Hajde lagano za mnom:MU'MIN T.M. je napisao/la:gavran je napisao/la:@MU'MIN T.M.
podsjeticu te u subotu sta si izjavio
HAJDE LAZARE
Obavezno!![]()
LAZARE MAJSTORE
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hajde lagano za mnom:MU'MIN T.M. je napisao/la:gavran je napisao/la:@MU'MIN T.M.
podsjeticu te u subotu sta si izjavio
HAJDE LAZARE
Obavezno!![]()
Sreto sisajSRETO je napisao/la:MA BILI BI U ZABLUDI DO UTAKMICE,OVAKO VAM JE SVE JASNO UNAPRIJED I ZNATE DA SE NEMATE CEMU NADATI! SADA SE FINO ZAHVALI I OPET KADA TI ZATREBA JA CU TI RECI KAKO CE BITI! UGLAVNOM,NISTA OD VAS OVOG PROLJECA! TITULA U BANJA LUKU,DRUGI ŠIROKI,SARAJEVO TREĆE A ZELJO CETVRTI!
Nisam ni mislio da šišaAvanes je napisao/la:Nije on frizer da sisa, on je stilist
Amar je vjerovatno rekao cijeno od 500 000 - 1 000 000 € u to sam ubijeđentm8782 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tobo ... -ali/52223
Ma ko ih j... poslije peglanja Lazara 2 hefte, sta hoce viseLuca.Toni je napisao/la:Amar je vjerovatno rekao cijeno od 500 000 - 1 000 000 € u to sam ubijeđentm8782 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tobo ... -ali/52223
Pisao je ipakpadobranac1978 je napisao/la:jedan sa potpisa fali,drugom kisla glOva,a trecem ne mogu nistapa se malo opustio...
do mene hrkljušLuca.Toni je napisao/la:Pisao je ipakpadobranac1978 je napisao/la:jedan sa potpisa fali,drugom kisla glOva,a trecem ne mogu nistapa se malo opustio...
i time prekrsio svoje obecanje ....
U nasem narodu za ovog covjeka kazu : " Obraz ko Džon "
Dirk je napisao/la:To ti je samo dokaz ko su ti koridasi i da se drze svojih principa, a ti fol navodis nema se paraEdinTM87 je napisao/la:Trans je nudjen koridasima da ga kupe, al' ovi to nisu htjeli...
Nema se - sta ce se !
Hvala i tebi!!!aleksandar_veliki je napisao/la:bosnaaaaaaaa sedam dana u Banovicima. Od sada, svaki post koji nema veze sa temom, a tema je FK Zeljeznicar, bice brisan, a njegov autor bice trajno odstranjen sa foruma. Dakle, svaki post, bio on provokacija, reakcija na istu ili kako god zelite. Hvala!
Trebalo je od danas,medjutim meni drug rece danas is'o i nisu bile stigle...ocekuju se u utorakpintol_TM87 je napisao/la:Od kad krece prodaja polugodisnjih karti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.