Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
I samo da dodam da je ono jadno bilo povlačenje poslije sretnog gola Martineza,Arsenal apsolutno zaslužio da dobije i sa većom razlikom
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja zaista ne mogu da prihvatim činjenicu da naša najskuplja pojačanja na krilu ikad ne mogu zajedno u sezoni da opucaju na go kako treba. Sancho još sad nije psihicki spreman, al je zato milione spreman uzimati..Pojačanje u napadu nismo pogodili još od Rooneya i Ronalda meni se čini..Arsenal bolji,nekako i sa više želje..a i mi smo umorni mora se priznati..najbolja izmjena ti momak od 18 godina,top 4 jedva je realnost...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Mi ćemo Top4 rutinski uzeti ove sezone jer niko ispod nas nije bolji od nas + imamo bodovnu prednost uz najteži raspored do sada u ligi.
Nakon 20 utakmica tj. na pola sezone mi već odigrali 4 utakmice sa dvije najbolje ekipe lige. Bukvalno do kraja sezone smo favoriti u svakoj utakmici. Igramo dovoljno dobro i stabilno da dobijamo slabije od sebe.
Ovakve utakmice su nekako normalne za tim koji je u izgradnji. Biće još ovoga dok sve ne legne na svoje mjesto. Brže je ETH napravio ozbiljan tim nego ijedan od ostalih menadžera u ligi. Klopp i Arteta se sramotili 2-3 sezone.
Sada gurati kupovi maksimalno ozbiljno i pokušati uzeti trofej konačno.
Nakon 20 utakmica tj. na pola sezone mi već odigrali 4 utakmice sa dvije najbolje ekipe lige. Bukvalno do kraja sezone smo favoriti u svakoj utakmici. Igramo dovoljno dobro i stabilno da dobijamo slabije od sebe.
Ovakve utakmice su nekako normalne za tim koji je u izgradnji. Biće još ovoga dok sve ne legne na svoje mjesto. Brže je ETH napravio ozbiljan tim nego ijedan od ostalih menadžera u ligi. Klopp i Arteta se sramotili 2-3 sezone.
Sada gurati kupovi maksimalno ozbiljno i pokušati uzeti trofej konačno.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kakav je ovo raspored kod nas u ligi?
Ovo nikad nisam vidio ranije.
Igramo već 04.02. na OT sa Crystal Palace, a igrali prije 3 dana sa njima.
08.02. Man UTD - Leeds
12.02. Leeds - Man UTD
kao da kup igramo jbt

08.02. Man UTD - Leeds
12.02. Leeds - Man UTD
kao da kup igramo jbt
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Igrali smo zaostalu utakmicu .AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:43Kakav je ovo raspored kod nas u ligi?![]()
08.02. Man UTD - Leeds
12.02. Leeds - Man UTD
kao da kup igramo jbt
Zeljeznicar! 1921 !
Nisam očekivao ovaj sastav ni blizu. Mislio sam da je Garnacho siguran od prve minute.
Glavonje nema niti na klupi iako je ovo takmičenje u kojem igra jedine minute za United. Nadamo se da je stigla neka ponuda za njega.
Glavonje nema niti na klupi iako je ovo takmičenje u kojem igra jedine minute za United. Nadamo se da je stigla neka ponuda za njega.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ovaj kup treba uzeti, koliko god se nebitnim smatrao, jer je suša preduga. Zaato i ide A sastav. Od ovih što nema, glavatičevo je dobio suspenziju zbog akomuliranih žutih, pa ga zato nema, Varane dobio slobodno, Shaw “ill”, vjerovatno neka prehlada.
By the way, Rashford je ove godine u nekoj drugoj dimenziji. Kakva golčina!
By the way, Rashford je ove godine u nekoj drugoj dimenziji. Kakva golčina!
Rashford
... strasna forma
Ma nece biti lahko u finalu ovog kupa. 50-50 je sa Newcastlom. I oni su se nalozili da uzmu trofej nakon 100 godina.

Ma nece biti lahko u finalu ovog kupa. 50-50 je sa Newcastlom. I oni su se nalozili da uzmu trofej nakon 100 godina.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ovaj Venghorst igra od kako je došao svaku od prve, a bogami tanko vidim da se išta bolje uklapa nego kad je tek došao… isto prolaznik na terenu. Protiv Arsenala je još i imao par izmjena pasova, večeras mislim da lopte nije dobio
Bolje loptu u aut sutnuti nego dati Antonyu.
Weghorst je i doveden za ove kupove i za zadnjih 15-20 minuta ako ganjas rezultat. Ovo sto sada igra stalno nije zbog njega , vec zbog staklenog Martiala
Weghorst je i doveden za ove kupove i za zadnjih 15-20 minuta ako ganjas rezultat. Ovo sto sada igra stalno nije zbog njega , vec zbog staklenog Martiala
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Prozvasmo gaAlanSmith14 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:42Bolje loptu u aut sutnuti nego dati Antonyu.

Razumijem da je Eriksen za Ten Haga kljucni igrac vjerovatno, ali brate mili pa odmori nekada covjeka ... nije mi jasno zasto ga ovdje ne izvede nakon 60. minuta
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ozljeda VDB-a je pokvarila tu opciju pa ga sad raubuje do raspada. Mi inače već neko vrijeme se spominjemo kao mušterije za Tielemansa koji bi bio dobra opcija s klupe, da li će to biti ovaj prelazni rok, ne zna se. Mada, ne vidim razloga da Fred ne može da odigra koji minut na toj poziciji.AlanSmith14 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 22:20Razumijem da je Eriksen za Ten Haga kljucni igrac vjerovatno, ali brate mili pa odmori nekada covjeka ... nije mi jasno zasto ga ovdje ne izvede nakon 60. minuta
EDIT, ko da sam gađao - izmjena Fred - Eriksen
Na revanš sa rezervama izaći, nema šansi da ovi ovo mogu preokrenuti na OT-u. Rash, Bruno, Eriksen, Varane, Casemiro day off ako Ten Haag bude dovoljno mudar.
Dobro odrađen posao. Priželjkivao sam 3 razlike za miran revanš. Sad u obje utakmice maximalno izmiješati sastav i.odmoriti noge bitnim igračima. To je najvažnije. Svi ovi što je @al nabrojao ne smiju ukupno.više od sat vremena igrati u ovim utakmicama. Barem da se ja pitam tako bi bilo, a mora to i Ten Hag uvidjeti. Nadam se da će Sancho i Martial konačno na teren i da oni dobiju minute sad. Jako je bitno da budu spremni ponovo tamo za lige. Dalot također. Sad nam svi trebaju.
Martinez MOTM, zasluženo, ubio je večeras, gledam na Sky-u, statistika mu je bila za udžbenika
Upravo tako. Lisandro Martinez ubjedljivo najbolji na terenu.
Krpio je rupe i za Linedelofa i za Wan BIssaku koji krizira defanzivno.
Ovdje smo 99% prošli u finale. Sada treba prvi sastav izvesti protiv Readinga u FaCupu u subotu.
Revanš sa N.Forrestom mora igrati ekipa tipa Maguire, Lindelof, Fred, McTomminey, Elanga. Idealan prilika da se Sancho vrati je ta utakmica.
Time bi konačno prvotimci odmorili 7 dana. Slijede EPL utakmice u kojima se moraju uzimati bodovi za Top4.
Na pola smo sezone i mislim da možemo dati neki sud o ljetošnjim pojačanjima:
Casemiro -
Lisandro Martinez -
Erisken -
Malacia -
Antony -

Krpio je rupe i za Linedelofa i za Wan BIssaku koji krizira defanzivno.
Ovdje smo 99% prošli u finale. Sada treba prvi sastav izvesti protiv Readinga u FaCupu u subotu.
Revanš sa N.Forrestom mora igrati ekipa tipa Maguire, Lindelof, Fred, McTomminey, Elanga. Idealan prilika da se Sancho vrati je ta utakmica.
Time bi konačno prvotimci odmorili 7 dana. Slijede EPL utakmice u kojima se moraju uzimati bodovi za Top4.
Na pola smo sezone i mislim da možemo dati neki sud o ljetošnjim pojačanjima:
Casemiro -

Lisandro Martinez -

Erisken -

Malacia -

Antony -

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Weghorst je vec sada duplo korisniji igrac od Martiala. Dobro postavljanje, ucestvuje u akcijama, radi pressing. Otprilike sve sto bi ovaj trebao, a ne radi. Siguran sam da ce biti i golova. Neka zavrsava ove ekipice poput Forresta i top
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nema puno promjena - odmaraju Varane i Martinez, Shawa nema u sastavu, a nadao sam se bar na klupi Sanchu. Očito da je dečko baš u banani…
ima li neko dobar link
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.