FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj gruzijac bi se mogao fino prodati, aBd da bude pun pogodak
Suljica cemo lako nadomjestiti, Ziljkic, Džafić i Guliašvili 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije otjeran u Igman, eto šta hoću reći, nije se baš konkretno na tebe odnosilo nego na ono što se cijeli dan piše.
Iako mi nije OK ako su stvarno rekli da neće biti na ostatku priprema.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Toliko rasprave o Amhi, hvala covjeku za sve sto je uradio ali njegov trenutni nivo je na nivou rekreacije.
-
- Kontakt:
Na derbiju ce biti vise zeljovaca nego nas pa je bolje neku drugu utakmicu. Mozda je najbolje slijedece sezone kad abd budemo slavili titulu na Kosevu zadnje koloJavierBosnia je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:09Ako ide u Igman i hoce da nastavi igrat, sretno. Nadam se da nema nekih skrivenih prica
Neka dodje na derbi ili na kraju sezone neka utakmica nek bude gost, pa nek se na poluvremenu oprosti od navijaca ili poslije utakmice nek protrci jedan krug
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nije to vise onaj pravovremeni ubica, duel igra mu je bila jedno od jacih osobina ali nakon povrede nije to to. I godine i sve se skupilo. Ahmet brat nas oprostajna obavezno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Rekli su mu tako. Iz njegovih usta cuo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:21Nije otjeran u Igman, eto šta hoću reći, nije se baš konkretno na tebe odnosilo nego na ono što se cijeli dan piše.
Vjerujem da je iz nekog "revolta" i otisao u Igman. Vidjet cemo kako ce se raskinuti ugovor sa njim.
- FKS -
Nurdin je parmak ali na srecu nije vise nas
- Burberry46
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Zamisli imaš aktivan ugovor i kažu ti ne ideš na pripreme sa namaHajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:28Rekli su mu tako. Iz njegovih usta cuo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:21Nije otjeran u Igman, eto šta hoću reći, nije se baš konkretno na tebe odnosilo nego na ono što se cijeli dan piše.
Vjerujem da je iz nekog "revolta" i otisao u Igman. Vidjet cemo kako ce se raskinuti ugovor sa njim.

Valjda računaju na njegovu dobrotu i status u klubu pa da ne pravi legalne probleme i time narušava atmosferu još više te da sam ode.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Samo nabacaj i pitari zadovoljni.
Neka ide u Igman ako misli da može još. Kada završi karijeru i to će biti brzo, neka se vrati i neka obavlja neku funkciju u klubu. Vjerujem da je bolje tako jer bi većinom bio na tribinama, on poslije povrede je završio sa ozbiljnim fudbalom. I u Igmanu će biti rezerva.SarajevoForza je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:47Zamisli imaš aktivan ugovor i kažu ti ne ideš na pripreme sa namaHajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:28Rekli su mu tako. Iz njegovih usta cuo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:21
Nije otjeran u Igman, eto šta hoću reći, nije se baš konkretno na tebe odnosilo nego na ono što se cijeli dan piše.
Vjerujem da je iz nekog "revolta" i otisao u Igman. Vidjet cemo kako ce se raskinuti ugovor sa njim.![]()
Valjda računaju na njegovu dobrotu i status u klubu pa da ne pravi legalne probleme i time narušava atmosferu još više te da sam ode.
-
- Kontakt:
Reko sam Vam prije mjesec da ih zove husref u igman, njega i mirka, Ahmo se predumislja, nude dosta para i poso, rekli mu iz uprave ako hoces da ides onda mjesto trenera u Sa nije vise rezervisano za tebe. Nije u autobusu jer svakako nece vise igrati za Sa, zauzima mjesto mladom igracu.
Ovo Vam je 100%.
Ovo Vam je 100%.
-
- Kontakt:
Al ovo sa 4god ugovora kapa do poda
Jel bila ona priča da je dizao pobunu protiv Husrefa, da je skočio da ga bije, psovki radi? Da ne prekucavam sad forum.
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Proximic, Vanja8 i 27 gostiju.