preko vode preveli.
-
- Kontakt:
Ma sal Livorno, kakvo Sarajevo