Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Benko123
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la Benko123 » 18 jan 2023, 22:49

Jedan Pjanic nije trazio mjesto u prvih 11, a da ovaj trazi. O cemu pricamo… Ako ima zelje odazvat ce se i to je to

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 jan 2023, 23:03

ReX je napisao/la:
18 jan 2023, 22:21
Puno je ovo rekla-kazala. A mi kao narod po navici odma poletimo i glavom kroz zid. Polahko.

Nema logike da Faruk u vise intervjua spominje Tahirovica i Huseinbasica pogotovo i govori da ce ih zvati ako bude sve okej (citaj drzavljanstvo itd, papiri, odnosno da ima zelje kod igraca) i da od jednom ga sad odyebe.

Zna da mu to navijaci nece oprostiti, a sumnjam da je tako glup da to sebi priredjuju. U ostalom i njemu je stalo da nesto napravi. Ovo mu je trenutak da ozivi trenersku karijeru. Ako moze skupit najbolje sto imamo, bas ce reci ma jok daj ti ovaj otpad neki iz regiona koji bi kao zaigrao jer nema kud drugojam.

No, da sa savezom nasim se nikad ne zna. To svakako stoji nazalost. Na sve su sposobni ti foteljasi.
Interesantno da Hasan Salihamidzic jedino nije igrao za reprezentaciju dok je ovaj bio selektor. Nije ni Hasko bio neka moralna vertikala ali ipak govori o kakvoj nesposobnoj osobi se radi. Nek ide u Dijon i neka tamo silji svoj mahalski inat ako moze.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 18 jan 2023, 23:14

babino je napisao/la:
18 jan 2023, 21:54
ima i druga strana price...ako on nas stvarno voli i zeli igrati, nece traziti nikakve garancije ako je siguran u sebe.
Mislim, nadati se da ces nekada biti dovoljno dobar za svabe a eto neces kod nas dobiti sansu puno prije.

Sve i da je tacno ovo sto wanda pise, a nesto plaho ne vjerujem, iako mi je miske mutan kao niko, denis bi za par mjeseci natjerao svakog naseg selektora da ga pozove, pa cak i ovog jugoslovenskog matuzalema.
Meni je trazenje garancije da ce dobiti poziv sasvim opravdano. Momak hoce da zna da je to s nasom reprezentacijom ozbiljna prica, buduci da ovamo ima gotovo sigurno mjesto u superjakoj reprezentaciji koja nastupa na Euru za mlade. To ce traziti i svaki iole ozbiljniji menadzer, tako da ne razumijem ove koji se kao cude takvih stvarima. S druge strane, traziti garanciju da ce igrati u martu je vec presmijesno i u to ni 1% nisam povjerovao. Nismo mi San Marino ili Gibraltar.

Jedino je sreca sto prije tog Eura ima i drugi prozor kvalifikacija, pa bi, u slucaju da bude redovno igrao u Kelnu, valjda i ovi nasi skontali neke stvari.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 jan 2023, 23:34

A kako nego ozbiljna priča? Pa nemamo mi hiljadu igrača koji sa 21 godinom igraju (relativno) standardno u Bundesligi. Ne računajući Tahirovića, zadnji mladi igrač koji ovako "iz vedra neba" sjevnuo, a da je igrao na ozbiljnom nivou, bio je Kolašinac. Prije Kolašinca bio je Pjanić, prije Pjanića se ne sjećam nikoga.

Dakle u zadnjih 15 godina imaš tri takva igrača, naravno da se na njega ozbiljno računa.

Drugi par cipela je naš seljačko-mahalski mentalitet "šta'š ti meni govoriti kako ću ja raditi" u kontekstu da se nešto mora uraditi - a to bi u ovom slučaju bilo pozivanje Huseinbašića u martu.

Pola nekakvih kvazi stručnjaka (tu računam i Hadžibegića) bi radije nahranilo svoj ego u datom trenutku i ne bi zvali takvog igrača, nego što bi mislili dugoročno na dobrobit reprezentativnog fudbala da ćeš tim pozivom za narednih 10-15 godina vezati vrhunskog igrača (za naše uslove), a možda i nekog vrlo kvalitetnog igrača za svjetske standrade.

Nije ovdje pitanje traži ili mali garancije (ma šta ko mislio je li to fer ili nije fer), nego je pitanje da li su trener i sportski direktor retardirani u mozak pa se nećkaju oko poziva ovakvom igraču.

Da su stvari kako treba, Huseinbašić uopšte ne bi trebao ni doći u situaciju da traži nekakve garancije, već bi momku još prije mjesec-dva bilo rečeno "sine, mi takvog kao ti dobijemo jednom u 10 godina, biće poziv za sljedeće okupljanje - sredi papire" i to je to, gotova priča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 18 jan 2023, 23:40

Ghuraba je napisao/la:
18 jan 2023, 23:14
babino je napisao/la:
18 jan 2023, 21:54
ima i druga strana price...ako on nas stvarno voli i zeli igrati, nece traziti nikakve garancije ako je siguran u sebe.
Mislim, nadati se da ces nekada biti dovoljno dobar za svabe a eto neces kod nas dobiti sansu puno prije.

Sve i da je tacno ovo sto wanda pise, a nesto plaho ne vjerujem, iako mi je miske mutan kao niko, denis bi za par mjeseci natjerao svakog naseg selektora da ga pozove, pa cak i ovog jugoslovenskog matuzalema.
Meni je trazenje garancije da ce dobiti poziv sasvim opravdano. Momak hoce da zna da je to s nasom reprezentacijom ozbiljna prica, buduci da ovamo ima gotovo sigurno mjesto u superjakoj reprezentaciji koja nastupa na Euru za mlade. To ce traziti i svaki iole ozbiljniji menadzer, tako da ne razumijem ove koji se kao cude takvih stvarima. S druge strane, traziti garanciju da ce igrati u martu je vec presmijesno i u to ni 1% nisam povjerovao. Nismo mi San Marino ili Gibraltar.

Jedino je sreca sto prije tog Eura ima i drugi prozor kvalifikacija, pa bi, u slucaju da bude redovno igrao u Kelnu, valjda i ovi nasi skontali neke stvari.
I ja isto tu ne vidim Problem, obecaj mu sve sto treba, pa kad on zaigra za BiH onda po zasluzi, ako si kvalitet igrat ces :cool:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 jan 2023, 23:54

Momak trazi garanciju da ce biti pozvan
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 18 jan 2023, 23:57

Uvijek ista priča nanovo.
Hoćemo da za nas nastupa igrač Bundeslige, u kog nismo marke uložili, koji je možda pet puta kročio u BiH i pritom mu arogantno dajemo do znanja da nema pravo ništa da uslovljava. Treniramo neki ponos mi koji smo razapeti i ponižrni na svakom koraku. Pristali smo na utakmicu s Rusijom, ali ćemo Huseinbašiću lupati šakom o sto. I uvijek su u pravu ovi što kao neće da mole, kao uradili su sve što treba, sad je do igrača...Kaže nesretni Hadžibegić - treba da dokažu da im je stalo da igraju za BiH!? Valjda treba oni nas da mole :crazy:
Budimo realni, oni kao nešto rade, kontaktiraju igrače da se upiše da su kontaktirali, a jedva čekaju da se desi neki karambol i da to sve propadne.
I sad je kao skandal što Huseibašić traži garanciju da će biti pozvan? Jok, čekaće da vidi je li na spisku on ili je upao Danilović. Čekaće da mu neki stručnjak poruči da se u reprezentaciju BiH teško upada i teško ispada.
Mi smo u toliko katastrofalnoj situaciji s igračkim kadrom, da bi trebali svi oko reprezentacije dobiti otkaz, ako izgubimo bundesligaša sa 21 godinom.
Koliki amater moraš biti da prokockaš takav poklon? Ili su u pitanju loše namjere
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 19 jan 2023, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jan 2023, 00:11

Horoz je napisao/la:
18 jan 2023, 23:57
Hoćemo da za nas nastupa igrač Bundeslige, u kog nismo marke uložili, koji je možda pet puta kročio u BiH i pritom mu arogantno dajemo do znanja da nema pravo ništa da uslovljava. Treniramo neki ponos mi koji smo razapeti i ponižrni na svakom koraku. Pristali smo na utakmicu s Rusijom, ali ćemo Huseinbašiću lupati šakom o sto. I uvijek su u pravu ovi što kao neće da mole, kao uradili su sve što treba, sad je do igrača...Kaže nesretni Hadžibegić - treba da dokažu da im je stalo da igraju za BiH!? Valjda treba oni nas da mole :crazy:
Budimo realni, oni kao nešto rade, kontaktiraju igrače da se upiše da su kontaktirali, a jedva čekaju da se desi neki karambol i da to sve propadne.
I sad je kao skandal što Huseibašić traži garanciju da će biti pozvan? Jok, čekaće da vidi je li na spisku on ili je upao Danilović. Čekaće da mu neki stručnjak poruči da se u reprezentaciju BiH teško upada i teško ispada.
Mi smo u toliko katastrofalnoj situaciji s igračkim kadrom, da bi trebali svi oko reprezentacije dobiti otkaz, ako izgubimo bundesligaša sa 21 godinom.
Slažem se.

Šiljiš kitu na Huseinbašiću, a ovamo ti na svakom spisku 2-3 sumnjiva (menadžerska) igrača. To je najveći mogući nivo licemjerstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 jan 2023, 00:16

Cjelokupna priča je smiješna ako je istinita i alibi od strane Huseinbašića za neodazivanje.
Jel stvarno mislite da ne bi dobio poziv u martu ako bude nastavio s ovakvim igrama u Kölnu?!
To sto je Misimovic razgovarao s njim i privolio ga da pokrene proceduru je dovoljan argument da bi dobio poziv. Koga mi to Denise imamo u veznom redu pa da se na tebe ne bi ozbiljno računalo vec u martu?!
Poziv nakon završene procedure i razgovora s Misketom su dobili i Ahmedhodzic i Hadzikadunic I odmah instalirani kao budućnost i okosnica...hej, igrači faking MALMOA i ROSTOVA koji su ništa u odnosu na KÖLN i BUNDESLIGU.

Daj ba...meni ove priče više nisu ni smiješne, nego presmijesne.
Opet ću ponoviti. Nemam dileme da bi svakako dobio poziv u martu.
A ako ne bude igrao redovno u Kölnu, opet bi dobio poziv u nasu reprezentaciju...a veliki upitnik je da li bi u tom slučaju dobio poziv u mladu reprezentaciju Njemačke...upitno je u svakom slučaju. On se mora dobro iskazati i u narednim mjesecima da bi zaslužio da se nadje na konačnom spisku, a da ne pricam o poziciji startera na EPu21.

Samim prihvatanjem poziva za prijateljsku u novembru Huseinbašić je mnogo toga naslutio, rekao...nemojte ga predstavljati nevinascetom.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 jan 2023, 00:24

Raonffa je napisao/la:
19 jan 2023, 00:11
Horoz je napisao/la:
18 jan 2023, 23:57
Slažem se.

Šiljiš kitu na Huseinbašiću, a ovamo ti na svakom spisku 2-3 sumnjiva (menadžerska) igrača. To je najveći mogući nivo licemjerstva.
Ja njima ništa ne vjerujem. Naučili su da moraju kontaktirati igrača, da bi se ispunila forma. Da se ne desi Ibrahimović. Od tog kontakta, veliko je pitanje da li se više radi da zaigra ili da ne zaigra za nas.
Ovo što čitamo je totalno ludilo. Počinje hinjsko prepucavanje s Huseinbašićem preko medija. Ne spominju mu ime, ali ima tamo jedan igrač što nije patriota :( Umjesto da kažu, biće sve kako hoćeš, samo zaigarj za BiH. U ovakvoj situaciji se kaže - gospodine Huseinbašić, vi nam trebate i kada želite da vas pozovemo? Hoćete li prije ili poslije EPU21? I čekaš odgovor, kad god došo, dobro došo.
Al jok, likovi poput Misketa i Hadžibegića pričaju o ponosu i principima, o patriotizmu. Stvarno neshvatljivo, kako su uopšte došli u ovu situaciju, ukoliko im cilj nije da ne zaigra za nas.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jan 2023, 00:38

hurem je napisao/la:
19 jan 2023, 00:16
Cjelokupna priča je smiješna ako je istinita i alibi od strane Huseinbašića za neodazivanje.
Jel stvarno mislite da ne bi dobio poziv u martu ako bude nastavio s ovakvim igrama u Kölnu?!
To sto je Misimovic razgovarao s njim i privolio ga da pokrene proceduru je dovoljan argument da bi dobio poziv. Koga mi to Denise imamo u veznom redu pa da se na tebe ne bi ozbiljno računalo vec u martu?!
Poziv nakon završene procedure i razgovora s Misketom su dobili i Ahmedhodzic i Hadzikadunic I odmah instalirani kao budućnost i okosnica...hej, igrači faking MALMOA i ROSTOVA koji su ništa u odnosu na KÖLN i BUNDESLIGU.

Daj ba...meni ove priče više nisu ni smiješne, nego presmijesne.
Opet ću ponoviti. Nemam dileme da bi svakako dobio poziv u martu.
A ako ne bude igrao redovno u Kölnu, opet bi dobio poziv u nasu reprezentaciju...a veliki upitnik je da li bi u tom slučaju dobio poziv u mladu reprezentaciju Njemačke...upitno je u svakom slučaju. On se mora dobro iskazati i u narednim mjesecima da bi zaslužio da se nadje na konačnom spisku, a da ne pricam o poziciji startera na EPu21.

Samim prihvatanjem poziva za prijateljsku u novembru Huseinbašić je mnogo toga naslutio, rekao...nemojte ga predstavljati nevinascetom.
Ja se nimalo ne bih iznenadio u slučaju da ne dobije poziv za martovsko okupljanje. Kada vidim Hadžibegićeve umobolne izjave tipa "treba respektovati igrače koji su ti" ili još umobolniju "ti momci moraju ostati istrajni u želji da igraju za BiH i čekati poziv", nijedan potez mene ne bi iznenadio.

Čuj moraju biti istrajni u želji da igraju za BiH i čekati poziv, mislim šta ne kontam, testirat ćeš patriotizam, želju i volju nekog potencijalno odličnog igrača tako što ćeš ga držati na leru (i što je najgore možda i izgubiti) dok ćeš sa druge strane pozivati neke nekvalitetne i neperspektivne igrače.

Što se tiče Huseinbašićevog odazivanja za mlade Švabe i igranja u prijateljskoj, da su naši bolidi zakazali prijateljsku utakmicu u novembru pa makar i sa yebenim San Marinom, umjesto što se tri mjeseca cijela država uključila u priču oko prijateljske sa Rusijom, Denis bi možda već debitovao za nas, ili bi nas možda već tada odbio i otišao za mlade Švabe, ali sasvim sigurno ove cijele priče ne bi ni bilo.

Tu je najveći krivac Zvjezdan Misimović. Na stranu ove kretenske izjave Hadžibegića, ali Misimović je javno rekao da je "Huseinbašić naš sto posto" i Misimović je taj koji je trebao raspetljati priču oko Huseinbašića nakon njegovog igranja za mlade Švabe i javno se oglasiti šta to sada znači.

Dakle da kaže kako stvari stoje, jer ja apsolutno ne mogu da povjerujem da on nije razgovarao sa Huseinbašićem nakon one izjave kako je sto posto naš. Ako zaista nije razgovarao, onda nije ni čudo ako mali traži garancije s obzirom da mu se možda niko više i ne javlja.

Ne amnestiram ja ni Denisa u ovoj priči sa odazivanjem za mlade Švabe (iako u tome nisam vidio veliki problem), ali sam prilično siguran da bi Misimović i ala Misimović čim prije poletili u medije da kažu "eto prodao nas je, sve smo probali" u slučaju da zaista nije ništa do njih ili "sve je ok" u slučaju da je dečko reda radi otišao odigrati prijateljsku čisto da skrene pažnju skauta na sebe.

Kada naši kurvari iz saveza šute, to obično znači da su nešto zayebali.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jan 2023, 00:42

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
18 jan 2023, 23:54
Momak trazi garanciju da ce biti pozvan
Ma mani se tih priča. Garancija ne postoji.
Ne možeš potpisati ugovor sa nekim da ćeš ga obavezno staviti na teren.

Zar vi stvarno vjerujete u te priče, da neko traži riječ.

Evo neke situacije.
Hadžibegić mu kaže, garantujem ti bićeš pozvan. Ovaj kaže Nijemcima Faruk mi garantovao neću za vas igrati i onda ga Hadžibegić ne pozove. :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jan 2023, 00:47

Horoz je napisao/la:
19 jan 2023, 00:24
Ja njima ništa ne vjerujem. Naučili su da moraju kontaktirati igrača, da bi se ispunila forma. Da se ne desi Ibrahimović. Od tog kontakta, veliko je pitanje da li se više radi da zaigra ili da ne zaigra za nas.
Ovo što čitamo je totalno ludilo. Počinje hinjsko prepucavanje s Huseinbašićem preko medija. Ne spominju mu ime, ali ima tamo jedan igrač što nije patriota :( Umjesto da kažu, biće sve kako hoćeš, samo zaigarj za BiH. U ovakvoj situaciji se kaže - gospodine Huseinbašić, vi nam trebate i kada želite da vas pozovemo? Hoćete li prije ili poslije EPU21? I čekaš odgovor, kad god došo, dobro došo.
Al jok, likovi poput Misketa i Hadžibegića pričaju o ponosu i principima, o patriotizmu. Stvarno neshvatljivo, kako su uopšte došli u ovu situaciju, ukoliko im cilj nije da ne zaigra za nas.
Ovo je ključ cijele priče.

Zanima me samo da li se održavaju kontakti sa malim i kada se uopšte zadnji put pričalo sa njim. Kao što napisah gore u odgovoru @huremu, ako si ti zadnji kontakt sa dečkom imao prije 2-3 mjeseca nije ni čudo ako traži neke garancije. Mada riječ garancija je svakako smiješna, čuj garancija za nešto u fudbalu, pa ne možeš kod notara ovjeriti papir da ćeš sto posto dobiti poziv za neko okupljanje :urnebes:

Možda se misli na garanciju u smisli da lik želi još jednom čuti da računaju na njega, s obzirom na novog selektora i sva dešavanja.

Ne kažem ja, nećeš ga sad svaki dan zvati da ga pitaš kako se osjeća i uvlačiti mu se u guzicu, ali ja mislim da bi svaki sportski direktor bilo koje reprezentacije na svijetu nazvao igrača koji je odigrao prijateljsku utakmicu za drugu reprezentaciju iako si mjesec dana prije sa njim, valjda, dogovorio da igra za repku čiji si ti sportski direktor.

Ne mogu tvrditi ni da jesmo ni da nismo u redovnom kontaktu sa malim, ali smio bih se kladiti da su veće šanse da nismo u kontaktu nego da jesmo. Jer jednostavno to smo mi, to je naš javašluk.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 jan 2023, 02:20

Ako momak svojim igrama ne moze natjerati selektora BiH da ga pozove, kako onda misli natjerati selektora Njemacke to isto? U svakom slucaju glup bi mu bio potez ( cak i da ne dobije poziv u martu ) da se odluci cekati poziv Njemacke. Gdje bi vjerojatno igrao epizodnu ulogu, ako bi nekim cudom dobio poziv. Kod nas kad upadnes, cak i ako te ne ide, neces tako lako ispasti. Dok se za Njemacku to ne bi moglo reci. Citao sam komentare na njemackim stranicama, nakon ispadanja sa SP-a. Vecina nijemaca je bijesna sto previse migranata igra za Njemacku i dijelom ih smatra razlogom za neuspjeh i na ovom SP-u i na onom predhodnom 2018
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 jan 2023, 10:04

Pricajte sta hocete ali SINAN je SINAN. Kapa do poda majstoree, napooon jedan jasan i glasan intervju bez uvlačenja u guzicu i pitanja o promasenim penalu 90te, u kojem je ubio u pojam vojnika Faruka jugopropalicu.

Kreten jasno i glasno reče da neče ici kod Huseinbasica jer nema vrmeena. Balijsku mu klicu ****
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 jan 2023, 10:23

Senilni mahalas je izgleda tu da srusi komplet generaciju potencijalnih reprezentativaca.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 19 jan 2023, 10:31

Imajednabrigada je napisao/la:
19 jan 2023, 10:04
Pricajte sta hocete ali SINAN je SINAN. Kapa do poda majstoree, napooon jedan jasan i glasan intervju bez uvlačenja u guzicu i pitanja o promasenim penalu 90te, u kojem je ubio u pojam vojnika Faruka jugopropalicu.

Kreten jasno i glasno reče da neče ici kod Huseinbasica jer nema vrmeena. Balijsku mu klicu ****
Gdje se moze vidjeti?

Budimo realni Keln je nidje veze ekipa koju je Partizan dobijao prosle godine. Farmerliga isto nikad slabija. Al opet nije da imamo puno boljih opcija. Ovaj malo je vjerovatno vec medju dvadesetak najboljih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 jan 2023, 10:43

Justin je napisao/la:
19 jan 2023, 10:31
Imajednabrigada je napisao/la:
19 jan 2023, 10:04

Gdje se moze vidjeti?

Budimo realni Keln je nidje veze ekipa koju je Partizan dobijao prosle godine. Farmerliga isto nikad slabija. Al opet nije da imamo puno boljih opcija. Ovaj malo je vjerovatno vec medju dvadesetak najboljih.
Imas na njegovom portalu ******.ba mozes odmah kopirati da svi čuju kod mene nesto ne ide.

Pa on i miske uopce nemaju neku komunikaciju kada su u pitanju potencijalni, sve prebacuje na savez i skauting

Kaze kako se prvo moraju potvrditi a nestandardni igrac nestandardni 2.lige ne moraa :D

I onda poslije na kraju intervjja kaze kako ovi iskusniji moraju pripremit teren da se ovi mladi uklopee ...ne zna covjek sta pricaa :urnebes:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jan 2023, 11:30

Ako Misimović nema komunikaciju sa najvećim uvlakačem u BiH fudbalu Sinanom, to može biti samo plus.

Lik ovdje se hvali nekim insajderskim po forumu, a našao hvaliti Sinana, čovjeka koji je najveći smjehotres u historiji BiH fudbala kada su insajderske u pitanju.
Pa u Avazu su se nekada kad je on vodio su se pojavljivali likovi koji ne postoji kao potencijalne nade BiH fudbala.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 jan 2023, 11:44

nebitno sad sinan ovakav ili onakav, ali iz ovog odgovora oko huseinbasica se vidi da je negdje zapelo.
Ne planira ga posjetiti, nema vremena, ne moze sve fizicki stici a planira pola svijeta obici:-)

Nesto je zapelo u komunikaciji misimovic i huseinbasic, miske seljak je ocito ponovo stavio svoj ego iznad repke a ovaj jado od selektora, prica samo ono sto mu kazu tj. prica a standardno, ne kaze nista.
trebaju se kaze ti momci potvrditi a ne nakon par tekmi...

Moguce da je denis trazio neke garancije, cak sam i siguran iz ovog odgovora. Ovi mu to ne zele obecati i tu je kraj.
Sreca ima mart, pa jos dosta vremena do tog eura, sve je moguce, mozda se stvari i izglade do ljeta, a nama je bolje da vise ne palamudimo oko toga jer nemamo pojma:-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 43 gosta.