E2Emir_ZENICA je napisao/la:ajd odma ...pravi sobudrH je napisao/la:
Kad cemo mi odigrati 10. kolo???
10.kolo ss.ba
1234
upadaj
Moderator/ica: Padovan
E2Emir_ZENICA je napisao/la:ajd odma ...pravi sobudrH je napisao/la:
Kad cemo mi odigrati 10. kolo???
I mene zanimamajestic24 je napisao/la:samo fks kad cemo igrati
Mislim da nije niko, tako da će biti 3:0 za tebe.drH je napisao/la:Ko je Benficu preuzeo??
Aha hvalajuventus 0244 je napisao/la:Mislim da nije niko, tako da će biti 3:0 za tebe.drH je napisao/la:Ko je Benficu preuzeo??
BRATE 17 PUTA SAM TI NAPISAO I OVDJE I NA PM I NA MSN SE DOG FINO DA COVJEK NE MOZE, NECE, NE ZELI DA ODIGRAMO! Rekao si napisat 3 : 0 za mene, vidis da se ni ovom Majesticu ne javlja, jel treba crtatDonnie Darko je napisao/la:Palermo - Sporting
Palermo - Rangers
Celtic - Auxerre
Panathinaikos - Everton
ajmo odigravajte ovo, nece se vise tolerisat ovoliko kasnjenje.
andreson drug moze mi ranije kolo odigrat? pa cu ja sacuvat ssAnderson8 je napisao/la:BRATE 17 PUTA SAM TI NAPISAO I OVDJE I NA PM I NA MSN SE DOG FINO DA COVJEK NE MOZE, NECE, NE ZELI DA ODIGRAMO! Rekao si napisat 3 : 0 za mene, vidis da se ni ovom Majesticu ne javlja, jel treba crtatDonnie Darko je napisao/la:Palermo - Sporting
Palermo - Rangers
Celtic - Auxerre
Panathinaikos - Everton
ajmo odigravajte ovo, nece se vise tolerisat ovoliko kasnjenje....
2xDAVID VILLA 7' je napisao/la:KO igra sa fiorentinom nek se javi da se dogovorimo za mec ?
Pukla je konekcija,al tebi idu 3 bodaToxicity je napisao/la:Evo taman igrao s Emir_Zenica i vodim 3 - 0 i sad ne znam jel izašao ili mu je konekcija pukla... Kako se to vodi u pravilniku?
A eto krivo mi je, znam da ti je lagalo, i meni je pomaloEmir_ZENICA je napisao/la:Pukla je konekcija,al tebi idu 3 bodaToxicity je napisao/la:Evo taman igrao s Emir_Zenica i vodim 3 - 0 i sad ne znam jel izašao ili mu je konekcija pukla... Kako se to vodi u pravilniku?
Sta imas odustajati, igraj, ovo je zabava!Unica_Liverpool_ je napisao/la:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOŽE KAD NE RAZBIH RAČUNAR .... STVARNO SVE VIŠE POČINJEM VJEROVATI DA SAM PREDODREĐEN DA SVAKU LIGAŠKU IZGUBIM .... VODIM DO 82 I IZGUBIM PA STVARNO MI VIŠE MUKA .... VJEROVATNO ĆU ODUSTATI ....
nemogu ja upisat rezultat samo na osnovu info od tebe, treba i samo fks napisat zasto nije igraoAnderson8 je napisao/la:BRATE 17 PUTA SAM TI NAPISAO I OVDJE I NA PM I NA MSN SE DOG FINO DA COVJEK NE MOZE, NECE, NE ZELI DA ODIGRAMO! Rekao si napisat 3 : 0 za mene, vidis da se ni ovom Majesticu ne javlja, jel treba crtatDonnie Darko je napisao/la:Palermo - Sporting
Palermo - Rangers
Celtic - Auxerre
Panathinaikos - Everton
ajmo odigravajte ovo, nece se vise tolerisat ovoliko kasnjenje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.