Daj Caiceda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Otici ce Auba, Hakim, Pulisic, Mozda Sterling. Dosta ovih igraca sto je sada tu nece biti sljedece godine sabura.
Zaboravio sam na Nkunkua, uh kakva ekipa.wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2023, 17:52Otici ce Auba, Hakim, Pulisic, Mozda Sterling. Dosta ovih igraca sto je sada tu nece biti sljedece godine sabura.
Ovaj mali ako bude zdrav ce biti strasan tandem sa Jamesom desno dodas na to Murdyka lijevo i imas dva strasno prodorna krila nesto sto nismo imali.
@madafaka ima Nkunku zavisi gdje ce igrati ali vjerovatno napadaca neku laznu 9tku nesto.
Havertz iza njega 10 to vec lici na brutalan napad.
Joj kad ga ti lupiswadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2023, 19:00Vidjet cemo mozda neki flopaju nikad se ne zna.
Sa druge strane sve mladi igraci i recimo tip Krila koji nam je trebao da mogu nekoga pretrcati a ne da samo vracaju loptu nazad.
Meni se vec Buddy novi stoper svidja.
Santos, Fofana su premladi tako da vidjet cemo za njih.
Mudryk i Madueke su top talenti sad je do Pottera da to uklopi.
Caicedo ce nam leci kako god.
Razlog sto trenutno ovoliko trosimo je lose planiranje u proslosti odnosno cesto mijenjanje menagera i sastav koji je napravljen za 5 6 trenera.
Ovo vec sada ima plan kako sta.
Mladi igraci koji se nadopunjuju i neki iskusniji da to sve povezu.
Samo cemo bas morati srezati ekipu i rijesiti se burku igraca ovaj i sljedeci rok.
Da vam hoce Arsenal skinuti Caiceda da se malo i mi topnici smijemo iako nikada nebih dao za njega 70-80 miliona ne vrijedi ni blizuwadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2023, 19:54Sve i jedno ovo novije pojacanje je dijelo nove strukture.
Madueke bio meta Brightona dok je Potter bio tamo.
Ova djecurlija su se isto dugo pratila to nije za sada.
Ima itekako plan ne sikiraj se ti svoj ti posao.
Sada je samo pitanje rezanja ekipe.
Prosli ljetni rok nije bilo plana jer je Boehly sa Tuchelom preko Whatsappa ganjao mete ovo je sada vec druga prica.
Da ne spominjem koliko ovi novi ljudi brzo zavrsavaju poslove nema nekih saga.
Ako hocemo igraca vrlo brzo se zavrsi.
Caicedo je sljedeci vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.