Izvor? Šta je sa Čekićem?

Mladi Korkarić je bio pred potpisom za Aalborg pred povredu. Kako sam nacuo, a imam velike uši i dobro cujem, Hansen je insistirao prije potpisa svog ugovora da se Amar dovede u narednoj godini, ali eto povreda je pomrsila račune mladom i talentovanom Amaru.
Trenira sa Izviđacem. Eh sad hocel za 2 tim igrat ili 1 to cemo vidjet.gradacac10 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 18:24Dzelilovic u Izvidjac pa iz Izvidjaca u Hercegovina Nevesinje.
**** li ti Amar i Hansen pa i Zule mamu i čkupi nelazi.Mahmurluk je napisao/la: ↑16 jan 2023, 08:33Mladi Korkarić je bio pred potpisom za Aalborg pred povredu. Kako sam nacuo, a imam velike uši i dobro cujem, Hansen je insistirao prije potpisa svog ugovora da se Amar dovede u narednoj godini, ali eto povreda je pomrsila račune mladom i talentovanom Amaru.
Ne znam da li si citao da je i Raulu Gonzalesu u PSG-u uzdrmano mjesto, navodno bi ga trebao zamijeniti Zuhdija KorkarićJuventud je napisao/la: ↑16 jan 2023, 16:47**** li ti Amar i Hansen pa i Zule mamu i čkupi nelazi.Mahmurluk je napisao/la: ↑16 jan 2023, 08:33Mladi Korkarić je bio pred potpisom za Aalborg pred povredu. Kako sam nacuo, a imam velike uši i dobro cujem, Hansen je insistirao prije potpisa svog ugovora da se Amar dovede u narednoj godini, ali eto povreda je pomrsila račune mladom i talentovanom Amaru.
Amar igra u Ita ligi klub jd zadnji na tabeli **** li ti bog mater lažovsku pratimo mi sve.
Cuj Hansen insistitro **** te Alah i pucku koji si damijd znat
Cekic ako ga klub pustiEastwichTown je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:58Zna li se ko će u PSG iz BH lige na desnog beka umjesto Kristopansa![]()
Cekic dok traje suspenzija nastupa na svjetskom prvenstvu borilackih vjestina koje se u organizaciji Dodika odrzava u Grahovu i Glamocu pod pokroviteljstvom vlade rs.EastwichTown je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:31Sumnjam ... njemu ne daju papire , ima ugovor sa Iskrom još 6 godina ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.