Oprostit će pitari, samo nek ga želji zabije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze zabit odlucujuci gol za plasman u grupnu fazu meni ce ostati ljiga
Sve sto se pokuša pozitivno uraditi, par likova, pokuša na svaki način minirati. Ne vidim da ovaj šal drži Ziljkic, a i trebamo uzeti u obzir u kojem je to okruženju bilo. Ziljkic je pojačanje za svaku ekipu u ovoj našoj ligi, a nadam se da ce ye kod nas pokazati kao pravi pogodak..Kakva je razlika izmedju ovog lika koji drži zapaljen nas šal i onih koji pozivaju da se bojkotuju utakmice, kupovina claniski, dresova, šalova da bi se naudilo i nastetilo direkto klubu?
obrijanopile je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:44Sve sto se pokuša pozitivno uraditi, par likova, pokuša na svaki način minirati. Ne vidim da ovaj šal drži Ziljkic, a i trebamo uzeti u obzir u kojem je to okruženju bilo. Ziljkic je pojačanje za svaku ekipu u ovoj našoj ligi, a nadam se da ce ye kod nas pokazati kao pravi pogodak..Kakva je razlika izmedju ovog lika koji drži zapaljen nas šal i onih koji pozivaju da se bojkotuju utakmice, kupovina claniski, dresova, šalova da bi se naučilo i nastetilo direkto klubu?
Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:37obicni patuljak i u glavu i ovako inace
al davno je ovo bilo ima mozda i 2 godine
bio je mladji i dosta toga se promijenilo
Nisam, sine, tata je....guadalupe je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:45obrijanopile je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:44Sve sto se pokuša pozitivno uraditi, par likova, pokuša na svaki način minirati. Ne vidim da ovaj šal drži Ziljkic, a i trebamo uzeti u obzir u kojem je to okruženju bilo. Ziljkic je pojačanje za svaku ekipu u ovoj našoj ligi, a nadam se da ce ye kod nas pokazati kao pravi pogodak..Kakva je razlika izmedju ovog lika koji drži zapaljen nas šal i onih koji pozivaju da se bojkotuju utakmice, kupovina claniski, dresova, šalova da bi se naučilo i nastetilo direkto klubu?jesi to ti Aylice.
Mocno izgleda ,pogotovo ovaj prvi dio sa meckom ,svjetski
labilan decko a ovo se zezam bio mladji i toMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:46Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:37obicni patuljak i u glavu i ovako inace
al davno je ovo bilo ima mozda i 2 godine
bio je mladji i dosta toga se promijenilo
Buraz, dva puta sam do sada trazio da ga se banuje zbog stalne promjene mišljenja. Pojma lik nema ni za kog navija a ne nesto drugo.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 58 gostiju.