La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Putujući cirkus na čelu s favelašem Vinicisom, odučen od fudbala.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Euroligasima je pobjeda u Superkupu protiv prvaka Europe svakako najveci uspjeh u zadnje 3-4 godine 
Fino mu je Carlo govorio ljudino odmori malo, dođi sebi, idi čuvaj stoku, ali Lukica zapeo pa zapeo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Slazem se. Pa ova Barkelona nama ni gola nije mogla dati. Sta bi tek onda Rejalu radili. Mislim da je vrijeme da se pojedini penzionisu.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Kao i uvijek, imas pravoRajaz je napisao/la: ↑16 jan 2023, 00:07Barcelona rasula Bayern u po Minhena, ali je Lewa bio u choke modu i promašio 3 zicera![]()

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- numanumaye22
- Kontakt:
Ja trokutova u Xavija sta je ono hahahahah
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne kontam samo sta su andaluzani ocekivali od Moncija nakon one krs epizode u Rimu. Doduse i pitanje je bilo vremena kad ce puknuti. Ne mozes tako lagano prodavati sve najbolje igrace i mijenjati to za male pare sa covjekom koji je vec neko vrijeme izgubio dodir. Mozda dobro dodje godina/dvije u segundi ko wakeup call.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Neki igraci Reala i nisu bas sportski podnijeli poraz.
Samo su odmogli Realu što ga nisu isključili.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Mali zvaljo je toliko odvratan da to nije realno. Licno bih mu opalio dva tri samara da se dozove i da ne glumi zvijezdu neku. Sa svima bi nesto zakuho patuljak mali, sta znaci kad ti lova udari u tintaru.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Na ovog tipa je pala spanjolska princeza,nije ni cudo da se kurchi na svakom koraku
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Girona dovela Tsygankova, wtf
Ide na godinu transfer u neki West burnli souunited City na godinu za 80 miliona
Ide na godinu transfer u neki West burnli souunited City na godinu za 80 miliona
Pravo pitanje je ko je princeza u tom njihovom odnosu.L-Train je napisao/la: ↑17 jan 2023, 16:08Na ovog tipa je pala spanjolska princeza,nije ni cudo da se kurchi na svakom koraku![]()
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Vrlo cudno,radi se o ozbiljnom igracu.Da je dosao u Sevillu,Villareal,Sociedad pa haj al u Gironu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.