FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Vukotic sve utakmice odigro u Beverenu. Tesko izvodivo al on bi nam lego pravo, domaci igrac, a jos nije star za daljnjeg transfera. On bi bio vrijedan i da se obestecenje plati za njega.. I ne znam sto bi bio nerealan pa ne dovodimo ga iz Atletiko Madrida. I Šimunovic raskino s goricom, ja mislim da mu mozemo ponuditi koliko trazi, samo prije bi Vukotica doveo..Ovaj Jozo je bio dosta povrijedjen zadnju sezonu..
Ajlic i Hadzijica nas lijepi posteni su o.djebali Mersu kao zadnjeg kera i kao da je 3 utakmice odigrao za klub. Samo da znate da ode ljudina u Igman najvjerovatnije i nece biti nikakve utakmice oprostajne, jadovi jadni lazljivi.
jos jedan razlog zasto mrziti aylu a bgm i mirvica koji ovo dopusta
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sramota ako bude tako! Ali od taldzije i fukse nista ne bi iznenadilo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da dovedu Ronalda - BOJKOT
- SarajevoForza
- Kontakt:
Napisano prije mjesec i po:
https://fksarajevo.ba/vijesti/veliki-op ... jHwO1hAQ_U
Ahmetović će u narednom periodu trenirati sa ekipom, a nakon oproštajne utakmice u martu će preuzeti jednu od trenerskih pozicija u klubu.
https://fksarajevo.ba/vijesti/veliki-op ... jHwO1hAQ_U
Ahmetović će u narednom periodu trenirati sa ekipom, a nakon oproštajne utakmice u martu će preuzeti jednu od trenerskih pozicija u klubu.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Kako bi volio da neki igrac npr Merso fino izadje u javnost i kaze. Mora malo vise javnost da zamrzi ajlu i otice sama
Iskreno, organizovat mu oproštaj protiv Želje u najvažnijoj utakmici proljeca bi bilo suludo.Najbolje za sve je da odradi polusezonu u Igmanu, pa mu na Koševu u julu organizovati oproštaj na nekoj prijateljskoj pripremnoj utakmicu.Hajmo realno, bolje da na proljece Bjelonja bude treci napadac nego Ahmetović.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:18Iskreno, organizovat mu oproštaj protiv Želje u najvažnijoj utakmici proljeca bi bilo suludo.Najbolje za sve je da odradi polusezonu u Igmanu, pa mu na Koševu u julu organizovati oproštaj na nekoj prijateljskoj pripremnoj utakmicu.Hajmo realno, bolje da na proljece Bjelonja bude treci napadac nego Ahmetović.
Direktno Merso nije ni vadio ovu upravu. Vise je bio na platnom spisku pa im se ovako lako odreci. Ali obavezno na ljeto oprostajna za Ibru
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bolan lazu sve zivo i rade toliko kurcevito kao niko do sada,nije u tome poenta za oprostajnu. Otjerali su jednu od poslijeratnih legendi kluba kao kera i rekli mu dovidjenja, ali za sve se nadje nesta da se opravda,nevjerovatno Boga mi.Lucas je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:18Iskreno, organizovat mu oproštaj protiv Želje u najvažnijoj utakmici proljeca bi bilo suludo.Najbolje za sve je da odradi polusezonu u Igmanu, pa mu na Koševu u julu organizovati oproštaj na nekoj prijateljskoj pripremnoj utakmicu.Hajmo realno, bolje da na proljece Bjelonja bude treci napadac nego Ahmetović.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ok brate. Sve stoji, postujem. Ali hocemo li mi negativnost vratiti istom mjerom? Hajmo radi kluba, napretka mozda izlaska u evropu. Ulozilo se u ekipu da jednom sujetu, ego ostavimo po strani. Damo im pola sezone i to je to? Radi Sarajeva radi kluba?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:22Bolan lazu sve zivo i rade toliko kurcevito kao niko do sada,nije u tome poenta za oprostajnu. Otjerali su jednu od poslijeratnih legendi kluba kao kera i rekli mu dovidjenja, ali za sve se nadje nesta da se opravda,nevjerovatno Boga mi.Lucas je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:18Iskreno, organizovat mu oproštaj protiv Želje u najvažnijoj utakmici proljeca bi bilo suludo.Najbolje za sve je da odradi polusezonu u Igmanu, pa mu na Koševu u julu organizovati oproštaj na nekoj prijateljskoj pripremnoj utakmicu.Hajmo realno, bolje da na proljece Bjelonja bude treci napadac nego Ahmetović.
Nije problem, hajmo svi po molotov i sve popaliti.. bolje je nakon toga sjediti na zgaristu i dumati odakle poceti..
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci... ebem mu vise upravu, pa jarane mi samo tjeramo redom i dovodimo ko zvezde granda
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Mirvić je prvi taj koji pokazuje sujetu.
Od raja sam sa navijačima do ja sam gazda, ko vas yebe, vrlo brzo je prešao taj put.
Od najavljenog sastanka sa navijačima do nepojavljivanja, a poslije potpune ignorancije.
Je li to ponašanje zrele osobe, odgovorne, predsjednika kluba?
Od raja sam sa navijačima do ja sam gazda, ko vas yebe, vrlo brzo je prešao taj put.
Od najavljenog sastanka sa navijačima do nepojavljivanja, a poslije potpune ignorancije.
Koševo Zapad
Naci ce pitar za sve opravdanje pa tako i u ovom slucaju
Ovi iz kluba slazu dok zinu
Samo da pitam ove koji su se uclanili hocete li nastaviti opravdavati ove uhljupe ako kojim slucajem se budu morale placati pripremne tekme kako bi mogli gledati iste kao sto je to bio slucaj kad su bile ljetne pripreme.A bilo je navedeno kao benefit clanstva
Samo da pitam ove koji su se uclanili hocete li nastaviti opravdavati ove uhljupe ako kojim slucajem se budu morale placati pripremne tekme kako bi mogli gledati iste kao sto je to bio slucaj kad su bile ljetne pripreme.A bilo je navedeno kao benefit clanstva
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Slazemo se. Nije najbolja situacija. Covjek je pokrenuo nesto, vidio ne ide. Promijenio kurs. Nisam ni ja zadovoljan niti podrzavam ali ako ce donijeti rezultate - neka. Pa to je polusezona.Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:27Mirvić je prvi taj koji pokazuje sujetu.
Ebiga, ja nemam pare da imamo rado bi ucestvovao. On ih je imao.. Takvo je vrijeme kapitalizma, biznisa.. Nije to vise onaj stari smek fudbala ali sta da se radi.
Jos jednom - Sarajevo ce biti sve drugo ce proci. Vala nismo mi ni real madrid.. Nismo u intertoto kup nikad otisli pa da mi sad nesto trazimo aman.. Sutimo - barem polusezonu..
- 1 9 4 6 -
Evo npr Ayla kaze Ahmi ne racunamo na tebe mrs iz kluba. Za takvo nesto dopustenje mora imati od Mirvica.
Ajla,Celavi,Zalizani = Mirvic
Ajla,Celavi,Zalizani = Mirvic
Treba minimum jos jedan stoper, tu najvise gori. Nadam se da ce doci uskoro da prodje pripreme
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pitar ne pitar, mozes procitati moje postove iznad. Covjek je usao u klub. Pustite ga neka proba raspetljati ovu nimalo ugodnu situaciju. I njemu je u interesu sigurno vratiti pare a ne zglajzati.. Ne moramo dolaziti, bojkotujmo ali sacekajmo polusezonu pa podvucimo crtu jednom zauvijek..benko21 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:30Naci ce pitar za sve opravdanje pa tako i u ovom slucaju
Koji ce ti to trener sad uskociti? 2 dana pred pripreme -- hiladju je upitnika... mozda sam ja merhametli pa mogu odsaburati polusezonu za vas ne znam
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Treba razdvojiti fudbal od emocija u ovoj situaciji. Merso je zaslužio sve najbolje od kluba, ali on objektivno više ne pomaže ekipi i nemamo ništa od igrača koji nam trenutno nije koristan.
Zaslužio je poziciju u klubu i da ga se uvrsti među poslijeratne legende kluba.
Zaslužio je poziciju u klubu i da ga se uvrsti među poslijeratne legende kluba.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja nesto kontam da ce dobar dio ljudi koji ce bojkotovati utakmice, clanske i sve to ipak uplatiti po 2 KM ili koliko vec bude da se gleda pripremna utakmica da vide kako igraju Renan, Ziljkic, gruzijac, ovaj ili onaj. Sta mislis hoce li tako biti ili evo kako ces ti postupiti?benko21 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 11:30Naci ce pitar za sve opravdanje pa tako i u ovom slucaju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: greenwood, laznokrilo, mire971 i 29 gostiju.