Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Kod 55-41 za Pivare sredinom treće,Ataman krenuo rotirati suviše,no ne valja oduzimati Trinki,otežao im je defanzivnim shemama,opterećenjima na jakoj strani lopte kad bi Clyburn primio loptu u post,a s druge strane Hunter i Rubit u zadnjoj ispogađali trojke dok su Vasa i Singleton šuterski bili prekruti.
Žalgiris rasproda dvoranu 2 godine unaprijed maltene,uvjerljivo su opet najugodnije iznenađenje,no kad biram izbjeći nekog pogledati,to su oni doma. Meni to vazda djeluje suprotno od klasične Litavske košarke, fizikala i spor ritam. Nema šta,pothvate prave,ostali i bez prvog igrača,zasad se ne osjeti
Žalgiris rasproda dvoranu 2 godine unaprijed maltene,uvjerljivo su opet najugodnije iznenađenje,no kad biram izbjeći nekog pogledati,to su oni doma. Meni to vazda djeluje suprotno od klasične Litavske košarke, fizikala i spor ritam. Nema šta,pothvate prave,ostali i bez prvog igrača,zasad se ne osjeti
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kažu da je Zoran Savić zvao Žalgiris da navijači kupuju ukrajinske zastave , da vas dočekaju kako vam dolikuje .Sanfrancisco je napisao/la: ↑20 jan 2023, 02:34Kazu da je Zoran Savic tuzio Valenciju direktno Marshallu Glickmanu i trazi kaznu i ponistavanje utakmice, jer je James Webb treci igrao, a nije imao pravo da igra, jer prethodna dva Webba nisu registrovani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
18 izgubljenih lopti imala Valencija
![]()
Čović sprema saopštenje kako su ukrajinske zastave ometale Nedovića kada šutira trojke , traži da se poništi utakmica
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ove sezone EL prejaka, niko se ne moze odvojiti na vrhu, cim napravis +2, omdah ide poraz u iducem kolu i vracanje u egal sa ostatkom lige 
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- JohnCleese
- Kontakt:
Sljedeća je na nož za Ivanovica.
U slučaju poraza on je bivši
U slučaju poraza on je bivši
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- alan_kardec
- Kontakt:
Tvoja privatna tema pa se imaš pravo samo ti **** ili...?bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:04Vidim da si se u zadnje vrijeme dobro proqurčio na ovoj temi , mislio sam da je slučajno one gadosti što si pisao @Felixians4 , ipak sam bio u krivu . Namjerno kvariš i truješ temu , garantujem ti da više nećeš .
E sad da te vidimo skriveni , samo ti nastavi![]()
Ako se neko **** na temi i ako je neko truje, to ste vas nekoliko, pogledaj o čemu ti iznad pišeš. Ti si se ničim izazvan nakačio na moj post iako te niko ništa nije pitao niti te pomenuo, ti pišeš o ukrajinskim zastavama...
Što se tiče @Felixiansa i onoga što sam napisao, ponašam se u skladu sa trendovima ovog foruma... Dugo sam tu, meni su ovdje pisali šest puta gore stvari, pa niko nije sankcionisan, a i vas avangardnih ne bijaše nigdje da malo morališete i da malo serete žilete...
Ja sam u svakom momentu spreman da budem sankcionisan za izrečeno, i za razliku od mnogih ovdje, ja nemam rezervnih nickova....
Skriveni?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ozbiljno glup moras biti da ovo napises, pa makar i trolovao.JohnCleese je napisao/la: ↑21 jan 2023, 08:56Sljedeća je na nož za Ivanovica.
U slučaju poraza on je bivši![]()
Pa citaj mu redom postove, prije ce biti da je ozbiljno glup nego trol.ElTigre9 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:43Ozbiljno glup moras biti da ovo napises, pa makar i trolovao.JohnCleese je napisao/la: ↑21 jan 2023, 08:56Sljedeća je na nož za Ivanovica.
Cuj u slucaju poraza bivsi
Ma ko ga yebe, ali bi bilo fino da se ova tema procisti od trolova i ovih sto se vole prepucavati. Eno je tema Jelen Superlige pa nek se tamo prepucavaju i izbacuju frustracije, a fanovima evropske kosarke da ostane ova tema.
1. Kako je moguce da je Messina i dalje glavni trener Milana ?
2. Kako i zbog cega je gospodin Giorgio i dalje voljan bacati pare na ovakav projekat ?
2. Kako i zbog cega je gospodin Giorgio i dalje voljan bacati pare na ovakav projekat ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Felixians4
- Kontakt:
Zašto ne bi bio? Nema neke razlike jesi li 10. ili 18. OK,dobijaju se pare za pobjede sitne. Protekle dvije sezone bile su izvrsne za klub,a u ovoj nema 2 prva igrača na perimetru. U prvenstvu ide OK. Jedino što je stalno je to da balkanski forumapi godinama zahtijevaju otkaze elitnih euroligaških trenera,povijesnih veličina. Laso,Mateo,Šaras,Messina,Itoudis,Obradović...
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Ja sam mislio da si ti pametniji.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jan 2023, 23:12Kažu da je Zoran Savić zvao Žalgiris da navijači kupuju ukrajinske zastave , da vas dočekaju kako vam dolikuje .Sanfrancisco je napisao/la: ↑20 jan 2023, 02:34Kazu da je Zoran Savic tuzio Valenciju direktno Marshallu Glickmanu i trazi kaznu i ponistavanje utakmice, jer je James Webb treci igrao, a nije imao pravo da igra, jer prethodna dva Webba nisu registrovani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čović sprema saopštenje kako su ukrajinske zastave ometale Nedovića kada šutira trojke , traži da se poništi utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Što buraz ? Malo zezancije , zašto ti smeta ? Ja ovo vidim kao "zdravu" provokaciju , ti ako vidiš drugačije yebi ga ...Sanfrancisco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:19Ja sam mislio da si ti pametniji.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jan 2023, 23:12Kažu da je Zoran Savić zvao Žalgiris da navijači kupuju ukrajinske zastave , da vas dočekaju kako vam dolikuje .Sanfrancisco je napisao/la: ↑20 jan 2023, 02:34Kazu da je Zoran Savic tuzio Valenciju direktno Marshallu Glickmanu i trazi kaznu i ponistavanje utakmice, jer je James Webb treci igrao, a nije imao pravo da igra, jer prethodna dva Webba nisu registrovani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čović sprema saopštenje kako su ukrajinske zastave ometale Nedovića kada šutira trojke , traži da se poništi utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako si jedan od onih likova koji voli podyebavati druge , a isto ne zna prihvatiti na svoj račun ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:43Što buraz ? Malo zezancije , zašto ti smeta ? Ja ovo vidim kao "zdravu" provokaciju , ti ako vidiš drugačije yebi ga ...Sanfrancisco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:19Ja sam mislio da si ti pametniji.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jan 2023, 23:12
Kažu da je Zoran Savić zvao Žalgiris da navijači kupuju ukrajinske zastave , da vas dočekaju kako vam dolikuje .
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako si jedan od onih likova koji voli podyebavati druge , a isto ne zna prihvatiti na svoj račun ...
I ja isto volim zdravu provokaciju. Ali meni nije zdrava, ako ima primjese politike. Yebes politiku, ovo je samo sport. Ogranici se na sport i pisi slobodno sta god hoces, ja nemam nista protiv.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma ja sam se zastava uhvatio jer mi je presmiješno šta rade Litvanci , nešto bi sigurno drugo napisao ali nisam gledao utakmicu ...Sanfrancisco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:51bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:43Što buraz ? Malo zezancije , zašto ti smeta ? Ja ovo vidim kao "zdravu" provokaciju , ti ako vidiš drugačije yebi ga ...
I ja isto volim zdravu provokaciju. Ali meni nije zdrava, ako ima primjese politike. Yebes politiku, ovo je samo sport. Ogranici se na sport i pisi slobodno sta god hoces, ja nemam nista protiv.
Pročitao sam i da je Nedović ciglario , to sam htio napisati ali zaboravih ...
Pogrešno me tumačiš , eto ti primjer na temi Rusija i Ukrajina sam pisao 3 puta da treba temu zaključati , a ne čitam je uopšte
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ukrajinske zastave su moja zdrava zezancija sa @Sanfranciscom , ja uopšte ne gledam tu na politiku za razliku od tebe .alan_kardec je napisao/la: ↑21 jan 2023, 15:57Tvoja privatna tema pa se imaš pravo samo ti **** ili...?bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:04Vidim da si se u zadnje vrijeme dobro proqurčio na ovoj temi , mislio sam da je slučajno one gadosti što si pisao @Felixians4 , ipak sam bio u krivu . Namjerno kvariš i truješ temu , garantujem ti da više nećeš .
E sad da te vidimo skriveni , samo ti nastavi![]()
Ako se neko **** na temi i ako je neko truje, to ste vas nekoliko, pogledaj o čemu ti iznad pišeš. Ti si se ničim izazvan nakačio na moj post iako te niko ništa nije pitao niti te pomenuo, ti pišeš o ukrajinskim zastavama...
Što se tiče @Felixiansa i onoga što sam napisao, ponašam se u skladu sa trendovima ovog foruma... Dugo sam tu, meni su ovdje pisali šest puta gore stvari, pa niko nije sankcionisan, a i vas avangardnih ne bijaše nigdje da malo morališete i da malo serete žilete...
Ja sam u svakom momentu spreman da budem sankcionisan za izrečeno, i za razliku od mnogih ovdje, ja nemam rezervnih nickova....
Skriveni?Vidim tebi ime i prezime i matični broj piše ispod avatara. Izvini anonimni, nisam te prepoznao
![]()
![]()
Ja sam na Chatu postavio sliku kako izgledam , većina zna i gdje radim i živim , meni to nije problem . Ako treba napisati ću ime i prezime , samo reci .
Znači po tebi ti kada napišeš post , niko ne treba da odgovori ?
Aha , a je li tebe @Felixians4 spomenuo , je li te išta pitao pa si mu ti odgovorio ? Samo mi to odgovori .
Sta sam ti rekaoEthel je napisao/la: ↑29 okt 2022, 14:12Zato sto nas je malo pa se drzimo skupa, ali sacekaj par stranica znamo i mi izbaciti najgore iz sebe, samo smo latentniji i bolje se kamufliramo u gospodukraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 13:53Po meni je i logicno da Partizan bude ispred Zvezde. Ipak su ulupali puno vise love u sastav (posebno u strance) i imaju boljeg trenera.
Sto se tice Fenerbahcea, ocekivao sam sa Itoudisom dobre rezultate, ali ovakve bas i nisam. Je li Itouidis x faktor ove sezone i hoce li sa Fenerom otici do kraja, vidjet cemo![]()
Ps. Tacno cu neke ljude sa ovog podforuma kandidovati za forumasa godine![]()
Kako samo pismen i kulturan dio foruma, sa dobrim i kvalitetnim upisima![]()
![]()
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Opet par indijanaca kvari temu, gospoda nastavlja sa normalnom diskusijomEthel je napisao/la: ↑22 jan 2023, 00:58Sta sam ti rekaoEthel je napisao/la: ↑29 okt 2022, 14:12Zato sto nas je malo pa se drzimo skupa, ali sacekaj par stranica znamo i mi izbaciti najgore iz sebe, samo smo latentniji i bolje se kamufliramo u gospodukraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 13:53Po meni je i logicno da Partizan bude ispred Zvezde. Ipak su ulupali puno vise love u sastav (posebno u strance) i imaju boljeg trenera.
Sto se tice Fenerbahcea, ocekivao sam sa Itoudisom dobre rezultate, ali ovakve bas i nisam. Je li Itouidis x faktor ove sezone i hoce li sa Fenerom otici do kraja, vidjet cemo![]()
Ps. Tacno cu neke ljude sa ovog podforuma kandidovati za forumasa godine![]()
Kako samo pismen i kulturan dio foruma, sa dobrim i kvalitetnim upisima![]()
![]()
![]()
Tema je EL, ali cim se spomenu dva drzavna mezimca iz komsiluka, eto "strucnjaka" da ispravljaju krive Drine
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- JohnCleese
- Kontakt:
Hajde dobro kad vi tako kažete.dscile je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:45Pa citaj mu redom postove, prije ce biti da je ozbiljno glup nego trol.ElTigre9 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:43Ozbiljno glup moras biti da ovo napises, pa makar i trolovao.JohnCleese je napisao/la: ↑21 jan 2023, 08:56Sljedeća je na nož za Ivanovica.
Cuj u slucaju poraza bivsi![]()
Da li će moci prisustvovati gostujući navijaci na predstojećem derbiju?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
DaJohnCleese je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:04Hajde dobro kad vi tako kažete.
Da li će moci prisustvovati gostujući navijaci na predstojećem derbiju?
Dobice 300 karata(i to im je puno)
Eto vidite kako sam mu kulturno odgovorio