Bili smo sjeverna koreja, po 6 mjeseci presicu nismo odrzali ali izgleda i to je bolje od ovog svakodnevnog sramocenja. Pisam i one i ove
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Jel ti rod?nokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 08:26Po ovome sto ja znam, Ajlic ce ici kad i Ismir iz kluba, osim u slucaju da je neko ufati i dokaze neku kradju i slicno. Teske povrede na stetu kluba. Ovako ona manje vise izvrsava Ismirove zamisli. Zato kazem suludo je tjerati Ajlu a imas covjeka koji je tu postavio.
ISTINA ZA VEDRANA!
izvrsavanje ismirovih zamislinokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 08:26Po ovome sto ja znam, Ajlic ce ici kad i Ismir iz kluba, osim u slucaju da je neko ufati i dokaze neku kradju i slicno. Teske povrede na stetu kluba. Ovako ona manje vise izvrsava Ismirove zamisli. Zato kazem suludo je tjerati Ajlu a imas covjeka koji je tu postavio.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Sta ce biti od kyeremeha?
-
- Kontakt:
Kad je dosla i kad sam rekao da je zeljovac od malena ovaj je brani zivotom,sigurno je zna il su nesto u rodu al nece da kazeLecler je napisao/la: ↑19 jan 2023, 09:00Jel ti rod?nokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 08:26Po ovome sto ja znam, Ajlic ce ici kad i Ismir iz kluba, osim u slucaju da je neko ufati i dokaze neku kradju i slicno. Teske povrede na stetu kluba. Ovako ona manje vise izvrsava Ismirove zamisli. Zato kazem suludo je tjerati Ajlu a imas covjeka koji je tu postavio.
Za to bordo pozdrav ces dobiti poparu (i ja sam) hahaBordopsiho je napisao/la: ↑19 jan 2023, 00:09Pozdrav citavom forumu, novi sam ovdje, ali citam ga dugo. Znam ko su stari forumasi i mogu prepoznati ko pripada novim/botovima. Ugl da skratim prosao sam sa FKS sve i svasta, samo cu reci da sam pripadnik ekipe koja je bojkotovala protiv agenture na sjeveru. Jedno pitanje za citav forum mozemo li ikako pokusati okrenuti stvari na neku pozitivu? Makar neku paralelu napraviti između pozitvni i negativni stvari trenutno. Jer od pocetka sezone samo bacamo neku negativu. Jos jednom novi sam, molim Vas nemojte me odmah unistiti komentarima. Bordo pozdrav
.

PS
Pozdrav, suborac..
Ikica prodatiZukanovic je napisao/la: ↑19 jan 2023, 11:13Ako je istina onda nazalost ide Ikic. Ne znam jest ovaj toliko bolji od Ikica koji je mlad, zna jezik i ekipu. sve ispod 300.000 € je los posao.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nama je najbitnije da se ne mozzartuje, pa mozda i izborimo evropu. Sastav kao sastav nece biti los, los je trener i losi su ovi iznad njega.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tetka mu,hahahamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 10:47Kad je dosla i kad sam rekao da je zeljovac od malena ovaj je brani zivotom,sigurno je zna il su nesto u rodu al nece da kazeLecler je napisao/la: ↑19 jan 2023, 09:00Jel ti rod?nokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 08:26Po ovome sto ja znam, Ajlic ce ici kad i Ismir iz kluba, osim u slucaju da je neko ufati i dokaze neku kradju i slicno. Teske povrede na stetu kluba. Ovako ona manje vise izvrsava Ismirove zamisli. Zato kazem suludo je tjerati Ajlu a imas covjeka koji je tu postavio.
ISTINA ZA VEDRANA!
Uvijek se sjebem kada vidim Mirzu na ovim slikama... 2023 godina jbt 

Kad’ jednom prodje sve...
Ako je prodaja u pitanju onda to i nije tako losa opcija. Mora klub uzeti koju paru na transferima, a dugo nismo imali izlazni transfer. A ako ce Ikic morati na posudbu i to u neki klub iz nase lige, to ce biti jos jedan uzasan potez i pokazatelj da se sve radi neplanski.
Tesko mi mozemo do evrope.
Covic javno kaze Zrinjski prvi,borcu se dali 2 mil valja to opravdat,ubice nam bjeze tesko da mozemo stizati to,jedino ostaje to cetvrto mjesto ako se kup poslozi al tu pretenduje vise timova.
Jos nam na klupi strucnjak koda je na 5 grama kako mase nogicama,o atmosferi,bojkotu itd da ne pricamo.
Ja sumnjam u evropu daj Boze da grijesim
A gdje, u kojem dijelu posta ja ikoga ovdje branim hajd reci nam delegat majke ti? Cista konstatacija cinjenicnog stanja u klubu i odnosa Ismir-Ajla. Znaci procitaj posta pa citiraj mozgumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 10:47Kad je dosla i kad sam rekao da je zeljovac od malena ovaj je brani zivotom,sigurno je zna il su nesto u rodu al nece da kazeLecler je napisao/la: ↑19 jan 2023, 09:00Jel ti rod?nokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 08:26Po ovome sto ja znam, Ajlic ce ici kad i Ismir iz kluba, osim u slucaju da je neko ufati i dokaze neku kradju i slicno. Teske povrede na stetu kluba. Ovako ona manje vise izvrsava Ismirove zamisli. Zato kazem suludo je tjerati Ajlu a imas covjeka koji je tu postavio.
-
- Kontakt:
Mozgu citaj malo,od kada je neko prvi post protiv nje napisao kad je dosla da je plava fekalija od malena,da laze da nije navijala ni za jedan tim itd ti si je ovdje branio,nemoj se lud pravit nisam ti ja neki ljakse da meni te price prosipasnokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 11:46A gdje, u kojem dijelu posta ja ikoga ovdje branim hajd reci nam delegat majke ti? Cista konstatacija cinjenicnog stanja u klubu i odnosa Ismir-Ajla. Znaci procitaj posta pa citiraj mozgumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 10:47Kad je dosla i kad sam rekao da je zeljovac od malena ovaj je brani zivotom,sigurno je zna il su nesto u rodu al nece da kaze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pošto vidim da je neko pitao za Francisa, koliko znam u Sarajevu je i dalje i čeka neke papire koje treba dobiti. Kad se to desi doći će naknadno u Međugorje.
Ja se nadam da će se to desiti danas/sutra.
Ja se nadam da će se to desiti danas/sutra.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Naravno Borcu dva mil,glavna stranka podrzava Zrinjski i obecava stadion a nasa vanago nama daju 0km i onda neko ovdje kaze da je to uredu hahahahh,jedini nasi retardi cute,nedaj Boze da poguraju neki klub,mislim poguraju kone redovnosamoSA je napisao/la: ↑19 jan 2023, 11:41Tesko mi mozemo do evrope.
Covic javno kaze Zrinjski prvi,borcu se dali 2 mil valja to opravdat,ubice nam bjeze tesko da mozemo stizati to,jedino ostaje to cetvrto mjesto ako se kup poslozi al tu pretenduje vise timova.
Jos nam na klupi strucnjak koda je na 5 grama kako mase nogicama,o atmosferi,bojkotu itd da ne pricamo.
Ja sumnjam u evropu daj Boze da grijesim
Pa u pravu je čovjek, imaš većinskog vlasnika koji je postavio nju kao osobu kojoj očigledno vjeruje, tako da ta priča protiv nje na pije puno vode. To što je ona direktor a Mirza trener je čisto Ismirova odluka, sad kod njega je problem što očigledno ulaže pare ali ima neke te Fix ideje pa ne znaš bi l ga volio ili mrzio. Hadžija je druga priča i on se očigledno vuče po klubu zbog ugovora koji je dobio od predhodne garnutiremosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 12:30Mozgu citaj malo,od kada je neko prvi post protiv nje napisao kad je dosla da je plava fekalija od malena,da laze da nije navijala ni za jedan tim itd ti si je ovdje branio,nemoj se lud pravit nisam ti ja neki ljakse da meni te price prosipasnokee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 11:46A gdje, u kojem dijelu posta ja ikoga ovdje branim hajd reci nam delegat majke ti? Cista konstatacija cinjenicnog stanja u klubu i odnosa Ismir-Ajla. Znaci procitaj posta pa citiraj mozgumosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 10:47
Kad je dosla i kad sam rekao da je zeljovac od malena ovaj je brani zivotom,sigurno je zna il su nesto u rodu al nece da kaze
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo pisemo svi, raspravljamo otkako je mirza postavljen za Sefa.. i sva argumentacija, prepirke, rasprave, misljenja stanu u jedno... da malo spustimo loptu i da sacekamo pocetak i kraj ove (polu)sezone.. ocito nam tesko pada da nema spanskih sapunica..pitara je napisao/la: ↑19 jan 2023, 13:07Pa u pravu je čovjek, imaš većinskog vlasnika koji je postavio nju kao osobu kojoj očigledno vjeruje, tako da ta priča protiv nje na pije puno vode. To što je ona direktor a Mirza trener je čisto Ismirova odluka, sad kod njega je problem što očigledno ulaže pare ali ima neke te Fix ideje pa ne znaš bi l ga volio ili mrzio. Hadžija je druga priča i on se očigledno vuče po klubu zbog ugovora koji je dobio od predhodne garnutiremosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 12:30Mozgu citaj malo,od kada je neko prvi post protiv nje napisao kad je dosla da je plava fekalija od malena,da laze da nije navijala ni za jedan tim itd ti si je ovdje branio,nemoj se lud pravit nisam ti ja neki ljakse da meni te price prosipas
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Beli98, bhfanatic14, Evander, fks74, Hamagara, HordeSaSjevera, Hrammm1921, Jadnimi, Lecler, macahz, napoleon72, Pantelija, Posejdon, ronaldo99, SAMO BORDO, SHZ82, siroliver69, TefalTava, USB, zagorski i 372 gosta.