Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

legenda reala
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2011, 14:43

Madafaka je napisao/la:U PONEDJELJAK 21.02.2011
UKOLIKO STE ČLAN PREMIER KLUBA
ZATRAŽITE OD DJELATNICE DA VAM DA AKTIVACIJSKI KOD
DA BI STE MOGLI VRŠITI OKLADE KLAĐENJA NA DALJINU!

UPLATE DEPOZITA I ISPLATE DOBITAKA MOGU SE VRŠITI SAMO U F BIH!

Kako postati ovaj clan premier kluba? Placali se?

i mene interesuje ,hajde objasnite
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 14:45

I ja sam mislio na ovo kladjenje preko neta...

Mislim da to ide ono :

Aktivacijski kod i uplatis npr. 20 KM i oni ti ga stave na racun ( Na koji ulazis preko premier sajta) i onda ti igras a oni ti oduzimaju lovu sa tog racuna ;)
A C A B !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 14:50

......... Februar 21 u 1:56 poslije podne Prijavi

Planirao sam te sutra..utakmica de dobija od 14h do 15 h...tada da budete na fejsu..placa se prije meca 90 evra i posle meca..100 evra..sigurnost 100 %..cujemo se sutra..

Ja sam platio prije meca ;)

Ako je netko zainteresovan nek se javi,za placanje nek ne brine ;)
A C A B !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 feb 2011, 14:54

legenda reala je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:U PONEDJELJAK 21.02.2011
UKOLIKO STE ČLAN PREMIER KLUBA
ZATRAŽITE OD DJELATNICE DA VAM DA AKTIVACIJSKI KOD
DA BI STE MOGLI VRŠITI OKLADE KLAĐENJA NA DALJINU!

UPLATE DEPOZITA I ISPLATE DOBITAKA MOGU SE VRŠITI SAMO U F BIH!

Kako postati ovaj clan premier kluba? Placali se?

i mene interesuje ,hajde objasnite

odes u kladionicu kazes da hoces da se uclanis i ona ti dadne papir koji popunis, predas joj i najon nekoliko dana dobijes karticu slicnu onoj za bankomat sa imenom i prezimenom i to je to...nemas poreza kad se kladis,mozes otkazati mec i uzeti trenutno koliko imas love na listicu i sl.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 21 feb 2011, 14:57

Emir_ZENICA je napisao/la:......... Februar 21 u 1:56 poslije podne Prijavi

Planirao sam te sutra..utakmica de dobija od 14h do 15 h...tada da budete na fejsu..placa se prije meca 90 evra i posle meca..100 evra..sigurnost 100 %..cujemo se sutra..

Ja sam platio prije meca ;)

Ako je netko zainteresovan nek se javi,za placanje nek ne brine ;)
Daj ba dijete nemoj na sebe navlaciti zle duhove..Izmisljas neke prijalaze i dojave a sad lozis jos i ljude da ti plate..Meni si dva puta slao neke 100% dojave pa uvijek bude totalno promaseno..Digao si mi zivac toliko da sam te htio traziti po Zenici da te objesim na gradsku rasvjetu.....Sta lozis ljude, kakav ti i dojava, idi obrisi sline i idi igraj klisa.....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 feb 2011, 14:59

Ma smijesno , procedura koja traje 3 min. ja neki dan uzeo clansku, samo vam treba licna i to je to , ali puno se ceka na karticu oko mjesec dana ali dobijes clanski broj isti dan :)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 21 feb 2011, 15:01

Herta - Cottbus(P.P.) 1
Spezia - Salenritana z1
Boulogne - LaMans z1
Bemelans - M.Semjan 1
Bozoljac - Middelkoop 1
Varese - Frosinone 1
-----------------------------
Kvota: 12,62
Uplata: 4
Dobitak: 50
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2011, 15:06

SINGLE

Real Sociedad-Malorca X 3.30

PRELAZ

Hertha-Cotbus X/1 4.20
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 15:07

@BANovici

hahahahahahahah

Kad sam ja tebi dao dojave ? ? ?
A C A B !

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 feb 2011, 15:35

Pa ja na dan dobijem po 5-6 takvih poruka lafo dojave placanje nakon meca i naravno da mi daje dzaba ne bih uzeo , ko jos nudi sigurnu dojavi drugome i to za pisanih 100 eura , a ti kad je kupis za tu cifru mozes neograniceno para da uzmes , pa mislim da niko na ovom svijetu ne bi radio da je to tako .

Kada je tekma nastimana samo par ljudi zna sta i kako tako da Emire naivan si ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 15:40

Ti placas poslije meca a ja sam prije meca ;) Ovaj tip nije odavde,dosad su mu prolazile jer znam iz iskustva.. ;)
Drugo ako neces uzeti ne moras,niko te ne tjera ;)
Trece ti neces placati ovu cijenu nego sasvim desetu ;)
Cetvrto ZDRA'O ;)
A C A B !

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 feb 2011, 16:01

Pa sto bi neko prodavao dojave? Zasto ne ulozi sav novac koji ima i udupla,ili utrostruci.........itd. taj ulog? Ja bih stavio stan pod hipoteku,da mi je stari Sinisa Zrnic :) Zasto bih uzimao po 100 eura,kad mogu jednostavnije doci do novca? Sad razmisli..Ako uzimas pare za "dojavu" znaci da nisi siguran u to,i tako mozda pokrivas svoj eventualni trosak..Pokrijes ga tako sto budalama naplatis i to je to..Sva pamet..Nista drugo u obzir ne dolazi,bar ne normalnim ljudima :)

Btw. evo ja se nudim da ti finansijski pomognem da otkupis tu dojavu,javi se na PP.Ako prodje uzmi sav dobitak,meni vrati samo sto sam ti posudio ( pare mi ne trebaju ).Ako ne prodje ja dodjem do tebe,dogovorimo se i vratis mi novac..To u slucaju da ti pare trebaju da platis dojavu..Eto ja cu biti i u minusu,samo da vidim jel to funkcionise..Bicu u minusu, jer moram doci do Zenice autom,a nije mi mrsko da bi potvrdio svima na forumu to tvoje..Eto,da vidimo jesi li 100% siguran..Tu sam,majke mi nista necu uzeti,samo mi moras vratiti mojih 100€ ako padnes(i ako prodjes :P ),a neces jer je lik "pouzdan" .. DEAL? :)

Sutrra ujutro mogu do Zenice..Znaci da krenem oko 9,u 10 sam tu i moram odmah nazad..Isto tako za pare,mogu prekosutra u isto vrijeme .. Eto tu sam da poguram neznanca sa foruma,dajem obecanje :)

Da se ne bi cudio sto necu preko banke,necu jer mi je to nepouzdano,tj naivno.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 21 feb 2011, 16:28

hahaha sto Sinisa Zrnic???? :lol: :lol:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 16:35

ever@

Ja sam ovo postavio za zainteresovane,onaj ko je zainteresovan nek se javi dobit ce,al tek onu sljedecu koju budem dobio ;)

Ja sam ovu dojavu vec platio,cekam da sutra oko 15 h dobijem.Mozda je ovo analiza nekih strucnjaka ali je covjek prodaje kao dojava.Zasto covjeku ne vjerovati ako mu prolaze ? Nije bitno odakle njemu,kako je dosao i zasto prodaje ,vazno je da ona prodje ;)

Ovaj tvoj dogovor,moze nije nikakav belaj al tek kad sljedecu dojavu dobije,ti ces placati umjesto mene preko Wester union banke ;)

Meni to odgovara ;)

P.S Sinisa Zrnic mi je komsija ;) 8-)
A C A B !

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 21 feb 2011, 16:36

Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 21 feb 2011, 16:58

Iako mec moze bit nastiman(potplacen sudija il par igraca iz jedne ekipe) ne mora opet znacit da ce 100% proci..Ako je ko pratio ovu aferu u vezi onog njemackog sudije i onih hrvata sto su mu placali da stima tekme,nisu sve utakmice prolazile..taj muljac jeste zaradio para potplacivajuci sudiju i stimajuci tekme ali isto tako je i zijanio dosta para..na jednom mecu koji je bio "nastiman" tj. potplatio sudiju da nastima rezultat izgubio je preko 300 hiljada eura jer nije proslo..cini mi se da je tad st pauli igrao s nekim il je onaj osnabruck..
Tako da nista nije 100%..
A sto se tice informacija o tim stimaljkama preko foruma,fejsbuk i to je sasvim normalna stvar..sta bi svaki normalan covjek uradio kad bi bio u kladionici ispunjavao tiket i dodje lik s bemwarom kojeg nikad u zivotu nisi vidio a kladis se skoro svaki dan tu i on uplati 3x po 250 eura na par argentinske lige,da ce u prvom i drugom poluvremenu past isti broj golova,kvota 3..to se meni desilo,srecom pa je neka koza radila i na glas ga pitala jeli (lupam broj para) 1847 X 3 puta po 250 Eura?kaze jest..odem fino kuci maznem od staraca pandzuku uplatim isto,kazem dvojici jarana za to,jedan uplati cenera drugi 20km i pogledam ujutro rezo 1:1 1pol(1:0)..to se desilo prije par godina 3-4..da sam tad bio clan foruma (ako je uopste postojao prije 3-4 god) javio bi i naravno prodavao recimo za pandzuku,cim mi neko plati to bi ulozio u taj par..zasto neko prodaje par,mozda zato jer nema vise love da stavi jos na taj par...prodas fino i vuk sit,sve ovce na broju ;) ..e sad neko moze rec da je to bila analiza al mislim lik je u najmanju ruku obisao sve kladionice u gradu i uplatio ptice znaju koju svotu novca sto je suludo za neku obicnu analizu..
E sad je pitanje dal je taj neko sto siri te dojave,informacije,imao ili ima slicno/a iskustvo/a kao ja npr. pa ih prodaje il ne,to je druga stvar al bit u tome je da te stimaljke mogu da dodju i do nas,sitnih kladionicara,obicnog naroda :mrgreen: ..
Al opet se svodi na to da nista nije 100% i da je sve uzmi il ostavi a ovo mi je bezze blatit nekog da je vakav il nakav ako ima neku informaciju..

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 feb 2011, 17:04

Nista drago mi je Emire sto ces se obogatiti jer vidim da si na pravom putu ;)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 feb 2011, 17:08

Papilon20 je napisao/la:Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .
Pise ti kume na site-u Premiera da online radi od 08 do 23 h
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 feb 2011, 17:17

blueman-TM87 je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .
Pise na biltenu da je kladjenje moguce od 10 do 1..
Inace poserem se ja na njihov minimalno cenera.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 feb 2011, 17:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:
Pise na biltenu da je kladjenje moguce od 10 do 1..
Inace poserem se ja na njihov minimalno cenera.. :D
Tako nekako baja :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []