Ma dobro, to je jasno, neće da talasa i stvara eventualne probleme svojima.esprit24 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 13:04Da ne odstupamo puno od teme, znam dosta ljudi koji se zovu drugacije od mene, i velika je razlika izmedju onih koji kruze i zive u krugu od 100 km i onih koji su isli i kruzili po Prijedoru, Posusju, Trebinju, Tuzli. Nadam se da si skonto sta sam htio reci. A razlog zasto se nije oglasio mozda treba traziti da su Dodik i Zeljkovici vladari zivota u BL a svi njegovi i od zene su mu tamoShategabri je napisao/la: ↑23 jan 2023, 12:52Fakat misliš da ovo ima neki uticajesprit24 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 12:42Ma peci je novi kapiten, njega direktorica najvise gotivi, a i realno bi bilo da to bude on. Sjecam se ko sad njegovih prvih utakmica a jedna od njih je u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 kad su ga ovi stariji a najvise Haris Handzic slali u p.m i psovali mu. Sta sve covjek mora progutat. Nego sad procita interviju Mrkobrade, frajer i ne spomenu Kovacevica. Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da se on osjeca kao Srbijanac pogotovo jer se dobar dio svog zivota budio uz zvukove zvona i ezana u seheru. Ja samo mislim da je vico zabranio selektorima da ga zovu jer nije htio uci u njegovu shemu kad smo se ganjali sa Borcem.![]()
Obzirom da se on praktično nikad nije oglasio, neke stvari vjerovatno nikad nećemo ni saznati.
Kako nam je jaka mahala, malo je čudno da niko nije iskopao ništa.
A ovo je više priča Ante zapadni Mostar