Dejan, BL je napisao/la:Ova Devil glumi neku silu, čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK koliko razumujem a oni nadglasali čak i delije u pojedinim trenucima... E moj ti paćeniče, navijač iz fotelje, Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača i to momci prešli 380 km do tamo a ne kao neki što iz BG došetaju do stadiona poput tih tvojih UF.
Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti, vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
Ko ti je pomogao da napises ovaj post?
To nadji gde sam uradio ja odlazim sa foruma,da bi uopste mogao da udjes u diskusiju potrudi se da proguglas ko su UF.čuj porediti Lešinare sa navijačima OFK
Cisti odraz nekulture,nekome koga prvi put vidis reci da je pacenik,ali dobro takvog te vaspitali,mora neko i takav biti.E moj ti paćeniče
O pa nisam znao da imam cast da pricam sa Dany Dyerom,izvinite o veliki gospodine,divim se vasim umetnickim delima.navijač iz fotelje
Ja navijac iz fotelje,dobro sada mozda i jesam kada se tice gostovanja ali od 2001-2007.svega 4 propustena gostovanja u domacem prvenstvu,i tri evropske utakmice,da to nije malo puno utakmica za navijaca iz fotelje.Hajde kazi ti svoja gostovanja na PP,najdalje ti bilo u Istocno Sarajevo,ako si i tamo otisao.
Lešinara je bilo više nego što ima bilo koja preostala srpska navijačka grupa na domaćem terenu navijača
Hvala Bogu ja mogu da gledam Zvezdu kada hocu i gde hocu,pa makar i jedno kolo u Evropi,dok vidim vi sanjate o toj LP jos uvek.Idi gledaj Zvezdu i ne bulazni gluposti
,
vrh je bilo gledati onu nemoć Zvezde danas kasnija je Vlado morao posegnuti i za juniorima da bi se Devil i slični večeras busali u prsa umjesto da se sakriju u mišiju rupu ili priznaju da su mogli popuš..u bar 2:0 da je ostala prva postava
Izvinjavam se nadleznima ali na ovakve gluposti se mora reagovati.