To je čista laž.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 18:31Mirza je pokazao silu nad Suljićem i nek je. Bar nešto pametno odrađeno od zalizanog, fino mu u lice rekao da ga je on stvorio, i da će ga on i otpisati. DaBogda sutra otišlo čičkovo, ali moram reći da ga Bog nagradi za taj potez![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam, neko je napisao iznad pa sam se na to referisao.
Sve nismo bliski klubu, pojedincima iz kluba i sl

A ici ce onako ko sto je Anela isla, uhvacena u kradji?

Sve nismo bliski nikome u trenutnoj upravi i "strucnom stabu", a sve se zna, i sve se imaju informacijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 18:31Mirza je pokazao silu nad Suljićem i nek je. Bar nešto pametno odrađeno od zalizanog, fino mu u lice rekao da ga je on stvorio, i da će ga on i otpisati.

- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, AylaH mi rekla. AkoBogda još 10ak dana, pa će mi ponovno uplatiti 5 stoja zato što sam joj odan.Hajdeee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 19:42Sve nismo bliski klubu, pojedincima iz kluba i sl![]()
A ici ce onako ko sto je Anela isla, uhvacena u kradji?![]()
Sve nismo bliski nikome u trenutnoj upravi i "strucnom stabu", a sve se zna, i sve se imaju informacijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 18:31Mirza je pokazao silu nad Suljićem i nek je. Bar nešto pametno odrađeno od zalizanog, fino mu u lice rekao da ga je on stvorio, i da će ga on i otpisati.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Simpatizer, s tobom mi je ispod casti da raspravljam. Zapravo, ovo je prvi i posljednji tvoj post na koji cu odreagovati/replicirsti. Ti ako si bio Na Kosevu vise od 20-30 pura... Zato...

- FKS -
@GiS, i sta to kaze autoritativni Mirza jos, sviju ti

Btw. To za Suljica nije istina. Los ti izvor. Zapravo subjektivni i lazu te ljudi koji ti prenose/pisu to

Btw. To za Suljica nije istina. Los ti izvor. Zapravo subjektivni i lazu te ljudi koji ti prenose/pisu to

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 19 jan 2023, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Dje ste aylicine spodobe ? Spavate li mirno ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam ga, da znam rekao bi ti.
Ok, nek nije istina, ali kako sam onda blizak upravi

Malo si se zayebao

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@JavierBosnia ti si mi kolega bot, pomozi molim te da zajedno AylaH odbranimo!
Dolazi nam stoper, fudbaler je u pitanju.
Kazem ti, neko ti kao "jaranski" prenosi pogresno. Pokusavajuci da frizira situaciju, i barem djelimicno prebaci pritisak sa pojedinih.... helem... Saznat ce se sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 20:24Ne znam ga, da znam rekao bi ti.
Ok, nek nije istina, ali kako sam onda blizak upravi![]()
?
Malo si se zayebao![]()
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 20:41Kazem ti, neko ti kao "jaranski" prenosi pogresno. Pokusavajuci da frizira situaciju, i barem djelimicno prebaci pritisak sa pojedinih.... helem... Saznat ce se sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 20:24Ne znam ga, da znam rekao bi ti.
Ok, nek nije istina, ali kako sam onda blizak upravi![]()
?
Malo si se zayebao![]()

Haj da ti kažem odmah da lik prvo što mi govori je:” Ne znam što koji qurac ovakvom treneru dovode ovakve igrače” i “daBogda sutra letio s klupe”. Ali ok, skidamo moj haver i ja pritisak s Mirze, zato mi u stoji ovo u opisu, jelde, ima smisla

- siroliver69
- Kontakt:
Yebat će nas cickovo ulje kad mladunce ostavi na klupi svaku pripremnu utakmicu. Zapamtite ovo napisano.
Ma brate lik je lažovčina totalna i ubačeni element iz kluba. Šta je meni sve pisao i lagao to pas s'maslom ne moze pojesti. Na kraju sam ga blokirao.
Super za stopera, jos bolje ako ima nase papire.
Joj Renana što fino parla na našem, uklopit će nam se pravo

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, robertkosar, samoFKS, sekac, Serha, ShofaII, TETRAPAK, Vanja8, ŠTA_JE i 155 gostiju.