Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Počela je treća sezona vrlo dobre skandinavske serije Darkness: Those Who Kill
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jasmila režirala šestu epizodu.
Dang, jedva cekam vikend!
Nisam na pocetku bio nesto spektakularno zadovoljan castingom za Joela i Elly, ali traileri su bilo veoma dobri. A sta drugo i ocekivati od ljudi koji su radili Chernobyl za HBO.

Nisam na pocetku bio nesto spektakularno zadovoljan castingom za Joela i Elly, ali traileri su bilo veoma dobri. A sta drugo i ocekivati od ljudi koji su radili Chernobyl za HBO.

@igrajlopte 🐦
The old man 

8.7
Trenutno sam na na drugoj sezoni i mogu reći da je serija ispunila očekivanja.Henry Cavill kao Withcer savršen za ulogu ali i Freya Allan te Anya Chalotra su fenomenalne.Pročitao sam da Henry nakon treće sezone napušta projekat što je veliki udarac za seriju pitanje je kako će nastaviti dalje i koliko će njegova zamjena Liam Hemsworth kvalitetno popuniti veliku prazninu.
Ima raznih špekulacija zašto Henry napušta seriju od neslaganja sa scenaristima do novih projekata na kojim će uskoro raditi.Mislim da je ovo prvo u pitanju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel neko gledao Condor ili Berlin Station, vrijedi li posvetiti vrijeme?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prequeli Yellowstonea bolji od originala, 1883 je uzivancija, a 1923 jos bolji izgleda, sa Fordom i Mirren. Plus uporedo ide i 5 sezona Yellowstonea, Sheridan radi punom parom nema sta 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi napravili svoj multiverserio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:05Prequeli Yellowstonea bolji od originala, 1883 je uzivancija, a 1923 jos bolji izgleda, sa Fordom i Mirren. Plus uporedo ide i 5 sezona Yellowstonea, Sheridan radi punom parom nema sta![]()

Ali kakva serija je Yellowstone.

Kevin Costner izdominirao, likovi Beth i Rip Wheelera fantastični, Kayce i Monica fantastičan dodatak, stari Lloyd svaku scenu osvaja harizmom. Fantastična serija.
Jedva čekam da gledam i prequele...u jednom glavni Sam Eliott, a u drugom Harrison Ford.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- numanumaye22
- Kontakt:
Kakva epizoda The Last of Us
Iako je tek januar, mislim da imamo seriju godine vec, bez konkurencije ce biti. Poslije Chernobyla ovo. Kad neko zna-zna.

Iako je tek januar, mislim da imamo seriju godine vec, bez konkurencije ce biti. Poslije Chernobyla ovo. Kad neko zna-zna.

Mayor of Kingstown druga sezona na torrentima
Kevin Costner glumcina, odavno nisam bolju seriju gledao...Marsal je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:14Ljudi napravili svoj multiverserio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:05Prequeli Yellowstonea bolji od originala, 1883 je uzivancija, a 1923 jos bolji izgleda, sa Fordom i Mirren. Plus uporedo ide i 5 sezona Yellowstonea, Sheridan radi punom parom nema sta![]()
![]()
Ali kakva serija je Yellowstone.Jednom kad završi biće među top 5 najboljih ikada.
Kevin Costner izdominirao, likovi Beth i Rip Wheelera fantastični, Kayce i Monica fantastičan dodatak, stari Lloyd svaku scenu osvaja harizmom. Fantastična serija.
Jedva čekam da gledam i prequele...u jednom glavni Sam Eliott, a u drugom Harrison Ford.![]()
Zanima me samo da li postoji neki redoslijed, jesam li trebao 1883 pa 1923 ili nije bitno?
Sve je vezano za porodicu Dutton.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Marsal
- Kontakt:
Nema redoslijeda, prvo je izašo Yellowstone pa 1883 pa sad 1923 pa je možda najbolje tako i gledat ali mislim da su poprilično odvojene radnje.forgempp je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:27Kevin Costner glumcina, odavno nisam bolju seriju gledao...Marsal je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:14Ljudi napravili svoj multiverserio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:05Prequeli Yellowstonea bolji od originala, 1883 je uzivancija, a 1923 jos bolji izgleda, sa Fordom i Mirren. Plus uporedo ide i 5 sezona Yellowstonea, Sheridan radi punom parom nema sta![]()
![]()
Ali kakva serija je Yellowstone.Jednom kad završi biće među top 5 najboljih ikada.
Jedva čekam da gledam i prequele...u jednom glavni Sam Eliott, a u drugom Harrison Ford.![]()
Zanima me samo da li postoji neki redoslijed, jesam li trebao 1883 pa 1923 ili nije bitno?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
godfather of harlem prva pizoda treće sezone na torentima
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
1883 pa 1923, prva je doseljavanje porodice, put i dolazak u Montanu, Oregon trail, bas brutalna, al vidis kako su dosli tu, 1923 je o krizi i depresiji i opstanku ranca.forgempp je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:27Kevin Costner glumcina, odavno nisam bolju seriju gledao...Marsal je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:14Ljudi napravili svoj multiverserio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:05Prequeli Yellowstonea bolji od originala, 1883 je uzivancija, a 1923 jos bolji izgleda, sa Fordom i Mirren. Plus uporedo ide i 5 sezona Yellowstonea, Sheridan radi punom parom nema sta![]()
![]()
Poslije gledanja pozelis odseliti tamo i uzivati u onoj ljepoti, daleko od covjecanstva, jedna od rijetkih serija koja budi taj osjecaj

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The last of us, hvala HBO max 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Brutalno dobra prva epizoda. Ako nastave ovako,bez konkurencije su za sami vrh.numanumaye22 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 13:34Kakva epizoda The Last of Us![]()
![]()
Iako je tek januar, mislim da imamo seriju godine vec, bez konkurencije ce biti. Poslije Chernobyla ovo. Kad neko zna-zna.![]()