NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
biće dobro ako tua ikad više zaigra, a možda je i bolje tako. njegova glava očito nije napravljena za nfl
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Moja prognoza:
SF - SEA ====> SF
JAX - LAC ====> JAX
BUF - MIA ====> BUF
MIN - NYG ====> NYG
CIN - BAL ====> CIN
TB - DAL ==== DAL
SF - SEA ====> SF
JAX - LAC ====> JAX
BUF - MIA ====> BUF
MIN - NYG ====> NYG
CIN - BAL ====> CIN
TB - DAL ==== DAL
Moja prognoza:
SF - SEA ====> SF
JAX - LAC ====> LAC
BUF - MIA ====> BUF
MIN - NYG ====> MIN
CIN - BAL ====> CIN
TB - DAL ==== TB
SF - SEA ====> SF
JAX - LAC ====> LAC
BUF - MIA ====> BUF
MIN - NYG ====> MIN
CIN - BAL ====> CIN
TB - DAL ==== TB
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Cekaj, hoces reci da i na ovom "nasem" ProSiebenu mogu se gledati tekme? Nema restrikcija kao npr. kad HRT prenosi neku tekmu? I da sam bezveze cijelu sezonu ganjao streamove
Moze, ja cu vodit tabelu. Titulu brani Jesta iz prosle godine kad je corava koka zrno ubola, osim ako nije s nekim podijelio ne mogu se sjetit.
Chargers
Bengals
Bills
49ers
Cowboys
Vikings
Chargers
Bengals
Bills
49ers
Cowboys
Vikings
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prva runda je bila top, u polufinalu smo se ti i ja totalno raspali. Ti ocekivano, a ja sam morao nakon 11 pobjeda za redom negdje zakociti. Na kraju tuzlak "ukrao" titulu ispod radara cini mi se bez igraca Cinncija i Billsa, Elmo prvi choke u finalu otkako se igramo.jestamaji je napisao/la: ↑02 jan 2023, 16:33potpuno bezveze playoff, nikad gori. elmedin je sigurno najbolji fantasy igrač od nas sviju, ali što je previše, previše je. prošle godine su ga vile ugurale u playoff i na kraju uzeo, bilo bi puno da se nešto slično desi dvije godine za redom.Edin TM87 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 14:01Strasna wc runda na fantasyu, dva tijesna duela, oba isla na zadnji mec i zadnju cetvrtinu. Elmedin dobio miga gdje su obojica isla preko 120 poena. Bilo mu je potrebno 8 poena od Watsona i odbrane GB, iako je izgledalo lagano do pred kraj trece cetvrtine mig je jos zivio ali onda ocekivano odbrana GB pocela uzimati poene i strasan matchupp je zavrsio 128-120. Nesto slabiji duel izmedju Tuzlaka i superfreaka, ovaj drugi je trebao 18 poena od Akersa nakon sto je Davante podbacio kao nikad ove sezone. Na kraju Akers nije mogao preko 10 poena, te je Tuzlak slavio 104-96. Iako je bio blagi underdog u matchupu, uzeo je strasan pick na waiveru - Mckinnona, koji mu je donio pobjedu uz Kittlea, koji je isao preko 20 poena uz season high nakon par sedmica gdje nije mogao preci 3 poena.
Parovi polufinala:
EdinTM87 - Tuzlak
Elmedin - Jesta
I ovdje ce da gori, bit ce zanimljivo vidjeti sta ce biti sa Hurtsom koji je upitan protiv Dallasa, a Elmi je sve pobjede sam donio ove sezone. Elmo ima waiver no1, i ostaje da vidimo kakav mu je plan ako ostane bez Hurtsa. Ja sa prvog seeda i 11 pobjeda u nizu (rekord all time) docekujem Tuzlaka. Sve je moguce, ali nadam se da Tuzlak nece po jos jedno iznenadjenje.
Elmo trazi svoje peto finale, ja cetvrto, Tuzlak drugo i jesta prvo. Sretno![]()
čestitke tuzlak![]()
Nisam upratio kakav je na kraju fantasy statement vezano za tu tekmu bio? Nisu brojali nikako ili?
Roger Federer the greatest of all time!
Chargers
Bengals
Bills
49ers
Bucs
Vikings
Bengals
Bills
49ers
Bucs
Vikings
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Seahawks
Bucs
Giants
Chargers
Bills
Bengals
Bucs
Giants
Chargers
Bills
Bengals
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da i ja cestitam Thranduil-u na zasluzenoj tituli 1st ss.ba divizije. na kraju regularnog dijela djelili smo prvo mjesto. Ja sam u PO trokirao i zavrsio cetvrti, dok su Salt City Giants-i uvjerljivo zavrsili zapoceto.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je stvarno tesko gledati u lajvu, samo u snimci kad nema ovolikih pauza i u onako sporom ritmu utakmice
ovih 45 minuta "igre" traje vec tri sata a i od tih 45 minuta 90% prodje u nicemu jer vrijeme tece svakako, za jedan napad 40 sekundi i tako u krug
ili snimka ili se ukljucivati lajv samo zadnju cetvrtinu
ovih 45 minuta "igre" traje vec tri sata a i od tih 45 minuta 90% prodje u nicemu jer vrijeme tece svakako, za jedan napad 40 sekundi i tako u krug
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brate ako cemo tako gledati i ovaj nas fudbal nije nista bolji 80% vremena tekme budu pranjeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 01:00ovo je stvarno tesko gledati u lajvu, samo u snimci kad nema ovolikih pauza i u onako sporom ritmu utakmice
- wadethegreat
- Kontakt:
Asante Samuel jr isti stari.
Ima vise receptiona od Lawrenca nego njegovi receiveri.
Ima vise receptiona od Lawrenca nego njegovi receiveri.
Trevor prekucao igricu u prvom poluvremenu. Al eto, jos su u igri ako odbrane prvi napad.
- wadethegreat
- Kontakt:
Da li ce Chargersi Chargerovati
.
Uvijek moguce sa njima.
Chargersi...
Sean Payton bi mogao biti novi trener Chargersa...
Definitivno najgluplja franchiza u NFLu.
Staley mora biti bivsi nakon ovoga.
Uvijek moguce sa njima.
Sean Payton bi mogao biti novi trener Chargersa...
Definitivno najgluplja franchiza u NFLu.
Staley mora biti bivsi nakon ovoga.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima i tu istine ali ovdje je to izrazenije visestruko, ako nisi u drustvu i narucujes brzu hranu i pijes Pepsi kao sto Amerikanci rade smoris se od silnih pauzaQUARTERBACK je napisao/la: ↑15 jan 2023, 01:21brate ako cemo tako gledati i ovaj nas fudbal nije nista bolji 80% vremena tekme budu pranjeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 01:00ovo je stvarno tesko gledati u lajvu, samo u snimci kad nema ovolikih pauza i u onako sporom ritmu utakmice
ili snimka ili se ukljucivati lajv samo zadnju cetvrtinu![]()
e ovo je vec mec
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.