Osta Kovčić federalac.Šteta.elvirbaljic je napisao/la: ↑20 jan 2023, 18:26Potpisao za Banovice, zavrseno je to.tuzlac je napisao/la: ↑20 jan 2023, 17:49Danas je na svom stadionu Banja Ilidža gradačačka Zvijezda i zvanično počela pripreme za nastavak sezone 2022/2023 pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa glavnim trenerom Nebojšom Đekanovićem.
Pozivu su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva a nedostaju samo Amar Kovčić i Berin Ćatić koji su odlučili potražiti drugim klub. NK Zvijezda očekuje u ovoj zimskoj pauzi nekoliko prinova o čemu će se jasnije znati sve kada se to ostvari.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
elvirbaljic
- Kontakt:
NAJUSPJEŠNIJE EKIPE TK (2022)
Košarkaški klub RMU Banovići
Rukometni klub „Sloboda“ Tuzla
Rukometni klub „Gračanica“ Gračanica
Evo jos jednog dokaza koliko se vrjednuje rad, trud i ulaganje. Ekipa koja je u 2022 godini izborila euro nastup, viceprvak svoje zemlje ne moze dobiti nagradu, poneti epitet uspjesnog sportskog kolektiva za 2022 godinu . Iskreno nismo je ni ocekivali, kao ni silne pare koje se dodjeljuju sportskim kolektivima u TK. Navikli smo mi na macehinski odnos, na raznorazna potpletanja, ali ne zaboravite da nas to cini jacim i cvrscim.
Kosarkaskom klubu Banovici cestitam na osvojenom trecem mjestu u 2022-goj.
Rukometnom klubu Sloboda cestitam na osvojenom drugom mjestu u 2022-goj
Rukometnom klubu Gracanica cestitam na osvojenom cetvrtom mjestu u 2022-goj.
Nije ovo nasa sramota, ovo je sramota tzv.sportskih radnika , komisije i onih koji odredjuju sportsku sudbinu u kantonu TK i gradu Tuzli.
Evo jos jednog dokaza koliko se vrjednuje rad, trud i ulaganje. Ekipa koja je u 2022 godini izborila euro nastup, viceprvak svoje zemlje ne moze dobiti nagradu, poneti epitet uspjesnog sportskog kolektiva za 2022 godinu . Iskreno nismo je ni ocekivali, kao ni silne pare koje se dodjeljuju sportskim kolektivima u TK. Navikli smo mi na macehinski odnos, na raznorazna potpletanja, ali ne zaboravite da nas to cini jacim i cvrscim.
Nije ovo nasa sramota, ovo je sramota tzv.sportskih radnika , komisije i onih koji odredjuju sportsku sudbinu u kantonu TK i gradu Tuzli.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ma kakvi sportski radnici.Medvjed je intelektualac za njih.Mene čudi da je Azmir ovo dozvolio.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 jan 2023, 08:34NAJUSPJEŠNIJE EKIPE TK (2022)
Do ovoga nije lako doći.
Ja msm da nema ništa od Armina Hodzića, nebi on došao radi Želje i manijaka, opet kažem to je samo moje mišljenje.
Kakav bolan Ahmetovic..svaka cast Mersi, ali cojk ide za pola godine najvjerovatnije u penziju ti da bi ga dovedes za sig fine pare.
Danas se odgodi utakmica a mi nemamo nikakvih informacija ko ide u Antaliju, imal prinova šta je sa onim velikim brojem novih imena koja smo vidjeli u prvom poluvremenu protiv Loznice.
Pa ne ćuh ja da su ikog potpisali.Uvijek je to tako u pauzama prvenstva ,dođe igrača na probu ,izdangube trenera i na kraju se raziđu.Meni je čudno da na TM nema Mujarića a potpisali smo ga.Optimista sam ipak, jer samo su trojica(ili 2dvojica) iz prve postave otišla.Dakle nastavljamo ligu sa igračima koji se poznaju i koji su uhodani.Puno to znači.
U Antaliju idu 25.januara.i ostaju do 8.februara.
Noćas je mijena mjeseca ,ako ne zahladni značajno, mogli bi do odlaska u Tursku odigrati protiv Zvijezde 09.
Noćas je mijena mjeseca ,ako ne zahladni značajno, mogli bi do odlaska u Tursku odigrati protiv Zvijezde 09.
Možda nam se Manev pridruži u Antaliji.On očito traži aranžman negdje vani.
Trenira li Mendeš.Kakva je to kod njega povreda?
Lahko se prisjetiti lijepih događaja.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Do Antalije ima jos, mislim za 4-5 dana moze da se mjenja stanje-sastav ekipe. Vec je par igraca sa priprema prekrizeno, jer nisu pokazali da nam mogu pomoci.
Ma to je uobičajena praksa kad su u pitanju momci koje dovedu na probu.Da smo skautirali, pa imali sigurna saznanja o igraču, onda ne bi trebala proba.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:02Do Antalije ima jos, mislim za 4-5 dana moze da se mjenja stanje-sastav ekipe. Vec je par igraca sa priprema prekrizeno, jer nisu pokazali da nam mogu pomoci.
Eh to ja govorim. Jel se igrac prvo provjeri. Nemozes tek tako neki anonimuse dovesti na probni. Onaj Aquino recimo sto je bio, cojk uopste ne postoji na transfermarkt. Ovo je sve ne ozbiljno. Treba se rad definitivno promjeniti sto se tice skautinga i dalje.tuzlac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:40Ma to je uobičajena praksa kad su u pitanju momci koje dovedu na probu.Da smo skautirali, pa imali sigurna saznanja o igraču, onda ne bi trebala proba.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:02Do Antalije ima jos, mislim za 4-5 dana moze da se mjenja stanje-sastav ekipe. Vec je par igraca sa priprema prekrizeno, jer nisu pokazali da nam mogu pomoci.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Aquino je 2019 godine proglasen za najboljeg igraca trece lige u USA, uvrsten u najbolji sastav lige i dobio jos par priznjanja, najbolji mladi igrac itd itd ,nije dosao na onako , dosao je na preporuku nekih ljudi iz USA. Onaj ko je igrao fudbal zna sta znace provjere od par dana i jedne utakmice, tako da ne bih puno pisao o tome.Hazre je napisao/la: ↑22 jan 2023, 08:28Eh to ja govorim. Jel se igrac prvo provjeri. Nemozes tek tako neki anonimuse dovesti na probni. Onaj Aquino recimo sto je bio, cojk uopste ne postoji na transfermarkt. Ovo je sve ne ozbiljno. Treba se rad definitivno promjeniti sto se tice skautinga i dalje.tuzlac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:40Ma to je uobičajena praksa kad su u pitanju momci koje dovedu na probu.Da smo skautirali, pa imali sigurna saznanja o igraču, onda ne bi trebala proba.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:02
Do Antalije ima jos, mislim za 4-5 dana moze da se mjenja stanje-sastav ekipe. Vec je par igraca sa priprema prekrizeno, jer nisu pokazali da nam mogu pomoci.
Ako se radi o pravom igraču, on će i u probnoj utakmici, sa igračima s kojim prvi put igra, ipak ,pokazati onima koji su struka da zna lopte.Makar samo tri puta došao u dodir sa loptom u 45'.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 jan 2023, 08:54Aquino je 2019 godine proglasen za najboljeg igraca trece lige u USA, uvrsten u najbolji sastav lige i dobio jos par priznjanja, najbolji mladi igrac itd itd ,nije dosao na onako , dosao je na preporuku nekih ljudi iz USA. Onaj ko je igrao fudbal zna sta znace provjere od par dana i jedne utakmice, tako da ne bih puno pisao o tome.Hazre je napisao/la: ↑22 jan 2023, 08:28Eh to ja govorim. Jel se igrac prvo provjeri. Nemozes tek tako neki anonimuse dovesti na probni. Onaj Aquino recimo sto je bio, cojk uopste ne postoji na transfermarkt. Ovo je sve ne ozbiljno. Treba se rad definitivno promjeniti sto se tice skautinga i dalje.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 3 gosta.