FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 jan 2023, 19:27

Hajmo malo spustit loptu izmedju nas vise. Svi zelimo isto na kraju.

Odlican content na drustvenim mrezama. Ovakve zajebancije na tiktoku kod drugih klubova prolaze odlicno (ne mislim na ovaj intervju ispod :D).

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 jan 2023, 19:49

izdzezveubrazil je napisao/la:
22 jan 2023, 19:27
Hajmo malo spustit loptu izmedju nas vise. Svi zelimo isto na kraju.

Odlican content na drustvenim mrezama. Ovakve zajebancije na tiktoku kod drugih klubova prolaze odlicno (ne mislim na ovaj intervju ispod :D).

Isto ko i svaki ovaj intervju u zadnjih par godina sto se pokusava, dosadno, suhoparno, izlizana pitanja jedna te ista, a odgovori jos dosadniji u jednoj rijeci.

Odmah ne mozes napravit ni engagement nikakav s publikom jer ovo nikoga ne zanima hahaha

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 jan 2023, 20:07

slika
Joj stranaca u Grckoj 😁

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jan 2023, 20:41

Ima li stopera na vidiku?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jan 2023, 20:57

I pošto sam imao plaćen sedmodnevni boravak u Banovićima nisam stigao da upitam ko je crnjo na kraju klipa priprema iz Međugorja? Čini mi se da nešto slika/snima na mobu. Snimak je iz teretane.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 22 jan 2023, 21:50

Ima li gdje kakvog stopera!
Trako nije fudbaler!
Avram je najveće pojačanje ove zime!
Dal ne smije igrati, a ne biti kapiten!
Nabijem na kyrac sve one koji su odlučili da postave kosicu za trenera i sve one koji ga podržavaju!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jan 2023, 21:58

Ima li ko da ode po Marija Vrančića :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jan 2023, 22:14

Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Da se dodatno poslovno aktivirao u našoj zemlji ide u prilog i to da je Mirvić preuzeo udio od 20 posto u vodećoj domaćoj zaštitarskoj agenciji, odnosno firmi Sec One i to preko svoje firme iz SAD-a

Da podsjetimo, švedska svjetska kompanija u oblasti zaštite sigurnosti i imovine napustila je prošle godine tržište Bosne i Hercegovine. Zaštitarska kompanija Securitas BH tada je prodata domaćim investitorima, a vlasnici su postali Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija.

Prema novoj diobi kapitala, većinski vlasnik firme SEC One sa 60 posto udjela je Mirsad Ćatić, dok Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija imaju pod 10 posto, a Apparel Brands International 20 posto.

Inače, Mirvićeva firma Apparel Brands International sa sjedištem u Washingtonu, prema dostupnim informacijama bavi se trgovinom opće robe i radi zadnje tri godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jan 2023, 22:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jan 2023, 22:14
Američki investitor bh. porijekla Ismir Mirvić, u javnosti poznat i kao većinski investitor u FK Sarajevo, osnovao je firmu u BiH pod nazivom 35G d.o.o. Sarajevo, saznaje Akta.ba.
Da se dodatno poslovno aktivirao u našoj zemlji ide u prilog i to da je Mirvić preuzeo udio od 20 posto u vodećoj domaćoj zaštitarskoj agenciji, odnosno firmi Sec One i to preko svoje firme iz SAD-a

Da podsjetimo, švedska svjetska kompanija u oblasti zaštite sigurnosti i imovine napustila je prošle godine tržište Bosne i Hercegovine. Zaštitarska kompanija Securitas BH tada je prodata domaćim investitorima, a vlasnici su postali Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija.

Prema novoj diobi kapitala, većinski vlasnik firme SEC One sa 60 posto udjela je Mirsad Ćatić, dok Edin Hukić i Mirsada Ćatić Šuvalija imaju pod 10 posto, a Apparel Brands International 20 posto.

Inače, Mirvićeva firma Apparel Brands International sa sjedištem u Washingtonu, prema dostupnim informacijama bavi se trgovinom opće robe i radi zadnje tri godine.
Mutna posla.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 jan 2023, 22:23

MaroonBjelave je napisao/la:
22 jan 2023, 21:58
On i jedan stoper bi nam momački legli.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jan 2023, 22:27

Bio je na posudbi u Rijeci. Ima jos pola godine ugovora sa Stokeom. Nije ni njemu sad u cilju biti bez igre pola godine.
Nogirati Cirjaka, a Vrancica na posudbu barem ovih 6 mjeseci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 22 jan 2023, 22:33

ElCartel11 je napisao/la:
22 jan 2023, 22:23

Mutna posla.

Zbog cega su mutna posla ?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jan 2023, 22:38

Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagram :thumbup: U zadnje vrijeme evropski

Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jan 2023, 22:43

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jan 2023, 22:38
Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagram :thumbup: U zadnje vrijeme evropski

Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisni
Daj ba dovedite Šarića samo zbog brata @NajvećaRadosti priziva ga od početka :rol: šalu na stranu i ja bi volio da dođu ovaj dvojac
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jan 2023, 22:44

Lucas je napisao/la:
Joj zamisli on i Šimunović :opaopa:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 jan 2023, 22:47

22 jan 2023, 22:44
Lucas je napisao/la:
Joj zamisli on i Šimunović :opaopa:
Neka tog mrzitelja Bosne sto dalje od nas. Vrancic bi bio fino rjesenje.

Herson

Post Postao/la Herson » 22 jan 2023, 22:52

Nek on nogira famoznu trojku iz kluba i ja sam zadovoljan, a to cim se on bavi me apsolutno ne zanima. Sto se mene tice moze i drogu valjati. Da su navijaci Celzija trazili mane Abramovicu, nikad 2 titule prvaka Evrope i ostale trofeje ne bi uzeli. A nije da ih nisu mogli Abramovicu traziti, zna se kako je dosao do bogatstva, kao i za njegovu povezanost s rezimom u Rusiji, a pogotovo je poznato sta oligrasi rade u Londonu.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 22 jan 2023, 22:53

ElCartel11 je napisao/la:

Mutna posla.
Čovjek otvori firmu, ima namjeru da ostane u BIH, da od nas napravi samoodrživ klub i da investira novac u još neke projekte koji će mu na kraju donijeti dobiti.

Ali jok, daj na forumu da se čovjek otovori i kaže svima nama kako namjerava ulagati svoj novac ovdje u Sarajevu.

Znači Bože....🤪

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jan 2023, 22:56

H8Z7 je napisao/la:
22 jan 2023, 22:43

Daj ba dovedite Šarića samo zbog brata @NajvećaRadosti priziva ga od početka :rol: šalu na stranu i ja bi volio da dođu ovaj dvojac
Brate volio bi i ja da udjemo u drugi dio sa tandemom
Andrej-Cirjak ali realnost je da mi nemamo zamjene za ovu dvojicu.Ramic tanak...Mustafic nije zadnji vezni,ako je covjek za sezonu na poziciji desetke ostvario statistiku 15g/15a sta ga imas sad zavaljivati na mjesto koje mu ne odgovara.

Tatko bi nam dobro dosao ako nista kao back up opcija.Trako tanak,Martinovic 50-50.Danas se bas pisalo o tome,mi nemamo igraca koji je u klubu duze od 2-3 godine.Bukvalno ne znas kome da stavis traku oko ruke.Po igrama i zalaganju to mora biti Andrej,ali nema on tog autoriteta da zagalami kad treba da budemo realni...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jan 2023, 23:15

22 jan 2023, 22:56
H8Z7 je napisao/la:
22 jan 2023, 22:43

Brate volio bi i ja da udjemo u drugi dio sa tandemom
Andrej-Cirjak ali realnost je da mi nemamo zamjene za ovu dvojicu.Ramic tanak...Mustafic nije zadnji vezni,ako je covjek za sezonu na poziciji desetke ostvario statistiku 15g/15a sta ga imas sad zavaljivati na mjesto koje mu ne odgovara.

Tatko bi nam dobro dosao ako nista kao back up opcija.Trako tanak,Martinovic 50-50.Danas se bas pisalo o tome,mi nemamo igraca koji je u klubu duze od 2-3 godine.Bukvalno ne znas kome da stavis traku oko ruke.Po igrama i zalaganju to mora biti Andrej,ali nema on tog autoriteta da zagalami kad treba da budemo realni...
Nažalost nemamo kome traku dat slažem se niko nema taj stav i takvo ponašanje u ovoj ekipi (daleko od toga da je igrački loša) zato bi i ja volio vidjeti Tatka opet kod nas. Mada sumnjam da će doći a baš bi volio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Bing [Bot], ubipara i 19 gostiju.