FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 21 feb 2011, 10:58

pardon je napisao/la:S obzirom da sam i ja prosao skolu SARAJEVA ,vrlo dobro poznajem taj hljeb, na moju stetu se povrijedio i morao napustuti nogomet...Ja cu ti evo iskreno reci:Svako ima pravo na svoje misljenje tako i Ja.. Zato s sigurnoscu kazem da za mene od kako se rat zavrsio nema do sad boljih igraca koje je SARAJEVO izbacilo od DZEME BERBEROVICA,HARISA HANDZICA I VELIKOG JEDNOG GOSPODINA A TO JE ALEN SKORO-JEDNOM SE RADJA I NIKAD VISE!!!Ponavljam svak ima pravo reci sto misli..Ja bar mislim tako!
Izvia sto ti upadam na post al moram te citirati rodjen,zivio i jos uvijek RZ88 al za Skoru si u pravu 100% .Upoznao sam ga kada je repka igrala u Ze sjedio popio pice sa momkom cak mi je dao novu majicu repke nista lose ne mogu reci za njega pravi profesionalac,normalan momak nije lobanja ko sarajka,zukic ili varupa :mrgreen:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 feb 2011, 11:00

gavran je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Zenica i Zrinjski su najvaznija gostovanja u proljetnom dijelu. Ako se uzmu 4 boba ( o 6 ne treba ni pricati)...mislim da se moze pricati i o prvom mjestu jer imam neki osjecaj da borac gubi u sirokom ali i protiv" kospa" na kontejneru zvani BAGER
Iskreno vam zelim da na proljece imate kao i ŽELJO 14 pobjeda i jedan remi (sa nama recimo 2:2)
ponovite li igru kao onda kada smo igrali sa 8 igraca a vi sa 9...mislim da je nasa pobjeda 100 %
ako vam je lazar i dalje udarna snaga u napadu....nista od vas !!!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 21 feb 2011, 12:30

MA STA SE RASPRAVLJAS??? :oops: :oops: :oops: 3 -0 ZA SARAJEVO I NEMOJ DA VISE PONAVLJAM! SJEDI DOLE! :geek:
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 feb 2011, 13:13

ljudi sta je sa Limunom jel ziv????

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 21 feb 2011, 13:16

kengur je napisao/la:Colorado pasha,
Volim tvoje postove generalno, ali sada si nervozan i zaleces se bez potrebe. I ja bih izjavio da mi nismo favoriti za titulu. Sta mislis da ti kapiten tima prije prve tekme objesi za vrat breme kao sto je biti favorit za titulu ? Ne bismo ni u Evropu otisli. Ovo je bila takticka izjava a siguran sam da i nasi ozbiljno idu na titulu. Da jos imamo ona 2 boda sto izgubismo protiv Drine mogla bi se koja kinta i na kladionici zaraditi :D . Kao sto neko rece vidjece se nakon 4-og kola a vec Nicaze ce pokazati gdje smo jer nam je tradicionalno gutava. Ipak iscupacemo pobjedu.
Jesi spreman kladiti se za tu izjavu da ćete iscupati pobjedu u Zenici?

Mozete iscupati samo tri lopte iz svoje mreze :) jer Vam ispod toga ne gine :)

Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 13:24

Gistro_Bancho je napisao/la:
Volim tvoje postove generalno, ali sada si nervozan i zaleces se bez potrebe. I ja bih izjavio da mi nismo favoriti za titulu. Sta mislis da ti kapiten tima prije prve tekme objesi za vrat breme kao sto je biti favorit za titulu ? Ne bismo ni u Evropu otisli. Ovo je bila takticka izjava a siguran sam da i nasi ozbiljno idu na titulu. Da jos imamo ona 2 boda sto izgubismo protiv Drine mogla bi se koja kinta i na kladionici zaraditi :D . Kao sto neko rece vidjece se nakon 4-og kola a vec Nicaze ce pokazati gdje smo jer nam je tradicionalno gutava. Ipak iscupacemo pobjedu.

Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.
Ma nisma vas prepoznao,vi ste ona strasna Bosanska Barselona :lol: ,de bolan dodji sebi,svake godine se borite za opstanak u ligi i ti sad dajes tu izjavu :oops: Dodji sebi,ako nemas kome drugom ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 feb 2011, 13:33

Aldinn je napisao/la:

Ma nisma vas prepoznao,vi ste ona strasna Bosanska Barselona :lol: ,de bolan dodji sebi,svake godine se borite za opstanak u ligi i ti sad dajes tu izjavu :oops: Dodji sebi,ako nemas kome drugom ;)

...covjek te pita za opkladu...ti filozofiras :mrgreen: evo i ja nudim opkladu da se vracate u sarajevo s istim brojem bodova kao i prije tekme :)
Nema vise :P

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 13:35

U sta god hoces,pa sta ste vi umislili :lol: Jedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni :oops:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 feb 2011, 13:40

Aldinn je napisao/la:U sta god hoces,pa sta ste vi umislili :lol: Jedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni :oops:
....nismo kao vi da kupujemo sudiju pa da se igra dok ne dadnete gol :mrgreen: mi cemo u regularnih 90 sve to zavrsiti s 2 razlike...

moze avatar 7 dana po mom izboru?? :mrgreen:

bosnaaaaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaaaaa » 21 feb 2011, 13:40

Aldinn je napisao/la:U sta god hoces,pa sta ste vi umislili :lol: Jedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni :oops:
mislis onako kosto ste vi kupili :lol: :lol:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 13:43

flash je napisao/la:
....nismo kao vi da kupujemo sudiju pa da se igra dok ne dadnete gol :mrgreen: mi cemo u regularnih 90 sve to zavrsiti s 2 razlike...

moze avatar 7 dana po mom izboru?? :mrgreen:
Kad smo mi to kupili sudiju,mora da si nas pomjesao sa komsijama sa grbavice :mrgreen: ,znas i sam da nas jebu sudije gdje god da igramo :evil:
Moze pasa,al ako dobijete uz pomoc sudije,opklada nevazi :D
A ako mi dobijemo il igramo nerijeseno,ti ces 7 dana staviti avatar sliku igraca strijelca za Sarajevo,a ako bude 0-0,onda grb Sarajeva ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 feb 2011, 13:47

moze avatar 7 dana po mom izboru?? :mrgreen:[/quote]
Kad smo mi to kupili sudiju,mora da si nas pomjesao sa komsijama sa grbavice :mrgreen: ,znas i sam da nas jebu sudije gdje god da igramo :evil:
Moze pasa,al ako dobijete uz pomoc sudije,opklada nevazi :D
A ako mi dobijemo il igramo nerijeseno,ti ces 7 dana staviti avatar sliku igraca strijelca za Sarajevo,a ako bude 0-0,onda grb Sarajeva ;)[/quote]

...a ko ce odluciti da je uz pomoc sudije???mozda ti :lol:posto ne postoji nacin da se utvrdi jel uz pomoc sudije jer ce tebi u slucaju poraza biti kriv i vjetar s Bilinog,stativa,mreze :lol: znaci pobjeda bilo kakva ili nasa ili vasa...jedino tako

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 21 feb 2011, 13:49

Aldinn je napisao/la:

Šta sam ja to slagao u svom postu?
Jeste li jedva iscupali bodove protiv nas kod kuće?
Eto reci mi pošteno Boga ti, koja ti je to ekipa bolja od nas gostovala na Koševu u jesenjem dijelu prvenstva?
Reci, ali ne laži!
Budi realan pa reci na osnovu čega se to Vi možete nadati pobjedi u Zenici?

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 13:50

Nacemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo :lol: ,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa :mrgreen: Ako ovaj snijeg nastavi padat,u subotu ce igrati hokej,a ne fudbal :(
Zadnja izmjena: Aldinn, dana/u 21 feb 2011, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 13:54

Ev ovako Gistro Bancho,sudija ejste produzio 6 min utakmicu,al sasvim opravdano,vasi igraci su u drugom poluvremenu jedno 20 min prelezali na travi,to ej nesto sto najvise mrzim kod ekipa,slicno i sloboda kad gostuje,ljudi nam utabaju travu,majke mi moje nezna se jel zalosno il smijesno,fubdal se igra radi igre i golova,a ne lezanja u travi :oops:

Rugby
Kontakt:

Post Postao/la Rugby » 21 feb 2011, 13:55

Aldinn je napisao/la:Ncemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo :lol: ,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa :mrgreen: Ako ovaj snijeg nastavi padat,u subotu ce igrati hokej,a ne fudbal :(
eto utakmica nije ni pocela,a vec se vadite na snijeg :D , za vas info u zenici snijega ni za lijeka, dakle takav izgovor za poraz slobodno zaboravite
;)
SAMO ČELIK!!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 feb 2011, 13:55

Aldinn je napisao/la:Ncemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo :lol: ,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa :mrgreen: Ako ovaj snijeg nastavi padat,u subotu ce igrati hokej,a ne fudbal :(

...dajem ti eto i remi...ali pod uslovom da nicim ne osporavas pobjedu celika...vidis kako smo mi zenicani merhametli :mrgreen: nesto mi se cini da nisi covjek od rijeci cim pokusavas sebi unaprijed napraviti nekakav tanak alibi za poraz :mrgreen:

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 21 feb 2011, 14:00

flash je napisao/la:

...dajem ti eto i remi...ali pod uslovom da nicim ne osporavas pobjedu celika...vidis kako smo mi zenicani merhametli :mrgreen: nesto mi se cini da nisi covjek od rijeci cim pokusavas sebi unaprijed napraviti nekakav tanak alibi za poraz :mrgreen:
Nema tu sta merhametli,takav je dogovor ;) Za ovoga iznad,u Sarajevu pada sniejg ko lud,vjerovatno ce i kod vas doci,ako nastavi ovako do subote,smrznut cemo se ko pi-pi :lol: ,al nema veze znamo da horde prave atmosveru i po kisi,snijegu,mecavi :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 feb 2011, 14:00

Bice kako je suđeno,a to je naša pobjeda i ponovo u 100 minuti kako vi kazete :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 21 feb 2011, 14:05

padobranac1978 je napisao/la:Bice kako je suđeno,a to je naša pobjeda i ponovo u 100 minuti kako vi kazete :mrgreen:

..znas prepricat cu ti u nedjelju kako je to bilo iz naseg ugla gledat vas :mrgreen: pokisli,porazeni odlazite za sarajevo a ja lagano s ekipom na pivkanu :lol: mozda mi vas i bude zao :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, enzo1, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, misstianopenaldo, N3R3D, napoleon72, NazorUso, PapakIzSa, Posejdon, Proximic i 96 gostiju.