Ja nisam za bojkot,za tjeranje sam nekih vanago iz kluba al kao sto rekoh Ziljkic je smece,ljiga,licemjer zamisli 5 vakata klanjas i pjevas cetnicke pjesme hahanokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:53Ovo je slika ala Santos sa majicom vojvode. Naravno kod nas ce izazvati delirijum ovih sto su za bojkote. Trebali ste samo prebaciti sal da ga Almedin drzi. Sta trebamo sad ovome halaliti, sto se zagrlio sa nakim huliganom koji ga je usput nafatao? Luka modric sad da dodje nasli bi mu kako je pjevao Herceg Bosno itd
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napisaše skoro svi portali da cemo danas predstaviti Ziljkica 

Hajmo malo nagadjat da se pravimo da znamo…
21:15
21:15

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
I meni djeluje kao mali ljigo. Al iskreno i racku me zaboli ako na terenu pokaze za sta je doveden.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 20:32Ja nisam za bojkot,za tjeranje sam nekih vanago iz kluba al kao sto rekoh Ziljkic je smece,ljiga,licemjer zamisli 5 vakata klanjas i pjevas cetnicke pjesme hahanokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:53Ovo je slika ala Santos sa majicom vojvode. Naravno kod nas ce izazvati delirijum ovih sto su za bojkote. Trebali ste samo prebaciti sal da ga Almedin drzi. Sta trebamo sad ovome halaliti, sto se zagrlio sa nakim huliganom koji ga je usput nafatao? Luka modric sad da dodje nasli bi mu kako je pjevao Herceg Bosno itd
To za cetnicke pjesme nisam vidio stvarno..
Dobrodošao Almedine
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Almedine i da se izvines za onu sliku 

Bgm brzi su a i aktivni su ovih dana uprava svaka cast
-
- Kontakt:
Pokazi mi prstom na pitara koji bi sad rekao NE Bilbiji a dobro znamo kako je slavio golove protiv nas.H8Z7 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:48Da li je razočaravajuće? Jeste.
Ali treba uzeti u obzir da momak nije iz BiH već Sandžaka i da nije nikad rekao da navija za nasa niti išta slično. Neka se izvine i gotovo.
Kad se sjetim kako su pojedinci prizivali Krpića a slavio golove protiv nas.
Još jednom ne branim ga nego govorim činjenice.
Naravno ovo je jedno veliko fujj ali treba uzeti u obzir da je on tada bio igrac Borca,znaci sa Sarajevom nije nista imao.Mogao je isto tako umjesto naseg biti sal bilo kojeg kluba.Da je ok sto je stao da se slika nije naravno ali grdno se varate ako mislite da 90% bivsi igraca Borca,Zrinjskog,listice,Zelje koji nam dodju nisu isto radili a jos gore pricali o nama.Sad sto nije nigdje dokumentovano to je njihova sreca
Da je on drzao sal eh to bi vec bila druga prica,ovako izvinjenje i ok
P.S Ne prozivajte me bezveze,covjeka jednom u zivotu vidio nisam samo iznosim misljenje.Nek on na terenu pokaze koliko nas voli/ne voli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
" Diko molim te ,nisi ti frajer ti si gradsko dijete ba,pusti meni Sandzaklija"
Sretno Zilkicu
Sretno Zilkicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
veliki plus što se igrački kadar formira prije odlaska u antaliju, a ne kao ranije čekaš kraj februara. I ne mogu se oteti utisku da ovi igrači ne bi prvo čekali neki inostrani angažman da nisu dobre pare i generalno sam projekat u pitanju već su odmah došli kod nas
Sretno Almedine i promjeni frizuru za početak 

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 13 jan 2023, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno Almedine, drzi se terena jedinog mjerila svega!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 13 jan 2023, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobrodosao Aleksandre!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Almedin je veliki vjernik nemojte tako
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, GradKamena2, Lecler, Maestro^^, XCustom i 123 gosta.