Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Andy je doktor, kakav nivo pruža u ovakvom stanju, jačina udaraca 
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima li ko kakav strim? na ES mi nema zvuka i kreteni su sad na BP pustili reklame
Ide 
Steta za Andya sto su mu povrede skratile karijeru. Da je ostao zdrav imao bi u najgorem slucaju karijeru tipa Federera 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Andy doktorcino, kakav tenis 
- LlullSergio
- Kontakt:
Dajte nosila za Andya 
Sta lik izvuce sunce ti ybm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svakako da bi izbio koji WB NoVaxeru, te bar jedan AO placljivom djedu. U tom slucaju bi NoVaxer imao 17 slemova, a djed 18/19.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Sa Agutom vjerovatno i za polufinale sa NoVaxerom. 
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Andyu se bas otvorilo, bude li se uspio oppraviti moze lagano do 1/2 ovdje, kako bi to bilo dobro, velika steta za povrede koje su ga unistile, a nama uskratile da ga gledamo kad je bio na vrhuncu
Ma ispast će od Aguta sad odmah u trećem kolu, previše je 10 sati tenisa za 2 kola, a RBA mu ne leži ni mečapom
Al šampiončina baš velika, šta izvuče danas čudo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
2019. još RBA-Murray odigrali su prvo kolo AO, 6-4 6-4 6-7 6-7 6-2 za Španjolca. Murray kazao da mu je to možda zadnji match karijere. Krajem godine osvojio Antwerpen,u odličnom finalu s Wawrinkom,vintage veterani,triple GS champs,Olimpijski zlatni itd.
USO 2020 fizički nije mogao pratiti,Auger ga je prelako riješio,no USO 21 i prva runda s Tsitsipasem,epic duel po koječemu kao i čitav taj prvi tjedan turnira. USO 22 isto Murray konkurentan,Berrettini ga ipak nadjačao u 3.kolu. Na Wimblyu je isto stizao do 3.kola,odveć bi se potrošio,a i nije ga mazio ždrijeb.
Tsitsipas i Sinner jednosmjerna ulica prošle godine 1/4,baš podbacio Tirolac,a sada će biti druga pjesma ne kiksa li netko od njih(kamoli obojica ko sinoć neki iako ni Fritz ni Ruud ni Zverev uopće nisu neka iznenađenja što su ispali u 2.kolu) večeras- Nizozemac i Mađar taman po mjeri da ih zagriju,valjda
USO 2020 fizički nije mogao pratiti,Auger ga je prelako riješio,no USO 21 i prva runda s Tsitsipasem,epic duel po koječemu kao i čitav taj prvi tjedan turnira. USO 22 isto Murray konkurentan,Berrettini ga ipak nadjačao u 3.kolu. Na Wimblyu je isto stizao do 3.kola,odveć bi se potrošio,a i nije ga mazio ždrijeb.
Tsitsipas i Sinner jednosmjerna ulica prošle godine 1/4,baš podbacio Tirolac,a sada će biti druga pjesma ne kiksa li netko od njih(kamoli obojica ko sinoć neki iako ni Fritz ni Ruud ni Zverev uopće nisu neka iznenađenja što su ispali u 2.kolu) večeras- Nizozemac i Mađar taman po mjeri da ih zagriju,valjda
Sila
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Stvarno ne mogu da skontam.Mancini je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:10Skontaj sam, nije teško uopšte.
Taj RG je Novak osvojio. Hajde ti reci, sta si htjeo da kazes s tim, mada mislim da ni ti ne znas.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Govorio sam prije pocetka turnira da ce Korda biti dark horse, i evo na dobrom putu je da lagano izbaci Medu, Korda je imao i Novaka u onome finalu al eto malo falilo na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.