Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2023, 08:40

al... je napisao/la:
18 jan 2023, 22:06
Vjerujem da će to ETH dovesti u red. Zna ga iz Ajaxa, insistirao je da izvrnemo džepove do kraja da se dovede, za sada nemam razloga da sumnjam u to da zna šta radi. Talenat je neosporan, eh sad, glava…
Lik je jednodimenzionalan igrač, i mislim da će teško biti ikad nešto više od toga, ogromna greška je bilo baciti 100 mil na njega a ostati sa Martialom u špicu, gdje sad moramo gledati otpatke iz Burnleya, jer nemamo para za bilo šta kvalitetnije upravo zbog Antonya. Još jedan u nizu preplaćenih flopova, isto kao i Sancho.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 19 jan 2023, 12:18

Polako ba Rio, pa nema covjek ni 15 utakmica odigranih, a flop.. Kad je doveden imao si i Ronalda pored Martiala, a s druge strane desno krilo nisi imao nikako.
Igrao je nekad Greenwood, pa onda Sancho koji se ipak bolje snalazi na LW, a sad i Bruno uskace.

Da li on kao igrac vrijedi 100 miliona, to je potpuno druga tema. Ja mislim da ne vrijedi. Ali da je flop, vala nije.. bar jos ne
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 jan 2023, 13:16

Me ne znam vala. Treba sačekati sezonu i vidjet kako će krenuti u sljedeću, ali pored svih mana koje ima, Antony je uobražen igrač kojeg je izgleda teško upraviti. Sinoć zbog one neposlušnosti meni bi sjedio na klupi barem 3 utakmice, ali pošto nemamo igrača, mora igrat. Nije uopšte direktan, ne koristi situacije da napada 1na1, usporava napade i jedino što mu ide do sad je ono izbacivanje na lijevu nogu. I to samo.kad ima prostora jer su ga već svi skontali. Prošlo je već dovoljno vremena da se napravi neki sud o njemu i to je otprilike ovo što sam napisao. Čak me i ova cijena ne tangira puno, koliko sam više očekivao od njega jer sam mislio da će nam dati tu potrebnu širinu i nedostatak desnog krila.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 19 jan 2023, 13:21

Nije bas ni da nema ko da igra umjesto njega, Pellistri sinoc sigurno ne bi odigrao gore od Antonyja.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2023, 13:55

ElTigre9 je napisao/la:
19 jan 2023, 13:21
Nije bas ni da nema ko da igra umjesto njega, Pellistri sinoc sigurno ne bi odigrao gore od Antonyja.
I ja bio dao njemu priliku više, ako je Elanga dobio onoliko minuta a nije pokazao ništa zaslužio je i Pellistri vala, siguran sam da bi imao mjesta u rotaciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 jan 2023, 14:07

ElTigre9 je napisao/la:
19 jan 2023, 13:21
Ma sigurno da je mogao ući umjesto njega. Više sam općenito govorio da nema ko igrati, ciljajući na prvu postavu i konstantu. U cijelom napadu samo je Rashford kalibar za prvu postavu, ovo ostalo je da bog sačuva. Pola nam je u bolnici, a pola van forme i van kontinuiteta da igraju prvu postavu. Ne možemo mi očekivati da nam Garnacho i Pellistri iznose ove ligaške utakmice. Pellistri je mogao komotno ući sinoć umjesto Antonya, a Garnacho za Rashforda. Wout je također mogao završiti utakmicu, bio bi sigurno korisniji od Marcusa. Pod hitno nam trebaju Sancho i Martial.u užoj rotaciji, inače će biti i većih.patnji od ove sinoć protv Palacea.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 jan 2023, 14:27

Dragi Rio, ne bih ja bio toliko isključiv. Ja sam neko ko voli dati minimum jednu godinu na prilagođavanje novoj sredini, pa onda da vidimo je li neko flopina ili nije. Kažem, do sada je ETH pogodio svaki potez, pa nemam razloga da sumnjam u ovo, tim prije, što je čovjeka trenirao. Vidjećemo.
Malo sam stigao pregledati neki 5-minutni sažetak, pa su mi malo digli pritisak Eriksen, Bruno i Rashford.
Eriksena su dobro stisli i sinoć nije bio onaj Eriksen kakvog smo mi trebali. Nije problem što te isključe iz igre, problem je da za 90 minuta ne nađeš načina da daš doprinos. Sinoć, jedna od slabijih njegovih partija. Bruno - komplikacija uzduž i poprijeko, par puta odabrao je lošije, a šlag na tortu je onaj njegov bijeg od duela koji je direktno koštao Casemira žutog kartona i propuštanja utakmice sa Arsenalom. Plus, nervoza do plafona, čak je i razmijenio par "sočnih" sa Antonyem. Rashford - sinoć, da je zabio, postao bi igrač UTD-a sa najviše uzastopnih utakmica sa datim golom. Očigledno je znao za to što se i vidilo u procesu odabira rješenja u trenucima kada smo mogli zabiti.
Sve u svemu dupla šteta - zijan dva boda i Casemiro za Arsenal. Mada, možda i nije loše malo spuštanja na zemlju, počeli su pojedinci opasno da lete bez pokrića. Nismo mi još na tom nivou.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 jan 2023, 15:15

Momci ne dramite puno. Dobijamo Arsenal u nedjelju i sve je opet na maksimalnom sampouzdanju. :salut:

Arsenal se uvijek bojao Uniteda i nikada nisu pravi protiv nas. Dugogodišnji kompleksi nabijeni kao i kod ostalih u ligi. Treba nam odbrana na nivou kao protiv Citya i dobijamo ih. Nadam se samo da ljigavi Pawson neće suditi, jer nas je unakazio prošle godine tamo. Najlošije suđena utakmica sezone bila.

Poslije Arsenala slijede kupovi za nas. Jako je bitno proći Nothinghem F. i ući u finale Miki mause kupa. Još se igraju dvije utakmice u polufinalu, tako da je mogućnost iznenađenja smanjena. Treba izvesti dobar sastav tu ako smo već u polufinale stigli.
Također protiv Readinga u FaCupu ne bi trebalo biti problema. I tu bi trebali proći u 1/8 finala.

Svi naši ciljevi u ovoj sezoni dobro stoje i možemo biti prezadovoljni kako to ETH radi. :salut:

1.) LOŠA SEZONA:
- Top4: NE
- Trofej (bilo koji): NE
- Konkurentan tim i bolja igra: NE

2.) DOBRA SEZONA:
- Top4: DA
- Trofej (bilo koji): NE
- Konkurentan tim i bolja igra: DA

3.) ODLIČNA SEZONA:
- Top4: DA
- Trofej (bilo koji): DA
- Konkurentan tim i bolja igra: DA

Ako Eric Ten Hag uspije u prvoj sezoni ostavariti ovo što sam naveo kao odličnu sezonu, treba mu odmah dati ugovor na 10 godina. Raspali tim i svlačionicu preuzeti prošlog ljeta, donositi hrabre i bitne odluke (Maguire klupa, CR7 otjeran, ograničenje sedmičnih plata itd.) te u konkurenciji formiranih i jakih timova (City, Liverpool, Arsenal, Spursi, pa i Chelsea) uspjeti ući u Top4 .... PODVIG !
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 19 jan 2023, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 jan 2023, 15:37

Ne zelim da citiram ovu podvalu od forumasa ,ali objektivni navijaci mancestera ce baciti pogled kako se zadnjih godina United provodio na Emiratima ,pametnom ce biti dosta.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 19 jan 2023, 17:08

Ma križaj svu tu statistiku... sad igras protiv nekog novog Arsenala, koji nema nista zajednicko s onim iz prethodnih godina. sad je to dosta kvalitetnija, ali i zrelija ekipa nego sto je to nekad bio slucaj. nisu to vise oni mentalni patuljci koji su vazda za sobom vukli nekakve pehove i sihire.
od ubijanja celebrityja do 4th place-a i sve izmedju :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 19 jan 2023, 18:25

Zašto nisu mentalni patuljci? Na osnovu jedne polusezone? Iskreno očekujem da naprave negativan niz i da se ružičasta priča završi.

Jel ikad iko od trenutnih igrača, uključujući i trenera, iśta osvojio, a da je imao neku ulogu u tom timu?

Vidite šta je nama Casemiro donio svojim stavom i mentalitetom na terenu. Teško je bez takvih igrača osvajati trofeje. Izuzeci se dešavaja, ali jako rijetko.

Sjećate se kako su se svi ismijavali s Arsenalovim prvim timom na početku prošle sezone? Na tu priču dodaš par igrača koji se drugdje nisu nametnuli i sad da očekujemo da osvoje titulu? Iskreno, to bi bila veča bajka od one Leicesterove.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 jan 2023, 19:52

Ma pitanje je vremena kada ce se raspasti. Luzeri su to dokazani. Vjerujem od nedjelje da krece pad. Imaju srece za sve pare ove sezone, bas kao Leicester one cuvene sezone.

City ce im u nedjelju biti na 45 bodova, sto znaci samo jedan kiks i City matematicki ovisi sam o sebi jer igra 2x sa Arsenalom.
Nemaju oni glavu za izdrzati taj pritisak, a postajat ce veci svake sedmice.

Nama je za Top4 ovo u nedjelju prva mec lopta. Ako nakon 20 kola budemo imali 40 bodova (a pri tome si vec igrao 2x City i 2xArsenal), onda je ostatak sezone uslovno receno laksi.

Broj bodova koji imamo, trenutno nas vodi na cca 78. Historijski gledano, uvijek dovoljno za Top4.
Liverpool - 67 titles

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 21 jan 2023, 16:12

Sutra bi mogli gledat' famoznu sredinu McFred. Ispred njih Eriksen. Naprijed Bruno, Marcus i još neko (nadam se Garnacho).

Bisaka - Varane - Martinez - Shaw
McFred
Eriksen
Bruno - Rasford - Garnacho

Ja bi volio da ETH kazni i izbaci Antony-a zbog prošle utakmice. Al opet vjerujem da on zna s njim. I vjerujem da neće biti flop samo zato što ga je on doveo.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 21 jan 2023, 16:41

Da igra Casemiro bila bi to utakmica sezone, ovako sa McTominayem je i bod ravan cudu.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 21 jan 2023, 19:08

Ja se sve nadam da će izbjeći Mctominaya. Momak nije za ozbiljnog fudbala i nivo je WBA već neko vrijeme. Ima opciju da krene hrabro samo sa Fredom umjesto Casemira ili da pomjeri Martineza u sredinu sa Fredom, Brunu na krilo + Rashford i Antony/Wout.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 21 jan 2023, 19:30

Šuška se da je Martinez ozbiljna opcija mjesto Casemira, mada ja očekujem Freda u nekoj kombinaciji. Nadam se da MCT nije ozbiljna opcija. Baš je otanjio

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 21 jan 2023, 19:45

DDG
AWB Varane Shaw Malacia
Martinez
Fred Eriksen
Bruno Rashford Garnacho

Ovo će sutra izvesti ETH. :kafa:
Liverpool - 67 titles

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 21 jan 2023, 20:49

Zna li neko je li koristio Lisandra u Ajaxu kao defanzivnog veznog? Onako laički gledano djeluje mi da bi to moglo proći.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 21 jan 2023, 20:52

BoBo89 je napisao/la:
21 jan 2023, 20:49
Zna li neko je li koristio Lisandra u Ajaxu kao defanzivnog veznog? Onako laički gledano djeluje mi da bi to moglo proći.
Negdje sam pročitao da je preko 20 utakmica u Ajaxu odigrao na defanzivnom veznom za ETH-a.
Liverpool - 67 titles

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jan 2023, 09:33

Moze on to odigrati ali nije to ni sjena Casemira.

Ovako bi nam i bod bio premija u ovom trenutku.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.