Sve je tanko za seniorsko takmičenje,Šikalo isto nakon povrede se vraća.Prioritet mora biti povratak juniora u PL.Tek onda očekivati neki napredak OPOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 22:55Puce i Šikalo![]()
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
100000%emil02in je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:25Sve je tanko za seniorsko takmičenje,Šikalo isto nakon povrede se vraća.Prioritet mora biti povratak juniora u PL.Tek onda očekivati neki napredak OP
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Bez dobrog veznog igraca koji zna dodati loptu napadu nista od vrha tabele. Prses mora proraditi ili dovesti novog veznjaka.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Izgleda da nema nista od Senegalca,a mislim da nema nista ni od tog"iskusnog i provjerenog kapitalca"koji se pominjao.Samo da opet ne dovedu kakvog djuturuma od 35...Ne moze covjek od 30 i kusur i mladi igrac od 19 isto"izgarati na terenu".Ja i dalje mislim da moramo vec sada uvoditi u igru ona nasa 2-3 malca sto se izdvajaju u onom sivilu.Naravno, liga u kojima igraju nasi junoori i onakvi rezultati ,govori mnogo toga i tu treba traziti razloge ali imaih par koji su bas dobri.Uostalom,ne mora biti iz Mostara igrac, ne mora biti "nas',al nek je mladji,nek moze bar potrcat.Onaj Ndao mi je izgledao bas kao igrac koji nam treba,uz Haskica ali..izgleda opet corak...nije bas premlad ali nije ni star.Najbolje godine...
-
- Kontakt:
Po cemu si zakljucio da nema nista od njega?JuzniBosanac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 13:09Izgleda da nema nista od Senegalca,a mislim da nema nista ni od tog"iskusnog i provjerenog kapitalca"koji se pominjao.Samo da opet ne dovedu kakvog djuturuma od 35...Ne moze covjek od 30 i kusur i mladi igrac od 19 isto"izgarati na terenu".Ja i dalje mislim da moramo vec sada uvoditi u igru ona nasa 2-3 malca sto se izdvajaju u onom sivilu.Naravno, liga u kojima igraju nasi junoori i onakvi rezultati ,govori mnogo toga i tu treba traziti razloge ali imaih par koji su bas dobri.Uostalom,ne mora biti iz Mostara igrac, ne mora biti "nas',al nek je mladji,nek moze bar potrcat.Onaj Ndao mi je izgledao bas kao igrac koji nam treba,uz Haskica ali..izgleda opet corak...nije bas premlad ali nije ni star.Najbolje godine...
-
- Kontakt:
Jel to provjereno da ne dolazi ili lična sumnja što se ovo odužilo??JuzniBosanac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 13:09Izgleda da nema nista od Senegalca,a mislim da nema nista ni od tog"iskusnog i provjerenog kapitalca"koji se pominjao.Samo da opet ne dovedu kakvog djuturuma od 35...Ne moze covjek od 30 i kusur i mladi igrac od 19 isto"izgarati na terenu".Ja i dalje mislim da moramo vec sada uvoditi u igru ona nasa 2-3 malca sto se izdvajaju u onom sivilu.Naravno, liga u kojima igraju nasi junoori i onakvi rezultati ,govori mnogo toga i tu treba traziti razloge ali imaih par koji su bas dobri.Uostalom,ne mora biti iz Mostara igrac, ne mora biti "nas',al nek je mladji,nek moze bar potrcat.Onaj Ndao mi je izgledao bas kao igrac koji nam treba,uz Haskica ali..izgleda opet corak...nije bas premlad ali nije ni star.Najbolje godine...
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma ljudi pišu gluposti,nije to samo eto dovest ćemo ga,treba i vizu srediti,radnu i boravišnu dozvolu.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Polahko opet sa vrijedjanjem...JA MISLIM da nema nista od toga.Izvinjavam se ako ne napisah tako.Nije provjerena info,istaknem tekst obicno ako je vjest provjerena.Moje misljenje jer se dosad moglo srediti.Niko radosniji od mene da neko uhvati mustuluk da je stigo
-
- Kontakt:
Kad ce se znati definitivno stanje Ovcine i Ikica? Hoce li ici na pripreme u Tursku?
Ne znam zašto ste svi navalili sa činjenicom da nema dobrog veznog igrača?
Pa šta je onda da Halilovićem? Uopšte nije loša opcija, štaviše dobro se pokazao u prvom dijelu sezone i ako se ne povrijedi sigurno može odigrati dobro i proljetni dio. Zeljković ide u sredinu, nije neki kreativac ali kao zadnji vezni on i Hasanović mogu super odgovoriti svemu što se postavi ispred njih. Pitanje je kakvu će ulogu i Anđušić imati, on je isto ofanzivni vezni. Za Pršeša se slažem, njemu bih dodao i Vehabovića.
Pa šta je onda da Halilovićem? Uopšte nije loša opcija, štaviše dobro se pokazao u prvom dijelu sezone i ako se ne povrijedi sigurno može odigrati dobro i proljetni dio. Zeljković ide u sredinu, nije neki kreativac ali kao zadnji vezni on i Hasanović mogu super odgovoriti svemu što se postavi ispred njih. Pitanje je kakvu će ulogu i Anđušić imati, on je isto ofanzivni vezni. Za Pršeša se slažem, njemu bih dodao i Vehabovića.
Gdje sam ja tebe spomenuo???Majstore sam si se pronašao.Al' kad me vučeš za jezik onda nam objasni proceduru dobijanja radne i boravišne dozvole za osobe koje dolaze vam EU ,tačnije iz Afrike???JuzniBosanac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:53Polahko opet sa vrijedjanjem...JA MISLIM da nema nista od toga.Izvinjavam se ako ne napisah tako.Nije provjerena info,istaknem tekst obicno ako je vjest provjerena.Moje misljenje jer se dosad moglo srediti.Niko radosniji od mene da neko uhvati mustuluk da je stigo
Afričke države većinom nemaju ambasade ni konzulate u BiH pa se dokumentacija šalje u najbližu državu koja ima ambasadu potrebne države, sve to traje.emil02in je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:18Gdje sam ja tebe spomenuo???Majstore sam si se pronašao.Al' kad me vučeš za jezik onda nam objasni proceduru dobijanja radne i boravišne dozvole za osobe koje dolaze vam EU ,tačnije iz Afrike???JuzniBosanac je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:53Polahko opet sa vrijedjanjem...JA MISLIM da nema nista od toga.Izvinjavam se ako ne napisah tako.Nije provjerena info,istaknem tekst obicno ako je vjest provjerena.Moje misljenje jer se dosad moglo srediti.Niko radosniji od mene da neko uhvati mustuluk da je stigo
Sabur ljudi.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Na onog debila iz Tarčina se ne treba obazirati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Valjda ce se dovesti nesto za naprijed, jer ovo pozadi je dobro odradjeno, sad samo 2 igraca dobra za sredine i napadac i ja bi bio zadovoljan, onda se i moze mozemo nadati evropi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
SPORAZUMNI RASKID UGOVORA
Amar Kvakić u nastavku sezone neće nositi dres FK Velež Mostar
Amar Kvakić u nastavku sezone neće nositi dres FK Velež Mostar
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Hmm..ode haman citav lanjski prvi tim..koliko ce ovo biti dobro za nas?Valja uigrati momke, a vremena i nema bas na pretek.Kilava Sloboda dovede nekoliko jako dobrih igraca, kod nas sve u tanko.Nadat se najboljem, vjeciti sam optimista ali...
I jos jednom molba za ove starije, kojima je 60 i kusur godina,koji bi nam mogli biti ocevi -nemojte lapatit ostale neistimisljenike odmah, nemojte vrijedjati, nemojte tjerati ljude odavde.Ja shvatam da je to stranacko ponasanje ali nije dobro ne poslusati i druge.Svak ima pravo reci sta misli, svak moze iznijeti svoj stav. Ali to nije razlog da se nekoga sikanira. Cim se ne kaze ono sto njima odgovara-odmah prozivanje i vrijedjanje. Dosta nam je valjda takvih rezona u svakodnevnici?Ima i negativaca, ima onih koji ne mogu docekati "sutra" da cuju potvrdu neke vijesti, moraju je "odmah" cuti, nesaburli ko ne znam sta. Ali-nismo svi isti. Zapratih, odmah je "tisina" na forumu kad neko od tih starijih,koji bi nam trebali biti primjer,pocne nekoga nazivati hajvanom, mazlumom, budalom-jer ima drugaciji stav. Odmah omalovazavanje."Kultura" na mjestu.To vise nigdje ne pali.
Ja bih najrahatniji bio kad bih procitao daans, sutra da je za Velez potpiso Mario Vrancic, eno ga ko ptica slobodan, ali znam da to nije realno.Ali eto volio bih:)I nije potrebno onda da me neko naziva mazlumom radi toga.
A kakav cemo tim imati na proljece, ako Bog da, vidicemo.Ima jos da se "rijese" Ikic i Ovcina- i to bi bilo to.
Nadam se jos kojem imenu uskoro ako Bog da...
I jos jednom molba za ove starije, kojima je 60 i kusur godina,koji bi nam mogli biti ocevi -nemojte lapatit ostale neistimisljenike odmah, nemojte vrijedjati, nemojte tjerati ljude odavde.Ja shvatam da je to stranacko ponasanje ali nije dobro ne poslusati i druge.Svak ima pravo reci sta misli, svak moze iznijeti svoj stav. Ali to nije razlog da se nekoga sikanira. Cim se ne kaze ono sto njima odgovara-odmah prozivanje i vrijedjanje. Dosta nam je valjda takvih rezona u svakodnevnici?Ima i negativaca, ima onih koji ne mogu docekati "sutra" da cuju potvrdu neke vijesti, moraju je "odmah" cuti, nesaburli ko ne znam sta. Ali-nismo svi isti. Zapratih, odmah je "tisina" na forumu kad neko od tih starijih,koji bi nam trebali biti primjer,pocne nekoga nazivati hajvanom, mazlumom, budalom-jer ima drugaciji stav. Odmah omalovazavanje."Kultura" na mjestu.To vise nigdje ne pali.
Ja bih najrahatniji bio kad bih procitao daans, sutra da je za Velez potpiso Mario Vrancic, eno ga ko ptica slobodan, ali znam da to nije realno.Ali eto volio bih:)I nije potrebno onda da me neko naziva mazlumom radi toga.
A kakav cemo tim imati na proljece, ako Bog da, vidicemo.Ima jos da se "rijese" Ikic i Ovcina- i to bi bilo to.
Nadam se jos kojem imenu uskoro ako Bog da...
-
- Kontakt:
Koga je dovela kilava Sloboda da je jako dobar?
Nama ce potpisati Senegalac i jos jedan igrac, dok na ljeto treba ocekivati jos novih igraca jer ih imamo dosta kojima istice ugovor i cisto sumnjam da ce svi produziti jer ih ima koji su zasiceni.
Nama ce potpisati Senegalac i jos jedan igrac, dok na ljeto treba ocekivati jos novih igraca jer ih imamo dosta kojima istice ugovor i cisto sumnjam da ce svi produziti jer ih ima koji su zasiceni.
Kilava Sloboda je dovela Šuberta, Pervana i Varešanovica Mak, inače brat od Dal Varešnovica, pa ako to predstavlja pojačanja onda ne trebamo pričati o fudbalu...nama je potreban neko prema naprijed i abd ako dođe Senegalac mi smo na konju...što se tiče veznjaka Halilovic je sasvim solidan, a proraditi će i ostali...mi vazda nešto gledamo u crno...nama je prioritet KUP i tu moramo tražiti našu šansu i vjerujem da ćemo sa Fejom stići do cilja...MostarskiSin je napisao/la: ↑23 jan 2023, 15:19Koga je dovela kilava Sloboda da je jako dobar?
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Ma nista od hodzica, pantelic ostaje, halilovic je jedan od najbolji bio proslu polu sezonu jedini zna opalit dobro sa distance
-
- Kontakt:
Pripremni period za nastavak sezone i prijelazni rok u Premijer ligi Bosne i Hercegovine uvijek je zanimljiv. U proteklih par dana na mnogim portalima se pojavila informacija da će se FK Velež Mostar i Đorđe Pantelić sporazumno razići.
Ta informacija iz kluba, a i od nogometaša Rođenih je demantovana i sada je sigurno da će Pantelić putovati s ekipom u Antaliju i da će nositi crveni i u nastavku sezone.
"Čitao sam tu vijest na portalima, ne znam otkud to svima.Samo mogu reći da ostajem sigurno u Veležu do kraja sezone" ističe
Ta informacija iz kluba, a i od nogometaša Rođenih je demantovana i sada je sigurno da će Pantelić putovati s ekipom u Antaliju i da će nositi crveni i u nastavku sezone.
"Čitao sam tu vijest na portalima, ne znam otkud to svima.Samo mogu reći da ostajem sigurno u Veležu do kraja sezone" ističe
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.