Pa koliko se trudi prikazati da je povrijedjen na kraju ce se fkt i povrijediti.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
ćelenđer, ćelenđer!
@ đazdin
Novak nije ćetnik, ja mislim da je on ćetalj

A more bit i srboćetnik

Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
Kome nama su slabi izgledi?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Rafa jedva izdržao da ne preda meč a ovaj drugi trči k'o navijen. A slične povrede u pitanju.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da, Rublev izmedju ostalih, mali Rune, u eventualnom finalu Tsitsipas.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rekreativni turnir. Ne bi se trebao ni brojati kao Grand Slam.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- Felixians4
- Kontakt:
Ždrijeb se rastvorio Amerima Sheltonu,Wolfu pa i Paulu,Đokoviću nipošto. Dimitrov treće kolo,de Minaur četvrto, Rune/Rublev četvrtfinale,najviši mogući nositelji,jako dobri igrači. Deja vu AO 2021, i tada je povrijeđen u trećem kolu preživio uz policijski sat Fritza pa onda Raonic nije znao iskoristiti njegove probleme na desnoj strani tijela, već protiv Zvereva Nole se kretao skoro optimalno da bi polufinale i finale bio spreman,očistio Karaceva i Medu.
I sada bi jedino polufinale trebalo ponuditi iznenađujućeg suparnika,sve ostalo nema govora o lakim suparnicima. S RBA se jednom sastao u polufinalu Wimbledona.
Ukoliko nije na makar 80 %,jako teško bude protiv Ru/Ru. Ipak,ovo je Australija,a newgeneri i choke na Slamu protiv Djokera su normala.
I sada bi jedino polufinale trebalo ponuditi iznenađujućeg suparnika,sve ostalo nema govora o lakim suparnicima. S RBA se jednom sastao u polufinalu Wimbledona.
Ukoliko nije na makar 80 %,jako teško bude protiv Ru/Ru. Ipak,ovo je Australija,a newgeneri i choke na Slamu protiv Djokera su normala.
NoVaxer na svakom AO smislja povrede da bi sebi stvorio alibi u slucaju ispadanja. I da bi naravno mogao traziti beskonacne TO ako se protivnik dobro osjeca i ako vodi. Vec 100x ispricana prica.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- OldFashioned
- Kontakt:
Tako je. Kamo sreće da mu svaki idući protivnik preda meč bagro fašistička, hejterska.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Upravo tako. Ne moze drugacije osvojiti, pa izmislja povredu i umjesto 6-1, 6-0, 6-2...igra tiebreak...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kako mislis fasisticka?,pa ko se slikavao pod cetnickom zastavom i rakijom u ruci na kojoj je lik Draze Mihajlovica ,Djokaj ili Goretzka?OldFashioned je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:33Tako je. Kamo sreće da mu svaki idući protivnik preda meč bagro fašistička, hejterska.

- OldFashioned
- Kontakt:
Baš ste zapjenili, pozavidile bi i domaćice sa finih sajtova.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nisam ni ocekivao odgovor
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam ni očekivao objektivne odgovore na novi podvig najboljeg igrača svih vremena.
Ti kao komunjara bi trebao biti na braniku antifasizma
Kakav podvig covjek ispao u drugom kolu. Nije u formi.OldFashioned je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:10Nisam ni očekivao objektivne odgovore na novi podvig najboljeg igrača svih vremena.
Treba zaobilaziti ovakve budale. I ovaj je cetalj samo sto glumi.

🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- OldFashioned
- Kontakt:
1. Komunjara nisam
2. Na sportskom si forumu
3. Uvenut' ćeš od hejta
Goretzka hrabro kroči ka novom trajnom. Congrats!
I od ovog Felixa nikad nista biti nece, izbaci ga ovaj Ceh umjesto da ga rutinira on chokira
Rune bi trebao biti najveći ispit za Novaka do trofeja.
Sinner 10/11 break lopti ne koristi.
Sinner 10/11 break lopti ne koristi.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.