emil02in je napisao/la: ↑16 jan 2023, 09:24
Mostarac45 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:17
Haris ovcina vise nije igrac veleza bit ce objavljeno ovi dana mozda vec sutra
Hvala bogu,lijepo se zahvalio klubu koji ga je stvorio.Nadam se da nikad više neće ni blizu kluba doći.Lik koji je trebao ići u federalnu ligu da se nije Ćosić (mislim da je on)povrijedio.Moj Hare grama mozga nemaš
Komentar je dno dna.Evo bas nesto pratim ovih par forumasa i nacin na koji pusu.Ja stvarno ne znam da li si ti 02 godiste kao sto pise u niku.Stariji si godinu od mene onda,ali tvoji komentari pocesto izazivaju mucninu u zelucu.Nebi da si 08 ovako piso.Cim nije vise clan Veleza,odmah ga popljuj,odmah ne valja,odmah vrijedjanje.Ne kontam te nikako.Bola Hare je pruzao odlicne partije u dresu Veleza,koliko nam je puta donio radost??Znaci,ja tebi mogu zivot spasit danas,a sutra bi me ti mozda i ubio?!Bola kakvo ti je rezonovanje??Neko ga je samo krivo nasavjetovao ,i samo ON licno ce radi toga ispastati.Upamti sta sam ti reko!Samog sebe je zayebo najvise. A za ono sto je dao Velezu,HVALA mu od srca!I nek je zdrav i ziv 100 godina.U Velezu je postao,Velezu je dao a da li mogao vise,to sigurno jeste ali ga put sudbine vodi negdje drugdje.Za njega ce,ko i za Fedju,vrijediti ona'Saam pao,saam se ubio".
Ps:Molim te bez uvreda i sovanja