FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je bio onaj novinar. niko nije nista za njega znao a lik dosao. 

Samo da ga hadžija nije doveo kao Rashida sve ce biti ok
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobrodošao Kviča
Pogledao sam 1 minutu highlightse Gruzijca i u toj 1 minuti vidio više nego za 10 Oliveirinih minuta.
Obećava poprilično. Vidjet ćemo šta će od svega biti na kraju.
Obećava poprilično. Vidjet ćemo šta će od svega biti na kraju.
Samo treba pohvaliti i onaj fksarajevobr profil stvarno onaj momak radi odlično treba mu poslati neki poklon ili nešto.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Saljevane strave mu negine

Nebi onde živio za milion,stanovi pod gelenderima,horor živi kad udjes unutra

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko u zatvoru da je. One otvorene stepenice i "haustor" u krug, plus navecer zona sumraka. Haj valjda bude imao srece i na terenu, i tamo gdje zivi

- FKS -
Ja sa dva jarana išao auto da gledam, i njih trojica bilo, odveli nas u garažu. Malo je reći da je napeto bilo, još ovaj moj zapeo da obori cijenu, vidio da je udaren.

🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ilija Martinović
Renan Oliveira
Almedin Ziljkić
Slaviša Radović
Giorgi Guliashvili
internacionalni narko kartel
Renan Oliveira
Almedin Ziljkić
Slaviša Radović
Giorgi Guliashvili
internacionalni narko kartel
Ahmet;
Covjek hoce da igra, to je kod Bahe izjavio, i kroz pricu se vidjelo da mu odgovara Husref i da mu je u stalo da izgura do kraja ugovora tacnije da naplati kompletan ugovor..
Nemam nista protiv Ahmeta dosta radisti je donio al treba posteno reci i to ahmet koji je za 6 godina dao 63 gola (spic).
Platu sigurno nije imao malu (nebime zacudilo da mu i sad placamo bar 30% plate) 7 godina ugovor da mi je plata po 150 k km godisnje to je 1 m km..
Da se razumijemo nema nista protiv Ahmeta niti protiv njegove zelje da igra jos, al pare koje smo mu dali i srecu koju smo zajedno imali mogao je zavrsit karijeru.. ljubav u dva pravca.. Ahmet je zaradio finih nivaca u rusi nije ko hebibovic koji je citavu karijeru po bh ligi..
Sto se tice Akademije i proizvoda iz iste.. treba uporedit stasmo proizvodili do 2014 godine..i da su nas sa poligona tjerali da treniramo po vogosci ilijasu hrasnici bihacu itd..
Sto se tice ubacivanja akademaca spominje se sreca odnosno nesteca za seniore..sto je takodje velika zabluda.
Zasto; Da bi neki junior dobio sannsu da trenira sa seniorima nekoga mora pozvat (sefe seniora) drugo da bi sjedio na klupi takodje opet sefe glavni trener da bi dobio sansu da igra opet je do glavnog trenera i da ga i dalje trpi (moze dovest drugog igraca moze zaritirat veznog na stopera itd itd))
Dali bi svi zeljeli da budemo bolji u svim segmentima apsulutno bi, al nemozemo ni uspjet kad i ono malo dobrog sto uradimo mi navijaci novinari itd procjenimo srecom.
Sto se tice BOJKOTA, Ajla zalizani su tu zato sto MIRVIC hoce da su tu, bio je sastanak sa ljudima koji su njegove usi i oci i HZ su dobile odgovor da nece ispostovat njihove zahtjeve sad vec samo ako njihov trud rade nebude imao rezultat koji se trazi a to je izlazak na evropu.. u slucaju da ne izbore evropu i ajla je rekla da ce tad sami otic..
Takodje MIRVA JE dokazao sa pojacanjima (igracima) da nije sirotinha i da zeli napravit ozbiljan klub od nas, a mi zelimo da budemo ko resto ekipa u pl bh gdje se pita skupina huligana ili neka stranka.. e MIRVIC to nece dozvolit jer covjek je kupio klub i hoce za svoje pare da orovodi svoju politiku.
Hz pitari su skupina koja netreba da vodi politiku administracije vec da kupi ulaznicu uziva tuguje navija i zvizdi..
Netreba mi niko da ovde replucira MIRVIC NIJE VLASNIK MI SMO UDRZENJE DRZAVA NIJE DINIJELA ZAKON
DODIG RAZVIJA ZASTAVU 800 m dugu 3 metra od glavnog grada ustavni sud proglasio da je ne ustavno i sta bi
Covjek hoce da igra, to je kod Bahe izjavio, i kroz pricu se vidjelo da mu odgovara Husref i da mu je u stalo da izgura do kraja ugovora tacnije da naplati kompletan ugovor..
Nemam nista protiv Ahmeta dosta radisti je donio al treba posteno reci i to ahmet koji je za 6 godina dao 63 gola (spic).
Platu sigurno nije imao malu (nebime zacudilo da mu i sad placamo bar 30% plate) 7 godina ugovor da mi je plata po 150 k km godisnje to je 1 m km..
Da se razumijemo nema nista protiv Ahmeta niti protiv njegove zelje da igra jos, al pare koje smo mu dali i srecu koju smo zajedno imali mogao je zavrsit karijeru.. ljubav u dva pravca.. Ahmet je zaradio finih nivaca u rusi nije ko hebibovic koji je citavu karijeru po bh ligi..
Sto se tice Akademije i proizvoda iz iste.. treba uporedit stasmo proizvodili do 2014 godine..i da su nas sa poligona tjerali da treniramo po vogosci ilijasu hrasnici bihacu itd..
Sto se tice ubacivanja akademaca spominje se sreca odnosno nesteca za seniore..sto je takodje velika zabluda.
Zasto; Da bi neki junior dobio sannsu da trenira sa seniorima nekoga mora pozvat (sefe seniora) drugo da bi sjedio na klupi takodje opet sefe glavni trener da bi dobio sansu da igra opet je do glavnog trenera i da ga i dalje trpi (moze dovest drugog igraca moze zaritirat veznog na stopera itd itd))
Dali bi svi zeljeli da budemo bolji u svim segmentima apsulutno bi, al nemozemo ni uspjet kad i ono malo dobrog sto uradimo mi navijaci novinari itd procjenimo srecom.
Sto se tice BOJKOTA, Ajla zalizani su tu zato sto MIRVIC hoce da su tu, bio je sastanak sa ljudima koji su njegove usi i oci i HZ su dobile odgovor da nece ispostovat njihove zahtjeve sad vec samo ako njihov trud rade nebude imao rezultat koji se trazi a to je izlazak na evropu.. u slucaju da ne izbore evropu i ajla je rekla da ce tad sami otic..
Takodje MIRVA JE dokazao sa pojacanjima (igracima) da nije sirotinha i da zeli napravit ozbiljan klub od nas, a mi zelimo da budemo ko resto ekipa u pl bh gdje se pita skupina huligana ili neka stranka.. e MIRVIC to nece dozvolit jer covjek je kupio klub i hoce za svoje pare da orovodi svoju politiku.
Hz pitari su skupina koja netreba da vodi politiku administracije vec da kupi ulaznicu uziva tuguje navija i zvizdi..
Netreba mi niko da ovde replucira MIRVIC NIJE VLASNIK MI SMO UDRZENJE DRZAVA NIJE DINIJELA ZAKON
DODIG RAZVIJA ZASTAVU 800 m dugu 3 metra od glavnog grada ustavni sud proglasio da je ne ustavno i sta bi
Zna li ova naša aždaha koliko stranaca može biti u zapisiniku?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ilija Martinović - Vjerujem da će biti itekako solidan
Renan Oliveira - Strah me da je flop
Almedin Ziljkić - Jako puno očekujem od njega
Slaviša Radović - Bolji od Tomaševića
Giorgi Guliashvili - Mislim da će nas pozitivno sve iznenaditi
Je li Guliashvili poremetio Kyeremeha ili i on dolazi svakako?
Valjda neće kvalitetan prelazni rok usrati sa izlaznim transferima.
Renan Oliveira - Strah me da je flop
Almedin Ziljkić - Jako puno očekujem od njega
Slaviša Radović - Bolji od Tomaševića
Giorgi Guliashvili - Mislim da će nas pozitivno sve iznenaditi
Je li Guliashvili poremetio Kyeremeha ili i on dolazi svakako?
Valjda neće kvalitetan prelazni rok usrati sa izlaznim transferima.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ja najvise ocekujem od sandze, ovo ostalo nikad ne znas sta ce biti s ovim strancima
Da nemaju neku dojavu da će se povećati broj stranaca u zapisniku 

napadamo titulu i jesen u evropi
Bordo tim je naon sedmice treninga u Sarajevu spreman za prvi dio priprema koje će obaviti u Međugorju.
Izabranici Mirze Varešanovića u Međugorju će boraviti od 18. do 28. januara.
Prema nezvaničnim infomracijama do kojih je došao portal SportSport.ba na spisku putnika za Međugorje nema Asmira Suljića i iskusnog Mersudina Ahmetovića.
Suljić je tražio raskid ugovora dok također neslužbene informacije govore da Ahmetović čeka realizaciju transfera u redove Igmana iz Konjica, iako se ranije govorilo da će na proljeće odigrati samo jedan oproštajni meč za Bordo tim.
Svakako da nas očekuje dosta uzbuđenja i u narednim danima kada je u pitanju transfer rok u bh. klubovima.
Izabranici Mirze Varešanovića u Međugorju će boraviti od 18. do 28. januara.
Prema nezvaničnim infomracijama do kojih je došao portal SportSport.ba na spisku putnika za Međugorje nema Asmira Suljića i iskusnog Mersudina Ahmetovića.
Suljić je tražio raskid ugovora dok također neslužbene informacije govore da Ahmetović čeka realizaciju transfera u redove Igmana iz Konjica, iako se ranije govorilo da će na proljeće odigrati samo jedan oproštajni meč za Bordo tim.
Svakako da nas očekuje dosta uzbuđenja i u narednim danima kada je u pitanju transfer rok u bh. klubovima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako ide u Igman i hoce da nastavi igrat, sretno. Nadam se da nema nekih skrivenih prica
Neka dodje na derbi ili na kraju sezone neka utakmica nek bude gost, pa nek se na poluvremenu oprosti od navijaca ili poslije utakmice nek protrci jedan krug
Neka dodje na derbi ili na kraju sezone neka utakmica nek bude gost, pa nek se na poluvremenu oprosti od navijaca ili poslije utakmice nek protrci jedan krug
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljlavova, Pitar6785, riki46 i 57 gostiju.