Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
eto ti imas na ss.baCarlo je napisao/la:Svaka čast na pobjedi, da li negdje mogu vidjeti gol ScouseraBainesa?
imaš na početnoj, ono ne brane 3 golmanaCarlo je napisao/la:Svaka čast na pobjedi, da li negdje mogu vidjeti gol ScouseraBainesa?
Nisi daleko od istine. Ako ne najbolji, onda među tri najbolja, sigurnomuXmania je napisao/la:Možda sam subijektivan, možda ne pratim toliko ostale Engeske ekipe kao Everton, ali Premiership trenutno nema boljeg lijevog beka od Leightona Bainesa, nek mi simpatizeri ostalih Premierligaša ne zamjere, to je samo moje mišljenje, Bainiša je nešto posebno...
Ako je tim koji je prvi vec osigurao sebi evropu onda, u evropu ide finalist ako nije osigurao.spielführer_21 je napisao/la:'ta će ChelseaOvaj Everton je čudo, daj im najjače ekipe da se igraju... Može se preko FA u europu, spomenuo sam to na ovoj stranici prije uzvrata na S.Bridgeu. Mada ima još puno do kraja, treba se nadati lakšem rasporedu do finala, a tamo šta bude.
P.s. je li pravilo ako pobjednik FA kroz prvenstvo osigura europu, da i finalist ide??
spielführer_21 je napisao/la:'ta će ChelseaOvaj Everton je čudo, daj im najjače ekipe da se igraju... Može se preko FA u europu, spomenuo sam to na ovoj stranici prije uzvrata na S.Bridgeu. Mada ima još puno do kraja, treba se nadati lakšem rasporedu do finala, a tamo šta bude.
P.s. je li pravilo ako pobjednik FA kroz prvenstvo osigura europu, da i finalist ide??
i City je prošo dalje, izbjećićemo valjda ove veće do polufinala, onda je sve mogućezeljocity je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:'ta će ChelseaOvaj Everton je čudo, daj im najjače ekipe da se igraju... Može se preko FA u europu, spomenuo sam to na ovoj stranici prije uzvrata na S.Bridgeu. Mada ima još puno do kraja, treba se nadati lakšem rasporedu do finala, a tamo šta bude.
Ako me sluzi pamcenje dobro ja mislim u slijedecem kolu igraju Man.Utd i Arsenal (trebali bi proci) sto znaci ostaje neko od ova dva tima i Aston Vila od ovih jacih?? Ne mogu da se sjetim ostalih timova.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 3 gosta.