Odlican content na drustvenim mrezama. Ovakve zajebancije na tiktoku kod drugih klubova prolaze odlicno (ne mislim na ovaj intervju ispod

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto ko i svaki ovaj intervju u zadnjih par godina sto se pokusava, dosadno, suhoparno, izlizana pitanja jedna te ista, a odgovori jos dosadniji u jednoj rijeci.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:27Hajmo malo spustit loptu izmedju nas vise. Svi zelimo isto na kraju.
Odlican content na drustvenim mrezama. Ovakve zajebancije na tiktoku kod drugih klubova prolaze odlicno (ne mislim na ovaj intervju ispod).
Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Da se dodatno poslovno aktivirao u našoj zemlji ide u prilog i to da je Mirvić preuzeo udio od 20 posto u vodećoj domaćoj zaštitarskoj agenciji, odnosno firmi Sec One i to preko svoje firme iz SAD-a
Da podsjetimo, švedska svjetska kompanija u oblasti zaštite sigurnosti i imovine napustila je prošle godine tržište Bosne i Hercegovine. Zaštitarska kompanija Securitas BH tada je prodata domaćim investitorima, a vlasnici su postali Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija.
Prema novoj diobi kapitala, većinski vlasnik firme SEC One sa 60 posto udjela je Mirsad Ćatić, dok Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija imaju pod 10 posto, a Apparel Brands International 20 posto.
Inače, Mirvićeva firma Apparel Brands International sa sjedištem u Washingtonu, prema dostupnim informacijama bavi se trgovinom opće robe i radi zadnje tri godine.
Mutna posla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:14Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Da se dodatno poslovno aktivirao u našoj zemlji ide u prilog i to da je Mirvić preuzeo udio od 20 posto u vodećoj domaćoj zaštitarskoj agenciji, odnosno firmi Sec One i to preko svoje firme iz SAD-a
Da podsjetimo, švedska svjetska kompanija u oblasti zaštite sigurnosti i imovine napustila je prošle godine tržište Bosne i Hercegovine. Zaštitarska kompanija Securitas BH tada je prodata domaćim investitorima, a vlasnici su postali Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija.
Prema novoj diobi kapitala, većinski vlasnik firme SEC One sa 60 posto udjela je Mirsad Ćatić, dok Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija imaju pod 10 posto, a Apparel Brands International 20 posto.
Inače, Mirvićeva firma Apparel Brands International sa sjedištem u Washingtonu, prema dostupnim informacijama bavi se trgovinom opće robe i radi zadnje tri godine.
On i jedan stoper bi nam momački legli.
ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:23Mutna posla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:14Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Daj ba dovedite Šarića samo zbog brata @NajvećaRadosti priziva ga od početkaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:38Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagramU zadnje vrijeme evropski
Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisni
Joj zamisli on i Šimunović
Neka tog mrzitelja Bosne sto dalje od nas. Vrancic bi bio fino rjesenje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:44Joj zamisli on i Šimunović![]()
Čovjek otvori firmu, ima namjeru da ostane u BIH, da od nas napravi samoodrživ klub i da investira novac u još neke projekte koji će mu na kraju donijeti dobiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:23Mutna posla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:14Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Brate volio bi i ja da udjemo u drugi dio sa tandemomH8Z7 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:43Daj ba dovedite Šarića samo zbog brata @NajvećaRadosti priziva ga od početkaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:38Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagramU zadnje vrijeme evropski
Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisnišalu na stranu i ja bi volio da dođu ovaj dvojac
Nažalost nemamo kome traku dat slažem se niko nema taj stav i takvo ponašanje u ovoj ekipi (daleko od toga da je igrački loša) zato bi i ja volio vidjeti Tatka opet kod nas. Mada sumnjam da će doći a baš bi volio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:56Brate volio bi i ja da udjemo u drugi dio sa tandemomH8Z7 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:43Daj ba dovedite Šarića samo zbog brata @NajvećaRadosti priziva ga od početkaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:38Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagramU zadnje vrijeme evropski
Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisnišalu na stranu i ja bi volio da dođu ovaj dvojac
Andrej-Cirjak ali realnost je da mi nemamo zamjene za ovu dvojicu.Ramic tanak...Mustafic nije zadnji vezni,ako je covjek za sezonu na poziciji desetke ostvario statistiku 15g/15a sta ga imas sad zavaljivati na mjesto koje mu ne odgovara.
Tatko bi nam dobro dosao ako nista kao back up opcija.Trako tanak,Martinovic 50-50.Danas se bas pisalo o tome,mi nemamo igraca koji je u klubu duze od 2-3 godine.Bukvalno ne znas kome da stavis traku oko ruke.Po igrama i zalaganju to mora biti Andrej,ali nema on tog autoriteta da zagalami kad treba da budemo realni...