PO MENI TO JE IGRAČ KOJI STOJI PRVI S LIJEVA.

----------------------------------------------
Christopher Aquino-Valverde- OVAJ LIJEVO JE AQUINO.Izgleda dosta zrelo za svoje godine.
Moderator/ica: GracanicaAA

POZDRAV I TEBI.FORUMAŠI OTIŠLI NA PLAZANJE .BRIGA NJIH ZA SUDBINU KLUBA.O PR SLUŽBI DA I NE GOVORIM.MRTVILO BEZ POTREBE A IMA SE O ČEMU PRIČATI.SVE JE NEKAKO VOJNA TAJNA.
Ija bi volio vidjet jos jednog stopera i centarfora i msm da bi se mogli nadat kupu i među top4-5 u ligi a sa trenutnim rosterom tesko da to mozemo postići
Ma i taj Manev nije neka sreća. Kao i većina polovnjaka trckara od kluba do kluba. Celikovic nas je top stoper istina da treba još jedan. Tu je i Sukilovic i 8ma ovih Huso, Damir koji za nuždu mogu uskočiti. Manev iako dođe to je par mjeseci. Ja bih čak i ovog mladog Devedzica iz Slobode doveo. A možda i ovaj iz Bratstva Ristovic ostane.

Teško da je prošao. Nakon 20 minuta u prvom su ga izveli. Meni se čini totalni promašaj. Ovi menadžere mešetari svašta dovide i naravno što je dobro ostaje u jačim ligama. Kad nas sljam dođe. Pravo je rješenje proizvoditi svoje kadrove i dovoditi mali ali provjeren broj igrača.
Baš ti fala što si mi to ispričao.Znači ,preko sinjeg mora iz USA u Bosnu radi 20 minuta.!?husrefbeg je napisao/la: ↑22 jan 2023, 21:41Teško da je prošao. Nakon 20 minuta u prvom su ga izveli. Meni se čini totalni promašaj. Ovi menadžere mešetari svašta dovide i naravno što je dobro ostaje u jačim ligama. Kad nas sljam dođe. Pravo je rješenje proizvoditi svoje kadrove i dovoditi mali ali provjeren broj igrača.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.