FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Renan nije nista slabiji s bosanskim od Mirze i @pitar6785..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nek on dobro igra a za bosanski jezik cemo lahko..
Joker blitvar samo zamara napaceni narod
Joker blitvar samo zamara napaceni narod
Samo me strah da na nekim pozicijama ne budemo prebukirani, a da na nekim ostanemo kratki i moramo izmišljati toplu vodu (štoperi, zadnji vezni).
-
- Kontakt:
Ovog ko da je dobrica cosic pravio ,obitavanje po forumima i plasiranje nekih satro insajderskih informacija mu je bit svega ...jel ti to dusevna hranaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2023, 20:24Ne znam ga, da znam rekao bi ti.
Ok, nek nije istina, ali kako sam onda blizak upravi![]()
?
Malo si se zayebao![]()

Hajdeee je napisao/la: ↑19 jan 2023, 22:28Haluciniras, po obicaju.
Eto vidis znam. Ima momaka iz grupe kojima vjerujem ko braci, i znaju neke inf iz kluba.. Pa neka se zapitaju ovi debili iz uprave, kako znamo
![]()
Eto, to je moj izvor iz kluba, i moja "bliskost" sa istima.![]()
Da znas sta ne znas, sam bi se sebi smijao na glas, a vezano za moju ovisnost o klubu, i te neke gluposti sa Aylah i tjeranje neko. Nikada od kluba ni feninka, uvijek za klub sve... Desetinu hiljada KM za sve ove godine koliko klub pratim.![]()
I nauci razlikovati - Kuknjava i direktna i pravilno usmjerena kritika. Fulas totalno. Smijesan si.
I da, cirkusas > cikrkuZas![]()

Evo reci nam svima sta mi to ne znamo pa da se svi kolektivno ovdje smijemo.. Daj ba pusti mi se suplje, rastjerala vas iz kluba pa vam jedini zadatak ovdje pisati. Reci cu ti ja, ne valjaju oni (uprava) al niste ni vi nista bolji, pitanje je ko vise stete napravi klubu..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 20 jan 2023, 07:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Opasan smo klub, samo nam malo treba..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Almedin Ziljkić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisma ja rekao da će Ikić ići, neki dan je bila tema o tome neko je napisao da se razmatra opcija o posudbi ili prodaji Ikića majstore.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2023, 09:38Eee cuj Ikić na posudba, a zamjeniti ga Pantelićem, sta sve neces procitati, nece Ikić nigdje ne mlatite...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ikic je ozbiljan igrac i takav ne moze biti teme posudbe.H8Z7 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 10:45Nisma ja rekao da će Ikić ići, neki dan je bila tema o tome neko je napisao da se razmatra opcija o posudbi ili prodaji Ikića majstore.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2023, 09:38Eee cuj Ikić na posudba, a zamjeniti ga Pantelićem, sta sve neces procitati, nece Ikić nigdje ne mlatite...
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 20 jan 2023, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovi nasi u teretanu idu samo dok su pripreme ili idu i regularno tokom sezone?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ma kakva posudba ljudi covjek je uz Andreja najbolji igrac.Uz bolje saigrace naprijed bit ce i on bolji vidjet cete
Da on moze nekako srediti nase papire valjalo bi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zamoliti Ziljkića da prouči šta oko zgrade kluba , Koševa i Butmira.Hvala.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nešto kontam, ovaj Samir Zeljković bi bio idealno pojačanje za nas. Može igrati i štopera i zadnjeg veznog, dakle dvije pozicije koje su nam deficitarne, a ugovor mu ističe za 5 mjeseci, što znači da Velež ne bi mogao tražiti previše para.
Svaka cast momcini a trebace i njemu i nama Bozija pomoc u nastavku sezone.
Fino prica, manje vise sam i ocekivao da mu nece faliti motivacije i da ne gleda ovo kao korak nazad poput vecine povratnika.
Samo sam se ismijao bas na onaj dio kad istice kao pozitivno da je nasao zenu iz Bosne, kakve su te njihove tamo kad je uspijeh nafatati mladu iz Bosne

You are someone else I am still right here
Ikic najbolji strijelac i medju top 3-4 igraca jeseni, a mi bi ga na posudbu. Pritome je lik jedini mudonja u ekipi. Visak stranaca jeste problem, ali slanje njega na posudbu granici sa zdravim razumom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐