Čovjek bar nekad ima petlju da direktno bez ulizivanja postavi pitanja, napadne problem ...malo se informisi o tom covjeku ne gledaj samo loše strane. Njegovo je da piše a na selektorima da ocjenjuju da li je neko od tih igraca za repku ili ne.
Ja lično Sinanom nikad nisam rijec.progovorio i ne mora znacit da crpim.od njega insajderske ako sam ga pphvalio u ovom slucaju.
Za razliku od nekih a pronaci ce se, ja nisam ovdje na forumu da bi prosipao svoju pamet, niti da bi ovdje smarao ljude s nekim taktikama jer nisam kompetentan za to, vec sam tu da pokušam na neki nacin pomoci kooliko ja mogu.
Imam tu srecu da sam upoznao par ljudi preko kojih mogu doci do info ...ali i kad dobijem kažem kako jeste a nikad nisam rekao to je to ili to je 100% tako.
Cudno pratis moje aktivnosti a nisi primjetio da sam prvi ovdje rekao da je Denis se odlučio za nas i da je to Miske odmah drugi dan u medijima objavio, isto tako sam rekao da u zadnje vrijeme izbjegava pricat na temu repke posle onog nastupa za u21. I evo isto sam bio rekao da Denis najvjerovatnije ide na Euro sa njemackom, pa ono pravilo po kojem ne bi mogao igrat za nas ako nastupi...i evo sta imamo danas da se otvoreno prica da je to istina.
Za austrijance sam odmah rekao da zele za nas a samo je Huskovic kontaktiran A Jasica jos ni pozvo miske nijje nazalost.
Isto tako za Tahirovica samo rekao preko njegovog da ga Svedski savez nije zvao a da nasi jesu kontaktirali, brat nije htio reci igrat ce za nas direktno ali je rekao citajte malo izmedju redova, kao naš je..da bi isto to nakon par dana sam Benjamin potvrdio u medijima da je imao kontakt s nasima i da ce 99% biti pozvan.
Nikad nisam prenosio mahalske price kao neki u vezi potencijalnih vec samo iz prve ruke ko je razgovarao s tim momcima ili od nekog od bliske im familije niti sam uljepsavao..samo onako jako jeste kao sto ima nekih odmah prelete da je nesto zavrseno i na kraju nistaa.