Koga će on dovest’ majke ti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Na sta je klub a i drzava spala, da ti ovakve osobe budu relevantne
Šta se ovo piše za Santosa, ne želi produžiti ugovor?
-
- Kontakt:
Ne znam zašto bi želio, cime to mi da zadrzimo igrace. Nije samo Santos upitan.
-
- Kontakt:
Jedino ako izborimo Evropu, tad bi mozda imao zelje da produzi ugovor, a drugacije ne vidim nacin kako bi ga zadrzaliBojudaosinebu je napisao/la: ↑21 jan 2023, 11:06Ne znam zašto bi želio, cime to mi da zadrzimo igrace. Nije samo Santos upitan.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako dodje do osipanja kadra sasvim je realno revi da cemo se iduce sezone borit za opstanak
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nasa jedina sansa da se izvucemo iz dubioze je bio investitor ali s obzirim da je i to propalo, ovo sve ostalo je produbljivanje agonije kluba u jos vece sivilo.Jednostavno nema vise ko da klub povuce naprijed svi dizu ruke kad vide stanje u klubu i sa kakvim se sve problemima susrecemo.Ostaje se nadati da ce se Amir prodati da se zakrpi ovo sto je hitno, mada i to je opet puko prezivljavanje i tako sve u krug.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- dubioza144
- Kontakt:
Naše drugo ime je dubiozalendra je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:43Nasa jedina sansa da se izvucemo iz dubioze je bio investitor ali s obzirim da je i to propalo, ovo sve ostalo je produbljivanje agonije kluba u jos vece sivilo.Jednostavno nema vise ko da klub povuce naprijed svi dizu ruke kad vide stanje u klubu i sa kakvim se sve problemima susrecemo.Ostaje se nadati da ce se Amir prodati da se zakrpi ovo sto je hitno, mada i to je opet puko prezivljavanje i tako sve u krug.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
I ja se slazem. Previse suplje i kuknjave a nista se konkretno ne radi. Evo sad kao opet ubrzo skupstina da se ,raspravi' o ulagacima- potencijalni partnerima. Ma idi u **** vise godinu i po. I na kraju ce biti oni nesto radili. Da se Stila i Coca sami nisu odlucili da vrate, mi bi u kurcu bili. Mi smo goli **** vjerujte, jedini gori od ovih su OSIMOVCI.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Zeljini forumasi najjaca sorta na svijetu, u svaki crnjak plasiran povjeruju. Pa da je 5% gluposti bilo istina sta se pise po forumima, mi bi se ugasili davno. Umjesto da se siri pozitiva, navode transfer zelje, prica o historiji, izgleda da vam je draze siriti crnjake konstantno, a iskreno takvo nesto se pravim zeljovcima ne cita. Niti cemo propasti, niti cemo biti prvaci svijeta, ali bolja vremena sigurno dolaze 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Izgleda da ce Ara ipak potpisati za nas. E to bi bilo extra pojacanje…. Dobro dosao u pravu raju Ara….
-
- Kontakt:
Previse se sikirate i zamarate sa mahalskim pricama, a ustvari samo Bekric zna sta i kako dogovara sa njima. Ako Santos misli da je igrac za psg, nek ide sutra odmah. Mi u europu sa Edisom necemo svakako, a onda bolje Santosa klupirati i ostalima pokazati da imamo muda.
Sa Hodzicem se jednom pricalo, obecao i izradio. To je vjerovatno gotova stvar i ove nedine gluposti na instagramu ustvari samo pokazuju koliki su to Zeljovci. Daj boze da pokazu suprotno, al tesko.
Pregovara se sa igracima, nesto ce se iskopati, ali treba biti realan i smanjiti ocekivanja.
Sa Hodzicem se jednom pricalo, obecao i izradio. To je vjerovatno gotova stvar i ove nedine gluposti na instagramu ustvari samo pokazuju koliki su to Zeljovci. Daj boze da pokazu suprotno, al tesko.
Pregovara se sa igracima, nesto ce se iskopati, ali treba biti realan i smanjiti ocekivanja.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ove godine idemo u Evropu. Imamo toliko prilika, Borac nam bježi 4. boda sa utakmicom manje, možemo preko kupa otići u Evropu, možemo kao 4. ako neko eventualno osvoji kup, tko ide u Evropu.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 jan 2023, 18:58Previse se sikirate i zamarate sa mahalskim pricama, a ustvari samo Bekric zna sta i kako dogovara sa njima. Ako Santos misli da je igrac za psg, nek ide sutra odmah. Mi u europu sa Edisom necemo svakako, a onda bolje Santosa klupirati i ostalima pokazati da imamo muda.
1921!
-
- Kontakt:
Zrinjski, siroki, sarajevo , boracBiHSportman je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:45Ove godine idemo u Evropu. Imamo toliko prilika, Borac nam bježi 4. boda sa utakmicom manje, možemo preko kupa otići u Evropu, možemo kao 4. ako neko eventualno osvoji kup, tko ide u Evropu.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 jan 2023, 18:58Previse se sikirate i zamarate sa mahalskim pricama, a ustvari samo Bekric zna sta i kako dogovara sa njima. Ako Santos misli da je igrac za psg, nek ide sutra odmah. Mi u europu sa Edisom necemo svakako, a onda bolje Santosa klupirati i ostalima pokazati da imamo muda.
1 Zrinjski 2 Borac 3 Siroki
Mi cemo ici ko cetvrti jer ce kup uzeti Borac ili mi.
Pitari ga puse odma u ove 4 tekme jer imaju tezak raspored a opet su se digli.
Mi cemo ici ko cetvrti jer ce kup uzeti Borac ili mi.
Pitari ga puse odma u ove 4 tekme jer imaju tezak raspored a opet su se digli.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Bersaga
- Kontakt:
Polahko sa predviđanjima, naša liga je pogodna za sve osim za toga. Realno stanje je to da smo u dobroj poziciji za Evropu i što se tiče lige ali i kupa. Još jednog napadača angažovati i ako Bog da da pripreme proteknu u najboljem redu i bez povreda.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Halo no sikiriki uzimamo kup garantujem Remzinim pupkom.Onda idemo do 3 predkola i krece nova era.Nemoze bit vazda lose.Mora i nas nekad krenut.
I ja isto zamisljam, da se izdignemo kad je najteze. Osvojit kup i provuc se po toj Evropi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Biti ce jako tesko preko kupa. Osim Sarajeva, svi glavni klubovi su aktuelni u kupu, a neki bi isto tako direktno u Evropu. Nije nemoguce, ali jako tesko, moramo bas pokazati kvalitet, i neke stvari da nam se poklope.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mamonelafo i 33 gosta.