Chelsea FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Pensioner26
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la Pensioner26 » 12 jan 2023, 23:51

Ovo je kletva Tuchelova ili karma.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 13 jan 2023, 00:02

Kako nema koga desno,pa moze i tu uzme nekog iz akademije,ovamo mozes hala koristis a desno je kao gori neki klinac.Poter se nije susreo sa ovom vrstom pritiska i to se vidi,pogubio se, sa izmenama kasni,bas sve lose,uneo je i veliku nervozu i nesigurnost u ekipu,i mislim da ce nas razvali i palas ako ostane na klupi do tad.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 00:14

Pa isto bi ti bilo iste greske kao hall. Jos taj neki malac kojeg zamisljamo desno nema ni iskustva Halla. Kakve su to ideje. Imam najvise povred u Evropi. Ima Potter svojih greska ali tesko bi Se koji trener u ovoj situaciji snasao. Pa Klopp je nakon onih povreda sto je imao izgubio 5 kuci za redom tako nesto a bolji je trener od Pottera I iskusniji. Mi svaku tekmu izgubimo makar jednog startera. Otkad pratim fudbal nisam ovo vidio.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 13 jan 2023, 00:44

Ne mora da znaci,bar bi dobio energiju i brzinu napred,a ne da cekas aspija da dosepa do kaznenog da centrira,wilian pravio calobu i aspija mladim majmunima celu utakmicu.Samo izgovori,hocemo da vidimo nesto,mnogo dugo traje ova serija losih rezultata da bi se na to vadio.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 01:14

Ma ne bi to nista promijenilo. Opet kazem nije lose naprijed izgledalo Felix je unio zivosti nakon jednog treninga lik duplo bolji od Mounta i Havertza to sve govori.
Mi kad smo zdravi licili smo na nesto ako nista krpile su se pobjede.
Otkako su ove povrede krenule ovo sto izlazi na teren je uzas.
Ne moze meni Potter biti kriv kad Chalobah ne zna osnove u odbrani covjek je toliko izgubljeno izgledao da pomislis da je njemu debi.
Ako ostane Potter ili ako dodje novi trener situacija ce biti ista ovdje treba kvalitete.
Nkunku je pravi igrac ali s kim da igra sa Mrtvim Mountom I havertzom igracima koji su sinonim za jedna dobra 6 uzasnih tekmi.
Ja Potteru jedino zamjeram Cucka sto mu ne igra od prve to mu je ogromna greska po meni.
Ovo ostalo vise mi ga je zao s cim se lik sve suocava. Na sve probleme danas Felix crveni dobije mislim ko da nam je Tuchel sihire bacio.
Nista specijalno Fulham nije odigrao oba gola teski pokloni.
Joj kad god se sjetim drugog gola i Kepe majko i protiv Citija nas je kostao..

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 13 jan 2023, 14:29

wadethegreat je napisao/la:
13 jan 2023, 00:14
Pa isto bi ti bilo iste greske kao hall. Jos taj neki malac kojeg zamisljamo desno nema ni iskustva Halla. Kakve su to ideje. Imam najvise povred u Evropi. Ima Potter svojih greska ali tesko bi Se koji trener u ovoj situaciji snasao. Pa Klopp je nakon onih povreda sto je imao izgubio 5 kuci za redom tako nesto a bolji je trener od Pottera I iskusniji. Mi svaku tekmu izgubimo makar jednog startera. Otkad pratim fudbal nisam ovo vidio.
Ma jednostavno sezona za zaborav u kojoj ništa ne ide kako treba, slična je bila 15/16 sezona i tada smo završili deseti na tabeli. Nijedan trener ne može od Chalobaha, istrošenog Azpilicuete izvući više. Potter ima grešaka sigurno, ali nije jedini krivac svega što se dešava. Njemu zamjeram što nije oštriji prema igračima, on mora selektirati ekipu za budućnost, a ne da sa strane gleda na prosječne partije dosta igrača koji nemaju kvalitet za igrati na najvišem nivou. Također, kada pogledamo sve povrede fali nam faktički jedna kompletna ekipa, stvarno da čovjek ne povjeruje.
Jučer je igra prema naprijed dobro izgledala, Felix jedan od najboljih na terenu i desi se crveni karton, jednostavno kad ne ide ne ide.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 15:02

Ma ja to govorim halaliti ovu samo mora i on poceti nekako dobijati dzaba povrede sve ne moze vise tonuti.
Mora nesto skontati neku magiju izvesti sa ovim igracima ali frajer je teski peh.
Sto je najjace imali dovoljno sansi juce da u prvom rijesimo tekmu ali dzaba ne mogu ljudi sa par metara bazen pogoditi.
Nek on Cucka ubaci u prvu i nek Chalobu posalje na klupu ako hoce da sacuva guzicu.
Samo valja opet bez Felixa gledati bezidejni tromi napad.
Ja ne znam sta je sa Mountom juce jeste dobro kod gola ali taj lik vise ne moze pas od 5 metara odigrati.
Nakon odlicne prosle sezone potonuo je ove.
Kasno su se sjetili za ovo

Inace ovaj Madueke ima historiju povreda tako da je idealno pojacanje za nasu bolnicu.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 20:57

:clap:

Navodno su sigurni da mogu Felixa dovesti na ljeto.
Nkunku i Felix :njanjanja:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 jan 2023, 21:28

Treba cistku napravit.
Dosta je cekanja na pulisica, ziyecha, havertza i ostale klape.
Auba
Pulisic
Ziyech
Havertz
Koulibaly
Jorginho
Azpi

Sve to treba rjesavat se.
Hvala pulisicu na one dobre igre pod palicom lamparda
Hvala jorginhu za penale
Hvala havertzu za gol u finalu lp
Hvala azpiu na dugogodisnjoj borbenosti
Hvala zijesu sto je otjeri vahu.
Hvala koulibaliz na golu protiv fulhama
Hvala aubi na nista

Dosta od vas, vakat je za promjene

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 21:37

Samo niko Mounta ne spominje :kafa:

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 13 jan 2023, 21:59

Maunt ima vise kredita zbog 3 vrlo dobre sezone.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 jan 2023, 22:00

wadethegreat je napisao/la:
13 jan 2023, 21:37
Samo niko Mounta ne spominje :kafa:
Ma mount je nase dijete, more na klupu ak ne popravi formu

Uglavnom ima ih dosta prije mounta sto trebaju da lete

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 13 jan 2023, 22:01

Ima jednu vrlo dobru sezonu to je prosla ovo ostalo je ok dok je ove sezone uzas.
Slazem se Havertz je meni na meti prije Mounta.
Pulisica i Hakima sam davno otpisao...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jan 2023, 22:42

I Mount ima obraza traziti perverzne cifre u novom ugovoru, kako igra vec neko vrijeme i 50k sedmicno mu je puno!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 14 jan 2023, 00:38

Sad hocemo i ovog iz psv-a,ne znam nema vise nista smisla,taj isto propustio 1.5 godinu zbog povreda nista ne razumem ovo vise ne moze ni bog otac pohvata.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 14 jan 2023, 06:53

Dobar driblwr je taj madueke al brine historija s povredama.

Tacnije, bas bi se uklopio s ostalim kolegama u bolnici

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 14 jan 2023, 08:08

Ima li ovdje kakvog finansijskog fer pleja s obzirom da nikog nismo prodali kako je Amer dosao

Murjak
Kontakt:

Post Postao/la Murjak » 14 jan 2023, 09:49

ZOGLI je napisao/la:
13 jan 2023, 00:02
Kako nema koga desno,pa moze i tu uzme nekog iz akademije,ovamo mozes hala koristis a desno je kao gori neki klinac.Poter se nije susreo sa ovom vrstom pritiska i to se vidi,pogubio se, sa izmenama kasni,bas sve lose,uneo je i veliku nervozu i nesigurnost u ekipu,i mislim da ce nas razvali i palas ako ostane na klupi do tad.
Opet pišemo o NEtop igraču da nam bude desno! Imamo previše takvih igrača i zato smo tu gdje jesmo..Imaš pravo, trenutno se može uzeti neki junior i odigrat će bolje od Aspija al moramo napraviti rekonstrukciju malte ne cijele ekipe!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jan 2023, 11:20

Madueke nista nije bolji od Hudson Podojia..
Bahati, bahati Željkan!
1946

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jan 2023, 11:21

Svih ce se tih igraca dzaba rijesit ako se ne rijese Poterinha.EKIPA NIJE WORLD BEATER ALI SVI OVI IGRACI SU PROSLU SEZONU ZAVRSILI NA TRECEM MJESTU UZ SVU FRKU OKO SANKCIJA ABRAMOVICU I TAKODJE VELIKI BROJ POVREDA, A DA NE NAPOMINJEM DA JE LJETO NAKON OSVAJANJA LP DOSAO SAMO LAKAKA I SAUL NA POZAJMICU.

Za ovo sto Potter sad radi a to je jedna pobjeda u 10 utakmica uz cini mi se 7 poraza se dobija otkaz u Milwallu a kamoli u Celziju.

Sve i jedan pojedinac igra GORE pod Potterom negoli pod Tuchelom.Kako je moguce da CITAVA ekipa igra gore pod ovim menadzerom koji bi trebao startovat neku dinastiju. Valjda bi bar NEKO igrao kako treba da je ovaj taj obecani, jer kako ja vidim morat ce se rijesit citavog prvog tima.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.