FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Pa nema ni logike da ce ici, ako je vec dao uplatu za svoje mjesto u klubu.
-
- Kontakt:
Niko nije rekao da će ići, samo da Nino želi biti glavni, sad i da li će biti uopšte, jer znamo ko se sve nadvija godinama nad ovim klubom i ko se još pita oko tog mjesta.desperados je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:44Pa nema ni logike da ce ici, ako je vec dao uplatu za svoje mjesto u klubu.
Ne znam ni da li je on platio svoju stolicu u skupštini za ovu godinu iskreno. Znam ko je jeste, onaj ko je naučio iz svog džepa.

A i ako uplati mjesto, to je u skupštini, nema veze sa UO.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Samo da izbori prodju.. nek i onaj narkoman pobijedi ako treba samo da se vise zavrse ova previranja oko kluba a i oko svega drugog u gradu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bojim se da ce izbori uveliko uticat na okolnosti u klubu... Kakav god bio SDP, vise mi dobijamo od grada nego Zeljeznicar od Sarajeva, i dr klubovi.. Eh sad to sto stranka postavlja svakog u klub, to je druga prica....
Samo me strah da se izbori ne odraze negativno na situaciju u klubu, nije svejedno ko ce biti gradonacelnik, nimalo, ali eto vidjet cemo sta ce biti...
Uglavnom onog Mirnesa ako izaberu, propali smo ko grad nacisto..

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Svakako da treba Seco ostati na nekoj poziciji, covjek mozda nije jak toliko finansijski ko neki ali moze sa drugim stvarima pomoci.
Nisam znao da je Mujezinovic koordinator omladinskog, to mi se licno ne svidja.
Nisam znao da je Mujezinovic koordinator omladinskog, to mi se licno ne svidja.
-
- Kontakt:
Nije rekao, ali poteze se to pitanje da ne treba ici, nego ostati.simonknows je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:19Niko nije rekao da će ići, samo da Nino želi biti glavni, sad i da li će biti uopšte, jer znamo ko se sve nadvija godinama nad ovim klubom i ko se još pita oko tog mjesta.desperados je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:44Pa nema ni logike da ce ici, ako je vec dao uplatu za svoje mjesto u klubu.
Ne znam ni da li je on platio svoju stolicu u skupštini za ovu godinu iskreno. Znam ko je jeste, onaj ko je naučio iz svog džepa.
A i ako uplati mjesto, to je u skupštini, nema veze sa UO.![]()
Koliko sam skontao placanje stolica je jednokratko, ne godisnje?
Kako nema veze, kod nas su UO cinili ljudi koji su platili stolice, njih 7-8, ili grijesim?
-
- Kontakt:
Ne griješiš, ljudi koji su ušli u upravu su kao za primjer funkcionisanja skupštine kupili svako po jednu stolicu. E sad, može se desiti da stolicu u skupštini kupi i neko ko nije u upravi i da u upravi bude neko ko bude nije kupio stolicu, jer su UO i Skupština 2 zasebna organa. I to plaćanje se vrši na godišnjem nivou, prve godine smo imali 8 stolica. Trenutno stanje ne znam.desperados je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:25Nije rekao, ali poteze se to pitanje da ne treba ici, nego ostati.simonknows je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:19Niko nije rekao da će ići, samo da Nino želi biti glavni, sad i da li će biti uopšte, jer znamo ko se sve nadvija godinama nad ovim klubom i ko se još pita oko tog mjesta.desperados je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:44Pa nema ni logike da ce ici, ako je vec dao uplatu za svoje mjesto u klubu.
A i ako uplati mjesto, to je u skupštini, nema veze sa UO.![]()
Koliko sam skontao placanje stolica je jednokratko, ne godisnje?
Kako nema veze, kod nas su UO cinili ljudi koji su platili stolice, njih 7-8, ili grijesim?
Što se Zakarića tiče, ko kaže da je 100% završeno, tog samo puca euforija, ali da smo blizu, jako smo blizu, može i Bulevar potvrditi.

Gorane šta cekas, potpisuj !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Skoro ce 23.00 a ljudi i sad rade na travnjaku.
Kad cete moci igrati tekme na Tusnju?
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
ja oko 22h prolazio i vidim reflektori rade i baš mi drago da su se zadali da se to završi...
-
- Kontakt:
direktor stadiona šećer senior je najavio da će se još dvije prventsvene utakmice igrati u Banovićima, ali su izgleda intenzivirali radove da do toga ne dođe...
-
- Kontakt:

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Potpisuj Zakara dosta smo cekali
- TzBulevar87
- Kontakt:
Došao malo da vidi Stojketa

Nego... Moga bi danas-sutra švarnuti i jedan lijevi bek

075
Samo da ne zaluta na raskrsnici Kalesija-Bijeljina, nebi bio prvi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hajde Zakara, pa da se zastave zaviore 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.