Nevjerovatno kako je zarazno ono cega sam se bojao da ce se desiti...a to je ona floskula koju smo culi iz neba u rebra kad je max preuzeo za cetvrtu najvecu platu ja svijetu:
Cilj je da budemo cetvrti.
Tada je bilo recimo ovdje mozda 1, max dvojica koja su se vojnicki slozili sa tom bombom, dok smo ostali ostali sa spustenom vilicom: sta pricas covjece, kupujemo igrace od 60,80, miliona a tebi cilj cetvrto mjesto.
Godinu i po poslije.
(Propusteno 15 vozova da se na vrijeme otpusti shupak koji nas muze i jos nam se u brk smije, a pri tome i vrijedja inteligenciju)
Danas imamo vec nekolicinu ljjudi koji sasvim normalno i hladno reknu , dobro je, samo da se zavrsi cetvrti.
I to vec postaje normalno stanje, ostali koji i dalje vapajem pokusavaju skrenuti paznju da je ovo stvarno ali stvarno lose i to u kontinuitetu se sada vec ismijavaju i cinizmom i ironijom ih se pravi budalama.
A pobjednik iz ovoga svega?
Pa max allegri, on je jedini uzdignuta cela, i dalje tjesi sve one kojima je vilica i dalke dole jer ne mogu da vjeruju sta bo od onakvog kluba. Max nas i dalje tjesi i tapse rijecima tipa: da mireti nije trcao unazad, ili da soule pogodi onaj sut, ili da ne znam ni ja vise sta mu sve nije palo na pamet.
Sve mu je palo na pamet osim da kaze, jbg, zajebo sam, losi smo, dali smo 5 golova za pola godine u gostima u nikad jadnijoj seriji a itd itd.
@marvine, to je umjetnost, ostati pobjednik a brod potono, istruho, nasli ga ronioci i jos se turisticke ture organizuju sa slikanjem pod vodom....a max? Cojk uzdignuta cela ide...pa on je dio rjesenja a ne problema...