La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Kroos ima isto titula LP kao Bayern 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kroos u Realu sto je Busquets bio u Barci. Sljeper.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Sta je ovo, nema slabe ekipe. Sevilla ce se bacati na glavu da makar ovo osvoje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Osasuna jedino, nadam će Valencia iduće kolo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bilbao, Sociedad ili Valencia ovo uzimaju.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- Shategabri
- Kontakt:
Evo ti lizalo.Shategabri je napisao/la: ↑20 jan 2023, 08:35Zamolio bih da ne citirate debila na ovoj temi, hvala.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
2.5+ povrede

Ovo liga pokusava spasiti Sevillinu sezonu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Osasuna je TOP ekipa, doduše kiksali su protiv Barcelone sa igračem više.
Protiv Atletica ocekujem rutinski prolaz. Posljednjih par godina glat gube na Bernabeu.
Protiv Atletica ocekujem rutinski prolaz. Posljednjih par godina glat gube na Bernabeu.
Dani Alves haman u zatvoru završio, odmah ga strpali. Vele imaju baš jake dokaze. Eto koga je brazilski tito vodio da im bude kapiten.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
jadni komentari jadnih ljudi
Kakav pas Asensia 

- numanumaye22
- Kontakt:
Ti brazilci su zaista cudni, pogotovo na kraju karijere. Ono rode se, nemaju nista, siromasni i onda se prodaju u Europu i polude. Em sto im ne traje peak puno, em sto na kraju karijere polude, pa i Ronaldinho je nedavno bio u zatvoru.

Koji je ovo simulator i Neymar bi mu pozavidio. Dok osjeti iza sebe igraca, vec je na podu.
⚽FK Garaže⚽
Pa ne znaju vise sta ce raditi, para ko blata i gube se onda. Ako je kriv baci ga u kakvu rupu na nekoliko godina, yebat ga.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:25Ti brazilci su zaista cudni, pogotovo na kraju karijere. Ono rode se, nemaju nista, siromasni i onda se prodaju u Europu i polude. Em sto im ne traje peak puno, em sto na kraju karijere polude, pa i Ronaldinho je nedavno bio u zatvoru.![]()
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.