Ama neka naprave sa 18.000 ja bi bio prezadovoljan. S obzirom da ce nama na tekmama biti negdje oko 10.000 sa novim stadionom, a onda kasnije neka nadograduju ako bude potrebe!!the maniacs 87 je napisao/la:moje misljenje u vezi stadiona, ako ce se praviti i za igranje reprezentativnih utakmica da kapacitet ne bi trebao biti manji od 25.000 sjedecih mjesta (minimalno 22.000)ellaxaz je napisao/la:Danas Žujo bio gost na RSG, i između ostalog kaže da je optimista i gotovo ubijeđen u izgradnju stadiona
(kao neki mix između "Stožica" i stadiona Xamaxa iz Švicarske).
Ostatak priče čuva za "plavu veče".
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ovo je stadion Xamaxa.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stade ... e_2008.JPG
Nemojte klikat,već samo kopirajte adresu u adresbar,jer ovako neće da otvori!
opusteno ljudi niko nam nista nece napravit, pustite se projekata, dok novi ne osvane ovo je sve supljiranje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- AmanijakzO
- Kontakt:

Šampionska!
- nookey
- Kontakt:
Zanima me, hoće li važiti godišnje za kup, znam da polugodišnje hoće?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgledabraco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa.![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
E ovo je vec neki sastav!!! Ma pravi sastav, lazar je prespor i ne zabija nikako, samo se gradi.Capt_Billy je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------
--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic
----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------
-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------
------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
hmm... mislim da visca dosad pokazanim definitivno zasluzuje biti u prvih 11...AmanijakzO je napisao/la:
Šampionska!
- Il Capitano
- Kontakt:
Nema ni svicarska moreHamo je napisao/la:Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgledabraco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa.![]()
pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio...
za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)...
realan,strpljiv i uvijek optimista sa svim vezano za Zelju...
...zazelio sam se tekmi i jedva cekam pocetak proljetnog dijela sezone i po meni nekako utakmica koja bi mogla dosta odrediti nastavak prvenstva bar sto se nas tice je u drugom kolu nastavka prvenstva
ako gradacac prodjemo neporazeni mislim da nas nemoze niko zaustaviti u osvajanju titule s obzirom koja bi tada euforija(navijacka,rezultatska)zavladala iako je vec prisutna...ja se vec radujem svemu tome...
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistuhapa je napisao/la:pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio...za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)...
...zazelio sam se tekmi i jedva cekam pocetak proljetnog dijela sezone i po meni nekako utakmica koja bi mogla dosta odrediti nastavak prvenstva bar sto se nas tice je u drugom kolu nastavka prvenstva
ako gradacac prodjemo neporazeni mislim da nas nemoze niko zaustaviti u osvajanju titule s obzirom koja bi tada euforija(navijacka,rezultatska)zavladala iako je vec prisutna...ja se vec radujem svemu tome...
Razumijes ti mene burazere moj 
Pametan momak !Luca.Toni je napisao/la:Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistuhapa je napisao/la:pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio...za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)...
G R B A V I C A 2
Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistu
[/quote]
hvala druze...ja Zelju pratim aktivno vec 15 godina tj.polovicu svog zivota...s obzirom na sve sto se desavalo u zadnjih 6 godina ne ukljucujuci zadnju sezonu moramo biti zadovoljni i optimisticni...rezultati su tu a doci ce na red i druge stvari koje trenutno jedva funkcionisu iako mozda vec sada ima prostora za napredak...kod mene je samo lagano i opusteno...
hvala druze...ja Zelju pratim aktivno vec 15 godina tj.polovicu svog zivota...s obzirom na sve sto se desavalo u zadnjih 6 godina ne ukljucujuci zadnju sezonu moramo biti zadovoljni i optimisticni...rezultati su tu a doci ce na red i druge stvari koje trenutno jedva funkcionisu iako mozda vec sada ima prostora za napredak...kod mene je samo lagano i opusteno...
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
zivot me je naucio da budem takav...Baby je napisao/la:Pametan momak !Luca.Toni je napisao/la:Dobrodosao drug. I bas mi je drago da imamo jos jednog optimistuhapa je napisao/la:pozzz...svima...pratim forum od pocetka ali sam se tek nedavno prijavio...za ZELJU na grbavici navijam sa sjevera i redovan sam na svim utakmicama na Grbavici i na gostovanjim(koliko mi posao dozvoli-ove sezone travnik, zrinjski,siroki,borac,olimpic heh)...
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
prosjek kao igrac...sjecam se protiv njukastla na kosevu spiker najavljuje Saaaanjiiiin....mi svi u glas Raaadonjaaaa..kad ono Amar stavio Mesica...beckham je napisao/la:sjecal se ko sanjina radonje
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
sada ti Radonja igra mali fudbal u Ligi veterana.....ima tu jos igraca iz sampionske generacije 2002/2003..
Favoriti Lige veterana ekipe Picerije Dino i Džekosa i nakon višemjesečne pauze nastavili su sa pobjedama. Vodeća Picerija Dino igrala je utakmicu protiv Esmeralde, koja se u prelaznom roku pojačala, te slavila rezultatom 4:2.
Briljirao je Sanjin Radonja, koji je postigao tri pogotka, dok je jedan dodao Fadil Žerić. Sa druge strane, Jusufbegović i Mulaosmanović pogodili su za Esmeraldu, koja se sada nalazi na dnu tabele...
Favoriti Lige veterana ekipe Picerije Dino i Džekosa i nakon višemjesečne pauze nastavili su sa pobjedama. Vodeća Picerija Dino igrala je utakmicu protiv Esmeralde, koja se u prelaznom roku pojačala, te slavila rezultatom 4:2.
Briljirao je Sanjin Radonja, koji je postigao tri pogotka, dok je jedan dodao Fadil Žerić. Sa druge strane, Jusufbegović i Mulaosmanović pogodili su za Esmeraldu, koja se sada nalazi na dnu tabele...
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
Halali ja otišo na Xerez(Španija)Il Capitano je napisao/la:Nema ni svicarska moreHamo je napisao/la:Mi nemamo more da nam Grbavica tako izgledabraco je napisao/la:Ovo je stadion Xamaxa.![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.