Može li neko skloniti ovog gremlina.reddevil16 je napisao/la:Q: You're trapped in a room with a Lion, Cobra snake and an Arsenal Fan. You have a gun with two bullets. What should you do?
A: Shoot the Arsenal Fan. Twice.
Da Vas malo nasmijem!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
1.3. ćete igrati ovu utakmicu kupa tako da nama dolazite odmah posle Barce-Paja je napisao/la:Remi i nije strasan, jer da smo pobjedili igrali bi sa Unitedom odma nakon Barcelone sto znaci da bi tamo morali kalkulisati sa sastavom ovako lakse ponoviti sa Orientom.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- -Paja
- Kontakt:
Vidi sto su nam suknuli sa rasporedom a City je svoju ponovljenu cekao sve do danas, sto i mi ne mozemo do slijedeceg kola cekati nego moramo vanredno
Dio Arsenala
GOLMAN BARSALONE VALDES MORA ICI NA OPERACIJU I BICE ODSUTAN OKO MESEC DANA.
Tim gore po vasensadek je napisao/la:GOLMAN BARSALONE VALDES MORA ICI NA OPERACIJU I BICE ODSUTAN OKO MESEC DANA.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma kakvi Pinto je i gori.Portillo je napisao/la:Tim gore po vasensadek je napisao/la:GOLMAN BARSALONE VALDES MORA ICI NA OPERACIJU I BICE ODSUTAN OKO MESEC DANA.
- _karabaja_
- Kontakt:
Danas ste odigrali preopusteno, nesto poput Manchestera samo sto je Manchester prosao nekaznjeno, a ovi su vama uspjeli dati gol. Arsenal stao posle gola i samo je cekao kraj. Ovaj je rezultat zbog nedostatka motiva i zelje, sto je sasvim normalno, da su ne znam koliki profesionalci u podsvijesti se desi opustanje i igraci samo sebi govore "lako cemo, nisu oni nas nivo". Ipak zna se da je prolaz Arsenala osiguran.
Moglo bi vam mnogo ici na ruku ova povreda Valdesa ako je to tacno da se povrijedio i da ce biti odsutan, jer jedan kisk golmana u ovakvim utakmicama vodi u propast.
Moglo bi vam mnogo ici na ruku ova povreda Valdesa ako je to tacno da se povrijedio i da ce biti odsutan, jer jedan kisk golmana u ovakvim utakmicama vodi u propast.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- -Paja
- Kontakt:
Divno je to sto je 18-godisnji katalonac Miquel napokon debitovano za prvi tim, sjajno je igrao malo su kod izjednacujuceg gola onde on i Gibbs bili lezerni ali sve u svemu sjajan debi. Steta sto igramo revans ali i tu ce uglavnom drugi tim igrati tako da se glavni igraci nece umarati, Stoke se mora pobjediti a u Nedelju je finale Carling kupa.
Dio Arsenala
Stouk - Vest Hem/Barnli
Mančester Siti/Aston Vila - Everton/Reding
Birmingem - Bolton
Mančester Junajted - Arsenal/Lejton Orijent
Iskreno,skoro pa 100% Lejton cemo proci,a prodjemo li i Man utd,mislim da je i ovaj kup nas,jer Gradjani nece proci Evertona,koji,usput pomnuto,nama lezi.
Birmingem - Bolton
Iskreno,skoro pa 100% Lejton cemo proci,a prodjemo li i Man utd,mislim da je i ovaj kup nas,jer Gradjani nece proci Evertona,koji,usput pomnuto,nama lezi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Sir Matt
- Kontakt:
Jedan ste več osvojili ?Arnelinho je napisao/la:Stouk - Vest Hem/Barnli
Birmingem - Bolton

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Skoro pa jesmo,Carling cup! 
Bolje išta nego ništa. Možda kad ovo osvoje dobiju dodatni motiv, jbg bitno je osjetit tu neku slast trofeja i vidjet da se može kad se hoće, možda probudi nešto u njima pa osvoje još nešto.Arnelinho je napisao/la:Skoro pa jesmo,Carling cup!
- slani grad
- Kontakt:
od SKORO do JESMO je dug putArnelinho je napisao/la:Skoro pa jesmo,Carling cup!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma naravno,ja nekako vjerujem da su oni sposobni osvojiti 4 trofeja ove godine,naravno C.Cup,ovaj kup(FA)uz malo srece,a u EPL samo ako Man kiksa na vecim tekmama a mi dobijemo onog Crotenhama,mislim da smo blizu i tog naslova,LP,sta govorit,dominatori ce izdominirati barcelonu na nou campuBosco je napisao/la:Bolje išta nego ništa. Možda kad ovo osvoje dobiju dodatni motiv, jbg bitno je osjetit tu neku slast trofeja i vidjet da se može kad se hoće, možda probudi nešto u njima pa osvoje još nešto.Arnelinho je napisao/la:Skoro pa jesmo,Carling cup!
- BluesForever
- Kontakt:
Ma razvalit ce ih Arsenal na Emiratima,samo im mozda ne ide u prilog što moraju uopšte igrati tu utakmicu bolje bi bilo da su je danas završili ali kazem opet dobice na Emiratima.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BluesForever
- Kontakt:
Po meni vece šanse za osvajanje EPL ima Arsenal samo ako budu u dobroj formi i bez vecih povreda.
Champions League Winners 2012
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam znao da veliki vođa govori i Njemački (iznenadio sam se ) 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E toliko optimističan nisam, ja presretan i sa 2 trofeja.
Kad bi osvojili CC i FA kup to bi super bilo.
Gazda Leytona obećao voditi momke u Las Vegas ako izbore "replay" na Emiratima jer se novci dijele 50:50 od ulaznica, što znači da će Leyton dobiti 50% casha od ulaznica na Emiratesu i 50% od ulaznica sa svog stadiona i bit će novca. Npr najbolji napadač Leytona je dugogodišnji navijač Arsenala, i sinovi mu navijaju za Arsenal tako da je zamolio danas za par dresova. Inače dva kluba su veoma blizu jedan drugog i nekako mi je čak drugo što su izborili taj replay jer većina njih je izjavljivala da bi im zaigrati na Emiratesu bilo ispunjenje sna. Mada mislim da će im Arsenal donirat svoju polovicu danas od ulaznica jer je to običaj Arsenala kada igraju sa konkurentima iz nižih liga.BluesForever je napisao/la:Ma razvalit ce ih Arsenal na Emiratima,samo im mozda ne ide u prilog što moraju uopšte igrati tu utakmicu bolje bi bilo da su je danas završili ali kazem opet dobice na Emiratima.
Vođa govori francuski, njemački i engleski tečno, a vrlo dobro vlada i španskim,japanskim i italijanskim. Jedino veći poliglota od njega u klubu je Boro Primorac koji kako Wenger kaže poznaje više jezika od njega.legenda reala je napisao/la:Nisam znao da veliki vođa govori i Njemački (iznenadio sam se )
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
pa boro u startu zna 4 jezika, bosanski,srpski,hrvatski, slovenacki(vjerovatno) mozda zna nesto i makedonskog, osim toga bio u japanu sa wengerom..
Celik!3,2,2.
Ma ovi su nesposobni...skoro nije dug put,jer smo u fainalu,sa birgminghemom,koji nam ne bi trebao biti prepreka,pogotovo za tatu van persie-aslani grad je napisao/la:od SKORO do JESMO je dug putArnelinho je napisao/la:Skoro pa jesmo,Carling cup!..to ste najbolje osjetili danas na svojoj kozi..i ovu miki maus ekipu ste danas SKORO prosli
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 21 feb 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.