Zamisli bude ko Livak i onda ga trpi još 3 sezone.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Jest ako se pokaze,onda smo ga bas uboli i profitirali.U suprotnom bas skupa fula s obzirom da smo i odstetu platili za njega
Sretno Giorgi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kako mi se ovaj Suljić ogadio, fuj. Gledat ga ne mogu
Klasični primjer kancera u ekipi kojem svaki qrac sa tribina smeta
Klasični primjer kancera u ekipi kojem svaki qrac sa tribina smeta
-
- Kontakt:
Zna li iko kada se igra prva pripremna?
-
- Kontakt:
Nema unaprijed pojacanja a ni promašaja, teren ce sve pokazati. Kad pocnemo dobro igrati osvajati bodove onda treba hvaliti do tad nista. Mnogo puta smo se opekli s trenerima i igracima tako da nema unaprijed euforije.
Koliko nam je samo problema i štete donijelo to što je ludača Sabrina u junu 2021 produžila ugovore Hebibovicu, Velkoskom i Ahmetoviću na čak dvije godine.
Mersi hvala na svemu, ali nema nikakvo pravo da eventualno izražava nekakvo nezadovoljstvo ili kritikuje nekog iz kluba. I Mirzu u potpunosti razumijem, ako mu je poručio da napusti klub i da ne racuna na njega.
Mersi hvala na svemu, ali nema nikakvo pravo da eventualno izražava nekakvo nezadovoljstvo ili kritikuje nekog iz kluba. I Mirzu u potpunosti razumijem, ako mu je poručio da napusti klub i da ne racuna na njega.
-
- Kontakt:
Nije ovo uredu sa nase strane.Bez obzira sta on odluci niko mu ne moze izbirsati sav trag sto je ostavio kod nas,prema tome kao nagrada bi trebala biti to neko mjesto trenera u akademiji koje mu je jos davno obecano.Pitaristok je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:58Reko sam Vam prije mjesec da ih zove husref u igman, njega i mirka, Ahmo se predumislja, nude dosta para i poso, rekli mu iz uprave ako hoces da ides onda mjesto trenera u Sa nije vise rezervisano za tebe. Nije u autobusu jer svakako nece vise igrati za Sa, zauzima mjesto mladom igracu.
Ovo Vam je 100%.
Po onim podcastima kod Bahe jasno se vidi da se Mersi jos igra,eh sad problem sto su se dogovorili jos u novembru da ne racunaju vise na njega i da ce mu u martu biti oprostaj na sta smo i mi i on pristali.Ako on zeli jos da igra a ima ponudu meni je sasvim ok.Srediti u vidu polugodisnje posudbe i na ljeto organizovati oprostajnu na Kosevu na nekoj prijateljskoj.
Da se razumijemo,niko ga nije otjerao ako mu je jos prije 2 mjeseca receno da se ne racuna na njega na sta on tada nije nista trazio,u medjuvremenu je stigao poziv Husrefa.Merso je za mene u top 3 najvece poslijeratne legende i zasluzio je da ostane u klubu kao i respektabilan oprostaj sto je trebao biti sljedeci derbi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ima nas koji nemamo pamcenje covjecje ribice i koji znamo sta je cickovo ulje,Hadzici i slicni. Horde su se mjesale i protestvovale prije protiv uprava i uvijek sa debelim razlogom i na kraju se ispostavi sa punim oravom sve u korist kluba,medjutim sada je specificna situacija jer se vidi da Mirvic hoce da ulaze i da pokusava,druga je stvar sto je okruzen sa levatima al mi to nismo u stanju da sprijecimo,ova Ajlah isto je tuka ocima je negumo al opet nije toliki problem,mislim da treba vidjet isplatil se ovaj bojkot,ako imamo bolje rijesenje od Mirvica za bojkot sam 100 posto medjutim tesko ce u ovoj kaljuzi iko uloziti jednu marku,ako ode opet cemo u bojkote i borbe al onda sa razlogom jer ce doci vjerovatni neki domaci kokizi i mufljozeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 jan 2023, 17:09Keno legendo, ako si ti zlatna ribica ne moramo svi mi ostali da budemo. To sto je izjavio prije dvanaest godina nesto, ne znaci da se treba zaboraviti ili oprostiti. Isti je to smetljar i dalje. A evo ima i ovo od prije sest godina kad rece da su sudije dvanaesti igrac nasem klubu. I zamisli kakav dzon obraz moras da budes da izjavis da je to bilo davno. Mrs, **** i tebe i njega.
Dario Dabac novi sportski direktor? Sport 1
-
- Kontakt:
Opet očajan izbor SD.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po čemu?
Mislim, pojma nemam ni jel dobar niti loš, zato i pitam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I 1000% ispravno. Nego jbg ima ih ovdje dosta jedva cekaju da bezveze stvar okrenu na mrtvu negativu. Jbt ko da nije njihov klub!Pitaristok je napisao/la: ↑17 jan 2023, 21:58Reko sam Vam prije mjesec da ih zove husref u igman, njega i mirka, Ahmo se predumislja, nude dosta para i poso, rekli mu iz uprave ako hoces da ides onda mjesto trenera u Sa nije vise rezervisano za tebe. Nije u autobusu jer svakako nece vise igrati za Sa, zauzima mjesto mladom igracu.
Ovo Vam je 100%.
Sta treba s Ahmom sveznalice? Covjek hoce da igra jos fudbal, realno svi smo vidjeli da nije to to vise, ponudila mu se oprostajna utakmica, on prihvatio da odigra jos u Igmanu, sve najljepse i hvala za sve i to je to.. Nekad kad zavrsi bice sigurno na radaru za trenera al otom potom.. Nego daj odma furaj pricu otjerali ga ko kera bla bla bla
Ide Evropa sa pola gasa i grupna faza KL ako nas zrijeb posluzi
Ma pola godine maximalno i ode,...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:50Po čemu?
Mislim, pojma nemam ni jel dobar niti loš, zato i pitam![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Ide ka.rina batice
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kenan Dervisagic potpisao kod Husarica.
Vjerojatno misli jer nije radio u većem klubuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:50Po čemu?
To bi trebao biti Dario Dabac, bivši hrvatski fudbaler koji je promijenio niz klubova u igračkoj karijeri.
Nakon okončanja igračke karijere, posvetio se karijeri trenera i sportskog radnika, te je vodio juniorski tim Rijeke, te kineski Sichuan Jiuniu. Potom je postao sportski direktor Istre, a onda i Šibenika. U Šibeniku je radio od jula do decembra prošle godine.
Iskreno nisam ni ja nešto oduševljen.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
A kao svi sa oduševljenjem cekali Marka Topica koji zamisli ono nije baš nigdje radioH8Z7 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:57Vjerojatno misli jer nije radio u većem klubuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:50Po čemu?
To bi trebao biti Dario Dabac, bivši hrvatski fudbaler koji je promijenio niz klubova u igračkoj karijeri.
Nakon okončanja igračke karijere, posvetio se karijeri trenera i sportskog radnika, te je vodio juniorski tim Rijeke, te kineski Sichuan Jiuniu. Potom je postao sportski direktor Istre, a onda i Šibenika. U Šibeniku je radio od jula do decembra prošle godine.
Iskreno nisam ni ja nešto oduševljen.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahahahahahahahaahhaaha ma mi smo najjacimiky_hz je napisao/la: ↑17 jan 2023, 23:03A kao svi sa oduševljenjem cekali Marka Topica koji zamisli ono nije baš nigdje radioH8Z7 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:57Vjerojatno misli jer nije radio u većem klubuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 22:50
Po čemu?
Iskreno nisam ni ja nešto oduševljen.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, benko21, bhfanatic14, bibula, boki86, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, kanarinac, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitaristok, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Tatamata1946, UltraSa46 i 159 gostiju.