Član sam i uvijek ću biti, ali iskreno bilo bi korektno da se malo detaljnije i transparentnije prikaže u šta se troše sredstva od članskih i koji su benefiti za članove? Uredu je i ako je samo podrška bez benefita, ali da se zna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jeste, on je to bio. Masnokosi se zaletio da tuce navijaca... SRAMOTA od "covjeka" i opet ga botovi brane !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Imas popust na proizvode UNFKS, a sredstva se pored toga trose na organizaciju gostovanja, koreografija, parola i ostalog sadrzaja na domacim utakmicama itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Napisao si da navijaci brukaju klub, normalno da si zasluzio da ti se brisu postovi.
Hvala na odgovoru Drug. Lpnapoleon72 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:08Imas popust na proizvode UNFKS, a sredstva se pored toga trose na organizaciju gostovanja, koreografija, parola i ostalog sadrzaja na domacim utakmicama itd.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Najbolje je da se javno napiše, ko smije pisati a ko ne smije na forumu. Znači sada će neko drugi određivati, ko je navijač Sarajeva a ko nije. Kada mene i druge navijače koji ne dijelimo isto mišljenje sa PRAVIM navijačima neko naziva pogrdnim imenima, on može pisati a ja ne mogu.

Cuj “MLADUNCE”NazorUso je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:07Jeste, on je to bio. Masnokosi se zaletio da tuce navijaca... SRAMOTA od "covjeka" i opet ga botovi brane !
Je li te stid jadnice???
Kada budes imao svoje vidjet ces kako ces ga braniti.
Ne opravdavam doticnog za njegove grijehe niti sekunde ali za djecu itekako opravdavam, samo sto niko ne govori kako je taj isti protiv listice branio klub i ganjao iste po terenu zbog kluba to niko ne govori. Ali ne mozes ti to ni govoriti jer si bio tad mozda u jajascetu.
Sta Horde Zla rade klubu???
Koliko para su izbili iz klubske kase???
Je li to ispravna podrska zbog usranih baklji???
Jeste ali u kurcu!!!
F.K. SARAJEVO
Ne laprdaj botinosenad82 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:44Cuj “MLADUNCE”
Je li te stid jadnice???
Ne opravdavam doticnog za njegove grijehe niti sekunde ali za djecu itekako opravdavam, samo sto niko ne govori kako je taj isti protiv listice branio klub i ganjao iste po terenu zbog kluba to niko ne govori. Ali ne mozes ti to ni govoriti jer si bio tad mozda u jajascetu.
Jeste ali u kurcu!!!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Stalno se potenciraju te kazne za baklje. Jednostavno svi pale baklje i ljepsa je atmosfera kad se pali. Mnogi od nas u mladosti smo se zbog te lijepe atmosfere i zaljubili u klub i horde. Kasnije vremenom postali zagrizeni u sve sto ima veze sa bordo bojom. Mozda treba savez smanjiti te kazne. A vjerujem da te kazne za nas nista ne predstavljaju jer za citavu godinu sto se skupi za te kazne je kao plata nekog najslabije placenog igraca.
Vjerujte niko od omladine nece poceti navijati za nas klub zbog Mirze i Ayle a mnogi ce poceti zbog HZ. Tako da se klub ne treba odricati tog dijela kluba. Treba nam svaki navijac i treba naci zajednicku rijec
Vjerujte niko od omladine nece poceti navijati za nas klub zbog Mirze i Ayle a mnogi ce poceti zbog HZ. Tako da se klub ne treba odricati tog dijela kluba. Treba nam svaki navijac i treba naci zajednicku rijec
Vidim aktiviras se samo kada Upravu/uprave treba braniti.senad82 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:44Cuj “MLADUNCE”
Je li te stid jadnice???
Jeste ali u kurcu!!!
Znaci ok je kad masnokosi ganja protivnicke igrace, a kada navijaci pale baklje onda je to steta i bruka...
Neka botu, provaljen si !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Baklje kao baklje neka budu dio dekora, dobro bi bilo da se smanje kazne sigurno ali to je steta svjesna koju je mirvic iako zamolio da se ne radi, prihvatio bez pogovora cinj mi se. Njje se ocitovao po tom pitanju. Stalo mu je do navijaca.
Bojkot moze najvise nastetiti samoj ekipi i atmosferi unutar nje sto nam ne ide u prilog u ostvarenju cilja ali nikako.
Mirvic je oducio ovaj i prvi put cini mi se da zaokrene malo ozbiljnjjr situacjju nadam se u dobroj namjeri sto po sebe sto po klub. Ako bojkotujemo radi famoznog namjestanja igraca, toga je bilo otkako znam za sebe i FKS. Da ne spominjem najsvjezije ugradbe kao sto su seati. To je za zatvora, tipa mcdonalds malverzacije i mi bas sad nasli u eri mirvica cara do duvara tjerati.
Elem, halalite na duzem postu. Mirza je trener dubili mi na glavi samo se dijelimo bezveze. Postujem HZ nek istraju.. a ovi imaju POLU sezonu, pa ko ziv ko mrtav
Bojkot moze najvise nastetiti samoj ekipi i atmosferi unutar nje sto nam ne ide u prilog u ostvarenju cilja ali nikako.
Mirvic je oducio ovaj i prvi put cini mi se da zaokrene malo ozbiljnjjr situacjju nadam se u dobroj namjeri sto po sebe sto po klub. Ako bojkotujemo radi famoznog namjestanja igraca, toga je bilo otkako znam za sebe i FKS. Da ne spominjem najsvjezije ugradbe kao sto su seati. To je za zatvora, tipa mcdonalds malverzacije i mi bas sad nasli u eri mirvica cara do duvara tjerati.
Elem, halalite na duzem postu. Mirza je trener dubili mi na glavi samo se dijelimo bezveze. Postujem HZ nek istraju.. a ovi imaju POLU sezonu, pa ko ziv ko mrtav
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vidim aktiviras se samo kada Upravu/uprave treba braniti.
Znaci ok je kad masnokosi ganja protivnicke igrace, a kada navijaci pale baklje onda je to steta i bruka...
Neka botu, provaljen si !
[/quote]
Sta ima bot
Dobro si pregledao moje postove i moj profil
F.K. SARAJEVO
Kako ćeš naći zajedničku, kada se ja od 60 godina ne slažem sa njim id 20 odmah sam ja plaćenik i botina. A ima ih ovdje kojima se ništa ne sviđa evo 10 godina.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:58Stalno se potenciraju te kazne za baklje. Jednostavno svi pale baklje i ljepsa je atmosfera kad se pali. Mnogi od nas u mladosti smo se zbog te lijepe atmosfere i zaljubili u klub i horde. Kasnije vremenom postali zagrizeni u sve sto ima veze sa bordo bojom. Mozda treba savez smanjiti te kazne. A vjerujem da te kazne za nas nista ne predstavljaju jer za citavu godinu sto se skupi za te kazne je kao plata nekog najslabije placenog igraca.
Jedan, znaci JEDAN (1) raskinuti ugovor sa igracem kojeg su strucnjaci doveli, a koji nije odigrao vise od par uatkmica, i novac koji je isplacen za to je finansijski veci od svih kazni koje su horde napravile tim bakljama.
Da vise prestane(te)mo pricati gluposti o tome.
- FKS -
Nisu problem baklje brate kada treba ali kad imas 500 ljudi na tribini i kada igras bezazlenu utakmicu naravno da tada iste ne treba koristiti i stetiti klubu. Bez navijaca nema kluba. Politika kojom se klub trenutno vodi prema navijacima nije ok ali isto tako nije ok niti navijacka strana. Sloga kucu gradi i nadam se da ce sve strane pameti dociTatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:58Stalno se potenciraju te kazne za baklje. Jednostavno svi pale baklje i ljepsa je atmosfera kad se pali. Mnogi od nas u mladosti smo se zbog te lijepe atmosfere i zaljubili u klub i horde. Kasnije vremenom postali zagrizeni u sve sto ima veze sa bordo bojom. Mozda treba savez smanjiti te kazne. A vjerujem da te kazne za nas nista ne predstavljaju jer za citavu godinu sto se skupi za te kazne je kao plata nekog najslabije placenog igraca.
F.K. SARAJEVO
Ziljkic i Ikic mi se čine kao extra momci. Sve pohvale za rad na društvenim mrežama.
Kakve veze ima poslovni promasaj sa namjernom greskom i ponasanjem grupe hajde mi objasni molim te?Hajdeee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:13Jedan, znaci JEDAN (1) raskinuti ugovor sa igracem kojeg su strucnjaci doveli, a koji nije odigrao vise od par uatkmica, i novac koji je isplacen za to je finansijski veci od svih kazni koje su horde napravile tim bakljama.
Koliko puta smo igrali bez publike zbog neozbiljnosti pojedinaca?
Koliko puta ja nisam mogao gledati utakmicu zbog nekoga kome se digne da se fura?
To su sve namjerne greske i te iste se trebaju svesti na minimum. Uvijek ce ih biti ali bi odgovorni trebali pokusati da svedu iste na minimum. Bakljama na malim utakmicama nije mjesto na stadionu a za sve ostale svakako da jeste i sam bi je zapalio
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Podrska HZ je veoma bitna, ali je stvarno glupost kada se bacaju baklje na teren, golmane i osoblje...senad82 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:20Kakve veze ima poslovni promasaj sa namjernom greskom i ponasanjem grupe hajde mi objasni molim te?Hajdeee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:13Jedan, znaci JEDAN (1) raskinuti ugovor sa igracem kojeg su strucnjaci doveli, a koji nije odigrao vise od par uatkmica, i novac koji je isplacen za to je finansijski veci od svih kazni koje su horde napravile tim bakljama.
Koliko puta ja nisam mogao gledati utakmicu zbog nekoga kome se digne da se fura?
To su sve namjerne greske i te iste se trebaju svesti na minimum. Uvijek ce ih biti ali bi odgovorni trebali pokusati da svedu iste na minimum. Bakljama na malim utakmicama nije mjesto na stadionu a za sve ostale svakako da jeste i sam bi je zapalio
vakat ti je mrijet starohanefks74 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:13Kako ćeš naći zajedničku, kada se ja od 60 godina ne slažem sa njim id 20 odmah sam ja plaćenik i botina. A ima ih ovdje kojima se ništa ne sviđa evo 10 godina.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:58Stalno se potenciraju te kazne za baklje. Jednostavno svi pale baklje i ljepsa je atmosfera kad se pali. Mnogi od nas u mladosti smo se zbog te lijepe atmosfere i zaljubili u klub i horde. Kasnije vremenom postali zagrizeni u sve sto ima veze sa bordo bojom. Mozda treba savez smanjiti te kazne. A vjerujem da te kazne za nas nista ne predstavljaju jer za citavu godinu sto se skupi za te kazne je kao plata nekog najslabije placenog igraca.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Sta ima poslovni promasaj, ljudi doveli Rashida koji nije prosao probu u yebenom Gornjem Milanovcu ?!senad82 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:20Kakve veze ima poslovni promasaj sa namjernom greskom i ponasanjem grupe hajde mi objasni molim te?Hajdeee je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:13Jedan, znaci JEDAN (1) raskinuti ugovor sa igracem kojeg su strucnjaci doveli, a koji nije odigrao vise od par uatkmica, i novac koji je isplacen za to je finansijski veci od svih kazni koje su horde napravile tim bakljama.
Jos ponosno izjave da su ga skautirali

Treba li jos nabrajati ???
Trenutno korisnika/ca: 72220, Aduka87, Google Adsense [Bot], johntravolta123, laznokrilo, mnon46, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, SamoDaKazeem i 79 gostiju.