Dodaj na tih 90% još 10%

Vukotić bi strašno pojačanje bio, ali nije bilo s njim kontakta već 15ak dana.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dodaj na tih 90% još 10%
To bi bilo top jos 10 %GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:56Dodaj na tih 90% još 10%
Tatko misliš? Njemu je žena iz BiH ako me pamćenje drži, tako da sigurno ima šanse. Ma da nisam čuo da će doći kod nas. A i ruku na srce, može doći po meni jedino ko neki štoper u rotaciji, koji bi više tu bio za tu dobru atmosferu i šampionski mentalitet.
Kcerka Predraga Pasica mu je zena. Bilo bi dobro da moze uzeti drzavljanstvo, i odmah mu traku dati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:01Tatko misliš? Njemu je žena iz BiH ako me pamćenje drži, tako da sigurno ima šanse. Ma da nisam čuo da će doći kod nas. A i ruku na srce, može doći po meni jedino ko neki štoper u rotaciji, koji bi više tu bio za tu dobru atmosferu i šampionski mentalitet.
Od Štopera i da su realne opcije da zaigraju za Sarajevo jest tatko i stefan Perić samo on nema naš pasoš.Mlad je 25 godina visok po Austriji je igrao sada u Hrvatskoj.Ok forma jos je blizu zone ispadanja sa sibenikom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 21:56Dodaj na tih 90% još 10%
Takav je prirodno vjerojatno, i sa mnom da popričaš uživo mislio bi da sam umišljen haos, a ono suprotno.
Pa dvojica nas odbila, treći tražio previše para. I onda daj šta daš.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, johntravolta123, mosarajvosa83, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto i 70 gostiju.