Prvo na forumu sam preko 10 godina, drugo nikakav dogadjaj nisam stavio na javni forum, trece slobodno se javi u poruku reci cu ti ko sam i koga sam dio, a za ovo ostalo sta ti imas s tim gdje sam otisao i koliko sam vremena ulozio da bi u zivotu napredovao ovdje decko samo ti zabadas nos u tudju tacnu..
Premijer liga BiH - aktuelno
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Beduin
- Kontakt:
Zato sto je altuelna tema u glavnom nam gradu i drzavi, a povezuje se sa fudbalom i klubom iz nase lige te navijackom skupinom. Isto kao sto nisam pisao za busenje guma, jer me zaboli za tim, nema veze sa fudbalom i sportom.
Kad vec nema utakmica, onda valja pratiti ove gluposti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑18 jan 2023, 09:02Zato sto je altuelna tema u glavnom nam gradu i drzavi, a povezuje se sa fudbalom i klubom iz nase lige te navijackom skupinom. Isto kao sto nisam pisao za busenje guma, jer me zaboli za tim, nema veze sa fudbalom i sportom.
Kad vec nema utakmica, onda valja pratiti ove gluposti.

Ubitacno-yebitacan odgovor
-
- Kontakt:
A sta, pravi navijac je onaj koji zica, nema nikakve skole, hoda poderan i usran okolo?
Pusti price majke ti eto ti si 10 godina na forumu ima neki ginis osma imas ti sad ko je tu pravi a ko fejk ginis to me ne zanima ja sam prerastao te navijacke fore i komplekse ako si pravi ginis ja priznajem ti da si stariji od mene eto ja sam se furao na vas i ja sam balavac ali vidi roki ja ti iskreno kazem kao neko kome ste vi bili neki idoli da ste vi pogresani idoli i los primjer djeci yebem vam vasu modu ja sam morao imati petice u skoli da bi mi mama kupila lakosta patikeegocentrik je napisao/la: ↑18 jan 2023, 01:20Prvo na forumu sam preko 10 godina, drugo nikakav dogadjaj nisam stavio na javni forum, trece slobodno se javi u poruku reci cu ti ko sam i koga sam dio, a za ovo ostalo sta ti imas s tim gdje sam otisao i koliko sam vremena ulozio da bi u zivotu napredovao ovdje decko samo ti zabadas nos u tudju tacnu..
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Ispali maksimalno glupi. Pravi autogol.
Bespotrebna stvar.
Bespotrebna stvar.
Vidi da ti nesto reknem ne postoji savrsen navijac bgm bitno je samo da nema zbodeva nozeva i to je to al skupo je biti navijac treba para za aktivan navijacki zivot jos svaki voli lakosta brate ti se moras u zivotu dobro boriti da bi bio dobar navijac treba neko i ovo reci misle ljudi mi klosari skupa je ovo zajebancija a odricanja isto mnogo sad zamisli ti neko ima djete buraz eto znaci za tribinu ti treba mjesecno odvojiti pa bar 200kmLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:23A sta, pravi navijac je onaj koji zica, nema nikakve skole, hoda poderan i usran okolo?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Posušje će imati jako dobru ekipu na proljeće sudeći prema trenutnom stanju. Vratili nazad Maglicu, doveli dvojac iz Dinama, stiže im Ikić ili Giorgio na posudbu, plus ako na to sve Mujan dođe.. yebeno opasna ekipa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma treba i posusju dati para nezz jesul se i oni zalili ja mislim ko i vi da im nece da pare drzava pare ja sam brate da se svima da al nemore brate drzava svima davati da nama jer smo najjaci a to ne sto nas vole nego da nam se ulizu da glasamo za neke stranke opcinske to je sve politicka kampanja bgm to sto nam daju to je navlakusa to nije nista sportski nego nas manipulisu za koga glasati vjerujte mi eto mene ba boli k za drzavu nemojte ni vi nas ostali navijaci napadati ni ljubomorisati sto nama daju a vama ne to je ba sve spletkarenje ni ako vam neka stranka valja klubu nemojte glasati za njih boli vas briga nek bude da smo mi navijaci njih zajebali a ne oni nas nemojte padati pod politiku samoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:17Posušje će imati jako dobru ekipu na proljeće sudeći prema trenutnom stanju. Vratili nazad Maglicu, doveli dvojac iz Dinama, stiže im Ikić ili Giorgio na posudbu, plus ako na to sve Mujan dođe.. yebeno opasna ekipa
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:

Dvadesetsedmogodišnji lijevi bek, Irfan Jašarević, novi je fudbaler Željezničara. Nekadašnji fudbaler Krupe koji je proteklih pet godina igrao u Švedskoj potpisao je ugovor sa FK Željezničar do 2024. godine uz opciju produženja.
Dobro nam dosao Irfane
Napokon pravi lijevi bek
Jos samo spic
Vrijeme je Ara
IDEMO
Ja bi volio da svaki navijac koji aktivno pise na forumu napise potpis koja je grupa ili koje podvrupe je clan i ispod toga napise skolu koju ima msm jes glupost al meni bi bilo furka nekako posto svaki navijac ima svoju zivotnu pricu svoju neku muku ali da napise skolu samo jer glupo je pisati poso lagalo bi se dosta znam ja da nisu cista posla ovde ima mnogo placenika pa nema svrhe posao pisat i ko te finansira nego skolu koju ima svako pa jbg brate za navijanje trebaju pare a za forum struja i internet ili mobitel samo uzmes i na wi fi se jednostavno prikacis ima nekih fora al zelim reci sve kosta rodjaci zivot je borba
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ti imas specijalnu ocigledno.
Na Grbavici radno,oni neka igraju fifusvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:37
Dvadesetsedmogodišnji lijevi bek, Irfan Jašarević, novi je fudbaler Željezničara. Nekadašnji fudbaler Krupe koji je proteklih pet godina igrao u Švedskoj potpisao je ugovor sa FK Željezničar do 2024. godine uz opciju produženja.
Dobro nam dosao Irfane
Napokon pravi lijevi bek
Jos samo spic
Vrijeme je Ara
IDEMO
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 18 jan 2023, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ma ja sam postedjen toga jer sam nepismen nego ostali aktivni da napisu i da stoji to kao potpis za ove aktivne sto cesto pisu pa da ima sve kad neko nesta napise neki post da ima potpis dole ispod skolovanje koje stoji iza tog stava,msm mene boli briga al bila bi furka iskreno a i takva se prica fura jbg
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad je moj zlocko vidi on se promjeni u sekundi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Cuj SDA ih poslala hahah pa nismo politcka partija tj prcija kao komsije majka mu stara malo ozbiljnostiManijakalnost99 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 23:42Pa sda ih je i poslala belaj da naprave ovi isti su nozevima busili srbima gume po graduBeduin je napisao/la: ↑17 jan 2023, 23:13Citam od ovog jednog uhapsenog momka se mati oglasila (on crni pojas u dzudo-u i trener, otac mu neka civija u FUP-u, a amidza gradonacelnik Vogosce i clan SDA), sama priznala kako je pristalica HZ-a, a ono najzanimljivije pravda kako se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, da nije nista kriv i kako imaju snimci na kameri gdje izlazi prije incidenta i govori zastitaru da ce biti problema.
Koja kraljica, momak se eto slucajno tu nasao i zna da ce biti problemi, a i poznanici ilo drugovi mu tu, slucajno izgleda, i to uz obiljezja kluba voljenog.
Jos ako je istina da je imao i noz za pasom prilikom hapsenja, moguce i to da se naslo kod njega na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.![]()
Niste politicka prcija, samo vas je ista napravila
Mole dragog Allaha da se proda Hadžiahmetović. Ja prkna od kluba 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.