Gdje s tolikim strancima drug? Nama hitno treba domaci stoper i domaci vezni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2023, 22:38Sto jest jest treba pohvaliti drustvene mreze a posebno instagramU zadnje vrijeme evropski
Ok Francis jos ceka papire,sta je sa Ljubisavljevicem?Ja ne bi tek tako lako odbacio Tatomirovica i Sarića.Mislim da bi nam obojica bili korisni
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa eto je li Raul u Realu bio neka prznica? Ne mora baš biti neki ters, a Andrej je po meni i više nego za kapitena.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Dovedite Vrancica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nijesu to vise livade jadjo. Sad smo ti ko prava Premier League, trava ima da bude zelena u februaru na skoro svim stadionima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vrancic,Mato mokri snovi 

Taman u paketu Mateo Pavlovic i Vrancic, obojica slobodni i imaju naše papire 

-
- Kontakt:
kapitenska se daje igracu koji bi mogao otici za neke pare,nismo manchester pa da kapitensku dajemo najstarijem i najjacem da ih samara po svlacionici.napoleon72 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:18Tacno. Ili modni dodatak ili bonus za eventualnu prodaju.miky_hz je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:15Niko u ovoj ekipi nema stav kapitena pa ni Djokanovic.Nit Djokan moze biti autoritet starijem igracu , nit moze da povede ekipu nekim govorom i motivacijom jel je tih momak sam po sebi takav je po prirodi uz duzno postovanje svoj borbi na terenu i svemu ali nema odlike lidera, Dal još manje svakako.
Tako da u trenutnom rosteru kapitenska traka dodje kao modni dodatak ,nešto skroz nevazno cisto da ima ko da izabere loptu/stranu prije utakmici.
Nadam se da ce biti sad neko od ovih novih malo glasniji medju njima i mimo te trake. Da je npr standardan i i da ima sigurno mjesto nekako bi Vršajevicu dao tu ulogu,zbog iskustva i karijere same ipak je neko ime za ovu ligu koje moze da stane ispred svih
Zato sam se nadao tom Tatomirovicu npr zbog tih osobina koje fale ovim koji pretenduju da nose tu traku trenutno.
svaki manji klub vidi zaradu u tome da kaze jarane kakva 2 miliona pa ti kupujes naseg kapitena ekipe vodju bla bla bez 2.5,3 miliona necu da pricam blabla
ovo je odlican potez i podrzavam da Djokanovic bude kapiten
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ima razlog sto je Jakir rijesio ovog Pavlovica i Vrancica iz Rijeke. Kod ovih igraca je neupitan kvalitet, ali je jako upitna motivacija, iskreno ja nebi nikad isao u smjeru dovodjenja ove dvojice iako bi Pavlovicev kvalitet lego gdje najvise skripi.. Opet nema puno izbora medju domacim igracima, bas na j ovo pravilo sa strancima..
Hocel danas leci bar Francis? Malo mi je bezveze ako je vec samo do papira, sto ne trenira s ekipom i lagano se prilagodjava..
Hocel danas leci bar Francis? Malo mi je bezveze ako je vec samo do papira, sto ne trenira s ekipom i lagano se prilagodjava..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to, evo Vrančić ima naše papire i igrao je u najjačim ligama svijeta. Ko bi se želio riješiti takvog igrača? Vjerovatno je motivacija problem ali je on i dalje pod ugovorom sa FC Stoke, mislim da je došao na posudbu u Rijeku.nokee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:38Ima razlog sto je Jakir rijesio ovog Pavlovica i Vrancica iz Rijeke. Kod ovih igraca je neupitan kvalitet, ali je jako upitna motivacija, iskreno ja nebi nikad isao u smjeru dovodjenja ove dvojice iako bi Pavlovicev kvalitet lego gdje najvise skripi.. Opet nema puno izbora medju domacim igracima, bas na j ovo pravilo sa strancima..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čitao sam komentare neki govore da se riješio igrača koji ne mogu igrati u dva smjeraMortemHz je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:54Pa to, evo Vrančić ima naše papire i igrao je u najjačim ligama svijeta. Ko bi se želio riješiti takvog igrača? Vjerovatno je motivacija problem ali je on i dalje pod ugovorom sa FC Stoke, mislim da je došao na posudbu u Rijeku.nokee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:38Ima razlog sto je Jakir rijesio ovog Pavlovica i Vrancica iz Rijeke. Kod ovih igraca je neupitan kvalitet, ali je jako upitna motivacija, iskreno ja nebi nikad isao u smjeru dovodjenja ove dvojice iako bi Pavlovicev kvalitet lego gdje najvise skripi.. Opet nema puno izbora medju domacim igracima, bas na j ovo pravilo sa strancima..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrlo moguće, sad će za koji mjesec napuniti i 34 godine. Ja njega ne bi potpisao ali bi pokušao izganjati neku posudbu pa kako god da odigra dobro je. Hrvatska liga je mnogo, mnogo jača od naše.H8Z7 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 10:04Čitao sam komentare neki govore da se riješio igrača koji ne mogu igrati u dva smjeraMortemHz je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:54Pa to, evo Vrančić ima naše papire i igrao je u najjačim ligama svijeta. Ko bi se želio riješiti takvog igrača? Vjerovatno je motivacija problem ali je on i dalje pod ugovorom sa FC Stoke, mislim da je došao na posudbu u Rijeku.nokee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:38Ima razlog sto je Jakir rijesio ovog Pavlovica i Vrancica iz Rijeke. Kod ovih igraca je neupitan kvalitet, ali je jako upitna motivacija, iskreno ja nebi nikad isao u smjeru dovodjenja ove dvojice iako bi Pavlovicev kvalitet lego gdje najvise skripi.. Opet nema puno izbora medju domacim igracima, bas na j ovo pravilo sa strancima..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel' stvarno toliko potreban taj Francis? Na krilima trenutno ima vise i nego dovoljno opcija, Ziljkic, Ikic, Gruzijac, Dzafic, Avramovski plus Irfan Ramic. Sto je najgore od svega, momak je stranac, a trenutno ih je 7 u ekipi. Daj Boze da ne dodje. Pokusati dovesti domaceg stopera ukoliko je moguce i staviti tacku na prelazni rok.
Andrej Djokanovic mora biti kapiten ovog kluba. Momak koji cvrsto stoji na zemlji godinama. Igra uvijek 100 posto pozrtvovano. Nikad niti jedan skandal i mrlja u karijeri. Po meni je on buduca legenda ovog kluba. Ovakve igrace i momke treba gurati i davati im vjetar u ledja i najvise plate. Ovako se pokazuje ljubav prema klubu, znaci rad red i disciplina, a od price nema nista..
Teska glupost bi bila dovesti ga. Tino Sven Susic 2 u najavi. Lik ce kupit 30 milja mjesecno i hodat po terenu. Valjda smo se opekli dovoljno puta s ovakvim igracima da znamo da je bolje dovest nekoga iz druge hrvatske lige zeljnog dokazivanja nego Vrancica na zalasku karijere..MortemHz je napisao/la: ↑23 jan 2023, 10:22Vrlo moguće, sad će za koji mjesec napuniti i 34 godine. Ja njega ne bi potpisao ali bi pokušao izganjati neku posudbu pa kako god da odigra dobro je. Hrvatska liga je mnogo, mnogo jača od naše.
Adnan Šečerović slobodan igrač 

Djokanovic je igrac koji je zasluzio da ide dalje, da ide gdje je bolje. Vec je on i vise nego stasao u pravog igraca, kod nas je skoro uvijek medju najboljim na terenu, i s obzirom na sve to zasluzio je momak transfer da ide negdje u jacu ligu i da ne gubi vrijeme vise u ovoj zabokrecini. Igrac za primjer mnogima.
A sto se tice diskusije za kapitensku traku, trenutno u ekipi ne postoji ni jedan igrac, pa da kazes e ovo je pravi lider isto to vazi i za Djokanovica, al zato je jedini momak kojem tu kapitensku mozes dat jer niko drugi nije dostojan nje ni blizu. Varesanovic i Catakovic eventualno mogu bit ko zamjena, i nije mozda nikom drago zbog Dala, al kome drugo da je das? Ne mozes je sigurno dat nekom igracu koji je nedavno dosao kod nas i nikad ranije veze nije imao sa nama il sta ti ja znam. Tako da treba i tu prestrat trazit mane i lupat gluposti kad boljih opcija ni nema.
A sto se tice diskusije za kapitensku traku, trenutno u ekipi ne postoji ni jedan igrac, pa da kazes e ovo je pravi lider isto to vazi i za Djokanovica, al zato je jedini momak kojem tu kapitensku mozes dat jer niko drugi nije dostojan nje ni blizu. Varesanovic i Catakovic eventualno mogu bit ko zamjena, i nije mozda nikom drago zbog Dala, al kome drugo da je das? Ne mozes je sigurno dat nekom igracu koji je nedavno dosao kod nas i nikad ranije veze nije imao sa nama il sta ti ja znam. Tako da treba i tu prestrat trazit mane i lupat gluposti kad boljih opcija ni nema.

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ne potreban igrač a stranac.nokee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 09:38Ima razlog sto je Jakir rijesio ovog Pavlovica i Vrancica iz Rijeke. Kod ovih igraca je neupitan kvalitet, ali je jako upitna motivacija, iskreno ja nebi nikad isao u smjeru dovodjenja ove dvojice iako bi Pavlovicev kvalitet lego gdje najvise skripi.. Opet nema puno izbora medju domacim igracima, bas na j ovo pravilo sa strancima..
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bordobijeli, Dave, juka55, Proximic, SarajevoAC, skoJaa, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani i 56 gostiju.