English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Znači par klubova osvaja za koje nitko nije očekivao. Barca, Arsenal, Napoli. Zanimljiva sezona.
Mene malo podsjeća ovo što gledam kod Arsenala na Liverpool iz 2013-14 sezone, predobri za gledati, dosta mlada ekipa, dosta prilika itd.
Rano je naravno da ovo kažem jer je taj isti Liverpool te sezone bio na korak od titule, ali desio se Palace i Gerrard se okliznuo.
Ali eto neka komparacija, najviše me asocira mladost igrača, borba i sve to, kao underdogovi kao i Liverpool te 2013-14 sezone.
Rano je naravno da ovo kažem jer je taj isti Liverpool te sezone bio na korak od titule, ali desio se Palace i Gerrard se okliznuo.
Ali eto neka komparacija, najviše me asocira mladost igrača, borba i sve to, kao underdogovi kao i Liverpool te 2013-14 sezone.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad smo mi govorili da smo izgubili zato sto je Partey falio unitedovci se ismijavali. Nadam se da se sad skontali sta znaci jedan covjek u ekipi za kojeg zamjene nema.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Taj Liverpool je primao kamaru golova.AA23 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:49Mene malo podsjeća ovo što gledam kod Arsenala na Liverpool iz 2013-14 sezone, predobri za gledati, dosta mlada ekipa, dosta prilika itd.

Jest, zaboravio sam spomenuti da je Arsenal kompaktniji i dosta bolje organizovan.Finn je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:52Taj Liverpool je primao kamaru golova.AA23 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:49Mene malo podsjeća ovo što gledam kod Arsenala na Liverpool iz 2013-14 sezone, predobri za gledati, dosta mlada ekipa, dosta prilika itd.
Ali eto neka komparacija, najviše me asocira mladost igrača, borba i sve to, kao underdogovi kao i Liverpool te 2013-14 sezone.Ovaj Arsenal je mnogo kompaktniji i ne oslanja se na magiju jednog igrača.
Medjutim neću staviti opet ovaj Arsenal u istu rečenicu sve dok ne dodju toliko blizu tituli kao Liverpool te sezone.
Onaj poraz od 5-1 je bio toliko pogan, ali ne mogu da ne pogledam onu stativčugu Suareza periodično kad gledam neke prethodne tekme, i razaranje ekipe Arsenala za jedno poluvrijeme, ono je bilo bolesno, pored svih primljenih golova ona ekipa je bila što bi neko rekao u Fifi, 99 ATK, ljudi su postizali golove kakve su htjeli.
Ima li ko da postavi onaj Odegardov "elastico"? Ono je nešto najbrutalnije što sam vidio zadnjih godina.
Evo šta se ljutite

- feniksptica
- Kontakt:
I koji bi nacin ETH da dobije Arsenal na kraju...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve je jasnije da Arsenal ne moze do titule.matanisunje je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:27je li i dalje stojiš iza toga da Arsenal neće uzeti titulu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nemoj tako covjek je pronasao nacin ,ali forumasi ala Alan Smith,Bobo ,Samir i jos poneki padobranac kakva djecurlija kakva smiurija

Sta kaze Alan Smith usrqt ce se Arsenal kao i obicno protiv nas

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Žuti smečar, umjesto da pomogne svom narodu on zaradjuje milione u Engleskoj i glumi patriotu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pomozi ti svom narodu i postedi nas tipkanja

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Selam za brata mog sa PL BiH i velikog navijača Bosanskog Dinama !feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:29Da znas da mi je i kirvo sto sam ga zaboravio. Maksuz selam za njega.Carti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:25najbolji je samir sto je izletio nakon nekih 5 godinafeniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:23Ja bih da selamim AlanSmith14, Rooney88, BoBo89 i RiNOh heheheh
U inat vama hejterima koji ste bili 30-ak godina u trezoru. Idem još jače, necu nikog stediti !
- feniksptica
- Kontakt:
Barem navijaci Arsenala nisu odlazili s teme nikad,a bili su svakavi rezultati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pa šteli vam se da osvojite mi u igrali u srijedu - ostali bez bitnog igrača radi te utakmice ( Casemiro ) vi odmarali 7 dana i opet ste nas jedva dobili !
Ako mlatnu citya pocet cu vjerovat da mögu biti sampioni. Sve kontam da ce se ponovit slon do tad 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.