pravi im se stadion, pa je.bem ti ženo maaaaajkuuuu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Malac iz dijaspore na temi PL općenito od početka prošle sezone bacao teorije zavjere da će biti po 4 kluba iz tri dijela države na početku ove sezone (gošk, zri, pos, šir; sar, želj, vel, ssh; bor, leo, rud pri, bn). Kao tajni plan imasimonknows je napisao/la: ↑23 jan 2023, 20:26Nisu ni prošle sezone sreća ispala 2 iz RSa... A isto se pričalo, mani
Eno piše kako ga ne biH iznenadilo ako dovodu nekog iz goškasimonknows je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:04Tuzlacu ne treba zamjeriti, godine, a i možda je opet promijenio boje, pa NAM se radi stadion![]()
O ti dragi suborče, tako uzvišenog i odmjerenog nick-a, pošalji tu vrijednu informaciju u pp, ako imaš dopuštenje onoga ko ti je istu prenio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:55Mogli bi dobit jos jedno top pojacanje, neovisno od Zakare.
Ako i on dodje, ima da sijeva sa svih strana.
Ma kad si ti skajaro u pitanju, moze sveSky9 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:14O ti dragi suborče, tako uzvišenog i odmjerenog nick-a, pošalji tu vrijednu informaciju u pp, ako imaš dopuštenje onoga ko ti je istu prenio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:55Mogli bi dobit jos jedno top pojacanje, neovisno od Zakare.
Ako i on dodje, ima da sijeva sa svih strana.![]()
![]()
![]()
Necu se ni ja naljutit ako mi posaljes ime i prezime tog junacine u poruciSky9 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:14O ti dragi suborče, tako uzvišenog i odmjerenog nick-a, pošalji tu vrijednu informaciju u pp, ako imaš dopuštenje onoga ko ti je istu prenio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:55Mogli bi dobit jos jedno top pojacanje, neovisno od Zakare.
![]()
![]()
Brate naš klasiče, samo od antisisoja se može dobiti info. Ima dogovor da ne širi dalje...klasik je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:30Necu se ni ja naljutit ako mi posaljes ime i prezime tog junacine u poruciSky9 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 22:14O ti dragi suborče, tako uzvišenog i odmjerenog nick-a, pošalji tu vrijednu informaciju u pp, ako imaš dopuštenje onoga ko ti je istu prenio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 21:55Mogli bi dobit jos jedno top pojacanje, neovisno od Zakare.
![]()
![]()
Pa zar ne rade sa BodyControlom?
Ma kakvi. I Jasko je muljator postao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.