AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Neki ocigledno nisu gledali Juventus ove sezone pa ne znaju sta je patnja za oci 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U pravu si ali samo za prvo dio recenice, nisam gledao juventus jer me ne zanima. Ali nije nasa igra plaho bolja od njihove, da ae ne zavaravamo... Mozda su i dobili 5 komada sinoc ali su imali 6-7 utakmica bez primljenog gola. I imaju isto bodova kao i mi, jos ne igraju dobro...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jesu dobili su ali svi smo vidjeli kako, moralo je to stati kad tad ne moze svaku utakmicu 1:0 jedva, nego nebitno sto se tice Juvea, lose smo igrali protiv Torina, ali protiv Rome nije igra bila losa cak sto vise bili su puno bolji od Rome, dva su gola primili ne znaju ni oni kako, sad da igraju ne bi do sutra primili dva gola od onakve Rome. Jbg ne mozemo nakon 2-3 lose partije sve rastjerati. Vjerujem u ove momke da ce se vratiti pobjedama sto prije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Slažem se Juventus je sve te pobjede od 1:0 bio lošiji tim na terenu i to mora doći na naplatu. Meni je draže da ima igre, da tim djeluje kompaktno. Nekad se u takvoj situaciji izgube bodovi ali dugoročno se pokažu rezultati.
Ono što se nama desilo protiv Rome se desi mnogima, ali je zabrinjavajuće to sto je grešku iz te utakmice Pioli bukvalno preslikao u kupu protiv Torina. Nedopustivo je da u 50 min sa igračem više nisi u stanju stvoriti šansu.
Ono što se nama desilo protiv Rome se desi mnogima, ali je zabrinjavajuće to sto je grešku iz te utakmice Pioli bukvalno preslikao u kupu protiv Torina. Nedopustivo je da u 50 min sa igračem više nisi u stanju stvoriti šansu.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli nema viziju kako njegova ekipa treba igrati, niti ima napretka. Bilo je odličnih perioda, ne treba to kriti ili lagati, ali ništa dugoročno. Previše oscilacija i padova.
Milan treba trenera pod kojim će ekipa da napreduje. A ne trenera koji stagnira kao i ekipa koju ima na raspolaganju.
Ne bi me čudilo da i danas izgubimo, i to da "naš" Colombo bude glavni akter u svemu tome.
Milan treba trenera pod kojim će ekipa da napreduje. A ne trenera koji stagnira kao i ekipa koju ima na raspolaganju.
Ne bi me čudilo da i danas izgubimo, i to da "naš" Colombo bude glavni akter u svemu tome.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lecce je tvrd orah, pobjedili su i Nazija i Atalantu golom razlike, nula vs Napoli, te zijanili golom razlike vs Inter, Juve, Roma.
Sve dismr
na minimalnu pobjedu Milana, recimo 1-2 FT
Nisam zabrinut, radujem se utakmici. Yebo Coppa It, a vs Rome smo prosuli sigurna 3p, jer smo bili bolji. Leao i Theo će prirediti nešto spektakularno za #UsTheMany, FORZA MILAN ☆
Sve dismr
Nisam zabrinut, radujem se utakmici. Yebo Coppa It, a vs Rome smo prosuli sigurna 3p, jer smo bili bolji. Leao i Theo će prirediti nešto spektakularno za #UsTheMany, FORZA MILAN ☆
-
celikmilan
- Kontakt:
Ima puno različitih razloga zbog loših rezultata ali kad ti desno krilo primi loptu, prebaci je na lijevu nogu, melja je i ode skroz u sredinu ispred 16-ca i tamo je bez ikakvog pritiska preda protivniku u noge za njihovu kontru i pobjedonosni gol sve je rečeno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Traktor Pobega starta danas. Mislio sam da će izrasti u vrlo dobrog igrača, ali izgleda da ide u suprotnom pravcu. Bezveze igrač i nije za Milan. Nalazi se u onoj kategoriji igrača koji jednostavno nisu dorasli zadatku, a nažalost Milan ima 5-6 takvih a koji redovno dobijaju šansu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ma pogubnije mi je guranje Pobege ispred defanzivnog veznog dvojca i blize golu. Pioli vazda slijep pored ociju.
Pored Benacera pa i moze odigrati solidno.
Diaz ima da opet rijesi tekmu svojim lucidnim asistencijama i 1 promasenom 100% sansom.
Pored Benacera pa i moze odigrati solidno.
Diaz ima da opet rijesi tekmu svojim lucidnim asistencijama i 1 promasenom 100% sansom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Što je najgore ovo je najbolji tim što imamo na raspolaganju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zamolio bih nekoga da opet ovdje ostavi link za utakmicu, za gledanje u inozemstvu. Jer iPTV mi trenutno ne radi pa moram se snalaziti na ovaj način privremeno.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
https://www.reddit-soccerstreams.com/Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 17:39Zamolio bih nekoga da opet ovdje ostavi link za utakmicu, za gledanje u inozemstvu. Jer iPTV mi trenutno ne radi pa moram se snalaziti na ovaj način privremeno.
Bravo Kalulu ......
Masallah
E yebo te Kalulu više, momak kikser teški
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čestitam Kalulu
- muha milanez
- Kontakt:
Sta je ovo, kakva su ove rupetine u odbrani, nema komunikacije nikakve
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hahaha prvo Kalulu a sad i Calabrija ostavlja čovjeka samog i onda mase rukama. Još jedna patnja u najavi.
Il Club più titolato al mondo!
Treba CDK i Adlija ubaciti da okrenu ovo... 
Kakva krampa je Pobega....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.